Számos furcsaságra derült fény azóta, hogy a ferencvárosi és a budavári önkormányzat élére új polgármesterek kerültek. Mindkét kerületben a választáson... Számos furcsaságra derült fény azóta, hogy a ferencvárosi és a budavári önkormányzat élére új polgármesterek kerültek. Mindkét kerületben a választáson alulmaradt vezetők megtámadták az eredményt, így utódaik csak később foglalhatták el a polgármesteri széket.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mi ebben az újdonság?

Az atv.hu rácsodálkozik a Párt pribékjeinek elképesztő pofátlanságára

A lap szerint „Számos furcsaságra derült fény” a bukott polgik világában, amit elsőre furfangnak olvastam, de a kettő együtt az igazság.
A dolgokat színesíti, hogy miközben a média unisono azon károg, hogy
sok az alpolgi tény, hogy a lelépők milliós végkielégítéseket és szabadság megváltásokat kapnak,
Olga –asszonynak 1 millát adnak, Tarlósnak 40 fős milliós tanácsadó sleppje volt,
a cégeknél és a bizottságokban bukott/leszerepelt ballib politikusok jelennek meg a fidesz bukott és a már a feltárt disznóságokban eminens elkövetőkkel szerepel! =))
Ami pedig a furfangot illeti még 95-ben történt, hogy egy Fideszes képviselőt (akkor még KDNP-s volt, de ő is betagozódott) rajtakaptak, hogy csal a orvosi segédeszközökkel, mire úgy Bicskésen: és? ezektől a komcsiktól minden pénzt el kell venni! =))
Klubtag
"... egy Fideszes képviselőt (akkor még KDNP-s volt, de ő is betagozódott) rajtakaptak, hogy csal a orvosi segédeszközökkel, mire úgy Bicskésen: és? ezektől a komcsiktól minden pénzt el kell venni! =)) "
Ezért tartható az 1998-as választási eredmény az ősbűnnek...a korábbi "komcsiknak" ehhez semmi közük, mert mára már tisztán látható, hogy 2010. óta ennek a fajtának az örökösei, a legsilányabb mutánsa regnálnak, csak most polgári-keresztény álruhában tetszelegnek...
1magyar
Amikor valakit elküldenek a munkahelyéről mert nem a munkaadónak megfelelően dolgozott, mennyi végkielégítést kap?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.