Az Angyal Ügyvédje nevű oldal kokainnal, prostituáltakkal és korrupcióval gyanúsítja a meg nem nevezett érintetteket, akiknek hagyott időt a lelépésre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ennyire lezüllött a fityesz propaganda osztálya. hogy ilyen silány epigon "novellára" telik csak?
De hol van mögüle a feltételezett korrupciós ügylet?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
No csak! Három év után eszükbe jutott a lányoknak, hogy kurtizánok, jó pénzért!? Elég nehéz lehet a felfogásuk! Eddig ez nem is zavarta őket! Most mennyit ígértek nekik? Persze, pocsék egy cég lehet, aki olyan "lányokat" futtat, akik zsarolással foglalkoznak mellékállásban!
Józsipapa
Akkor nagyon hiteles lehet, ha a Pesti Srácok közölte...
bencemacska
Ennyire lezüllött a fityesz propaganda osztálya. hogy ilyen silány epigon "novellára" telik csak?
De hol van mögüle a feltételezett korrupciós ügylet?!
colibri
Ezeket a kormányzati szócsöveket már annyiszor beperelték hazug állításaikért és szinte mindig vesztettek. Most sem lehet ez másképp. Borkait már úgysem tudják tisztára mosni, ha akármit írnak ellenzékiekről. Az örgög ügyvédje tökéletes időzítés volt és olyan nagyot szólt, ami remélem elkíséri a fidesst a 2022-es választásig is!
Béla333
Én helyeseltem akkor is, amikor a Borkai ügy pattant ki és szerintem helyes az is, ha az ellenzék egyes prominenseiről derül ki, hogy nem mondható makulátlannak a jellemük.
Itt az idő egy tabula rasat csinálni! Lássuk a lapokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.