Európában Magyarország a legjobb a gyermekkori védőoltottságok átoltottsága szempontjából ˜ mondta az egészségügyi államtitkár az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. Horváth Ildikót elsősorban az Európai Bizottság napokban nyilvánosságra hozott jelentése kapcsán kérdezték. Ebből többek között az is kiderül, hogy javult a magyarok egészségi állapota. Megállapították továbbá, hogy a magyarok születéskor várható élettartama és az egészségben eltöltött éveinek száma is nő, ráadásul gyorsabb tempóban, mint az európai átlag – közölte az államtitkár. Kitért arra is, hogy az országokra vonatkozó jelentések azért is fontosak, mert sokat tanulhatnak egymástól a tagállamok. A jelentésekből például kiderült, hogy a várható élettartam összefügg az influenzafertőzéssel is. Ennek kapcsán, felhívta a figyelmet, hogy már megjelent az influenza A vírusa Magyarországon, de csak januárban várható a fertőzés elterjedése. Így még most sem késő beadatni az influenza elleni védőoltást.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Kétségtelen, a magyarok tudatosabbak pl. influenza oltás terén, ezt sógornőm is igazolta immunológusként. Ahol alacsony az oltottság, ott alakulnak ki nagyobb járványok, az emberek igen felelőtlenek sajnos.
Macskaszem
Az influenza meg más védőoltások rendben vannak, de mi van a rákgyógyítással? Kilencvenes évek szintjén van. Kórházi fertőzések terén világbajnokok vagyunk, a sürgősségi betegellátás katasztrófális, és ott vannak a több hónapos várólisták.
tudode
Persze!
.
Még az előtt megszűnt a KÖTELEZŐ TÜDŐSZŰRÉS, mielőtt őfőméltósága rájött arra, hogy a migráncsok nyomorából is lóvét lehet csinyányí, megfűszerezve a társadalom félelemkeltésével, hogy a migráncsok mennyiféle betegség hordozói
.
Amit nem tud az eü. kormányzat, AZ NINCS, még akkor sem, ha KÖZEGÉSZSÉGÜGYRŐL van szó:
.
---- Többé nem kötelező a tüdőszűrés
.
24.hu/belfold/2013/01/16/tobbe-nem-kotelezo-a-tudoszures/
.
"""Újraszabályozza a tbc-szűrő vizsgálatokat a kormány. 2014 áprilisától megszűnik a tömeges rendszer.""""
.
Ezzel szemben a betonszarkofágok ERDEJÉBE FECŐLI azt a lóvét, amelyet nem abba kellene eltemetni!!!
simmering73
Esküszöm, egy hete még kritkán aluli volt. Az államtitkárnak látomása volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.