Nagyon nagy hajrá van a Szuperkórházért, ami, ha elkészül, több mint egymillió ember ellátásért lesz felelős Budapesten, és az agglomerációban. Érdekes, hogy éppen az az ellenzék, és éppen az a DK-s orvos harcol a Szuperkórház ellen, akik elvileg az egészségügy nagy harcosai. Ezek szerint csak szóban. Ha megépülne a kórház, nem tudnának mutogatni az Orbán-kormányra, ezért az egészségügyet feláldozzák a politika oltárán. A kórház megépüléséért a CÖF indított aláírásgyűjtést, amit már több mint tízezren aláírtak! Gyerünk, legyünk húszezren! Itt lehet aláírni: https://forms.gle/m4PesYeuUtrB6Z249

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Létszámellenőrzés van a CÖF-nél?...
Sámannus
Amit a plehes épít az disznóólnak is csak csúfság lenne, egyébként meg csak gumicsont semmilyen kórházat a fidesz nem épít, az mindig ovális és szotyolázásra készül, mert a muszkák is ezt szeretik .Az egyik oldalon mindig befelé dobálják, a másik oldalon meg kiköpik. Egy meccs alatt megeszik egy muszka egy félkiló szotyit. Ez a matyar sport lényege. Kórház, csak Szavasztopolban, vagy Arhangelszkben épül. Max Afrikában csak azért mert ott egy csűr is kórháznak néz ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.