Lattmann Tamás egy, az Alapjogokért Központ munkatársairól szóló Facebook-hozzászólás miatt kényszerült távozni az egyetemről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Milyen szép is lenne a világ, ha minden hasonló megjegyzést ilyen szigorúan szankcionálnának.
Pl.Bayer Zsolt azóta már hajléktalan lenne...
RonaGyuri
Mond meg az igazat és betörik a fejed!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mind meg az igazat és betörik a fejed

nem csak pikáns oldalága a Rácz-blődlinek, de rámutat arra is hogy ez már nem is egyedi eset

„Kirúgták az NKE oktatóját, amiért szexista megjegyzést tett egy kormányközeli intézet munkatársaira” írja az index.hu. beszámolnak róla, hogy „Lattmann Tamást egy otromba Facebook-hozzászólás miatt küldték el.”. Pontosabban ez szerepel a portál főoldali kínálójában. A cikkre kattintva kiderül, hogy „A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen vizsgálatot indított, majd eltávolította az intézményből az egyik oktatót, Dr. Lattmann Tamás 43-lves PHd-vel rendelkező docenst, aki a közelmúltban a közösségi médiában tett, és nagy sajtónyilvánosságot kapott bejegyzése miatt.”
No mit gondúsz Wazze mi volt ez a szexista, felháborító megjegyzés? Íme: „Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett “elemzők” osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még? ”
Ahogy III. Edward angol király mondotta volt: Honi soit qui mal y pense, s ez egy tipikus eset erre, lévén ki tudja miire gondolt a derék oktató. Bár a pát-pribékek vernyogása érthető hisz róluk közismert, hogy minderől csak az ugrik be: komcsik, Gyurcsány,Soros , migráncsok !!! =))
Ami pedig az inkriminált kérdést „Vajon milyen funkcióik vannak még? ” illeti, mint tudjuk megjött rá a frappáns válasz: helyettes államtitkárnak nagyon megfelelőek Orbánéknák! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.