A Kiskunmajsai Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja ittasan, jogosítvány nélkül vezette a lopott autót.

Teherautót és libát lopott, majd ittasan, eltiltás hatálya alatt, jogsi nélkül vezetett

Egy kiskunmajsai lakos tett feljelentést a helyi rendőrőrsön 2019. október 19-én ismeretlen tettes ellen lopás miatt. A bejelentést szerint az elkövető késő éjjel eltulajdonította a sértett kisteherautóját, amely lezáratlanul, benne hagyott indítókulcsával állt egy tanya előtt.

Néhány órával később a járművet a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei a 472-es számú főúton megállították. A sofőr először bizonygatta, hogy a tulajdonos tudtával vezeti a kocsit, de a jármű ekkor már körözés alatt állt, így a rendőrök a tolvajt előállították. Az intézkedés során megállapították, hogy a 27 éves férfi ittasan, a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt, vezetői engedély nélkül vett részt a közúti forgalomban.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfi más, vagyon elleni bűncselekményeket is elkövetett. Még szeptemberben bement egy lakóingatlanba, ahol átkutatta a helyiségeket. Magához vett egy láncfűrészt, ám az udvaron szembe találta magát a ház tulajdonosával, így a fűrészt eldobta és elszaladt. Októberben pedig egy tanyát kétszer is „meglátogatott”. A kerítésén bemászva az egyik alkalommal több tucat libát sikerült eltulajdonítania, de a második esetben már nem járt sikerrel: a tulajdonos meglátta, így a tolvaj ekkor is menekülőre fogta.

A jelenleg letartóztatásban lévő, lopással, ittas vezetéssel és jármű önkényes elvételével gyanúsítható férfi ügyében a kiskunmajsai nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Pont mint Csömörön egy főorvos 22 éves fia! Csak ő nem libát lopott, hanem megölte az áldozatát!
Lepényleső
Ugyan minek aprózta volna,hiszen nap mint nap a kormánytól is ezt látja?
CsipkeRózsa
A libának kellett volna az autót vezetni, mert az biztosan nem volt ittas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.