Ha tizenöt éves vagy, te vagy a legalkalmasabb világmegváltónak.„Ismerünk olyat, aki tizennyolc évesen ki tudja mondani a f…sz és a ba…d meg szavakat, s ez bőven elég a kompetenciához, a megkérdőjelezhetetlen teljesítményhez. Két trágár szó elegendő belépő a politika világába. Egy f…szon fel lehet kúszni Timmermans elvtárs hóna alá, a dicsfénybe, sőt oda lehet ülni Fletó mellé a kongresszuson, lehet beszédet mondani a semmiről, közhelynél is közhelyesebb ürességeket pufogtatni tapsvihart aratva. Ez a teljesítmény elegendő ahhoz, hogy a ballibsi pártok versenyezzenek kegyeinkért, aztán el is lehet indulni az önkormányzati választáson, szülővárosunkban, ahol ismernek, és itt a bökkenő, mert ahol ismernek, ott mindössze 170 voksra elegendő a csodálatos személyiségünk, hiába, no, a »közösségi média« mindenhol máshol tudja pótolni a hiányosságokat, csak helyben nem. De azt azért rögzítsük, hogy abban a világban, az elviselhetetlenség, a becstelenség, a hazugság, az aljasság, a...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
erről ezt írzam:

A félművelt paraszt-suttyó megvillantotta

A derék 5számú lovag rittyentette a párt központi napilapja vezércikkét

A mai vezércikk:
„Húsz esztendőm hatalom…

Ha tizenöt éves vagy, te vagy a legalkalmasabb világmegváltónak, de ha huszonkét éves, végzős joghallgató vagy és konzervatív, akkor nem vagy alkalmas ifjúságügyi helyettes államtitkárnak.
BAYER ZSOLT”
Zsóti a pamflett-jében még a szokásosnál is demagógabb volt, káromolván minden ilyen meg olyat, aki a Rácz ügyben csóválni merészeli a fejét. Már abban is van némi pikantéria – persze csak ha tudta -, hogy József Attilát idézett (vagy a szerki volt?).
Csak az apróságok: Greta Thunberg 17 éves, ja és a „kedvenced” a Blanka nem bukdácsol simán felvették az egyetemre, pedig te biztosra remélted, hogy …. . De elsőéves hallgató, épp úgy, mint a Mr. Rick lánya, mikor ő találtatott legeslegalkalmasabbnak arra, hogy a magyar egyetemista ifjúságot egy ENSZ szervezetben. Persze nem az ENSZ és nem a magyar egyetemisták választották (pont úgy, mint a derék elvtárs Martonyi Janóka a 60-as évek közepén). Ja és ha el-eleresztett egy-két durva kiszólást (az vesse rá …., na te biztos nem vagy rá jogosult), amit mondott (tartalma magánügy), de magyarul és értelmes mondatokban történt, nem úgy mint a Mr. Rick lánya, aki másodéves egyetemistaként az ÁK elemzőjeként (???!!!???) TV nyilatkozott, pontosabban hebegett össze-vissza zavaros mondatokban. Ami pedig a tartalmat illeti; nos nehéz megállapítani mit akart mondani, azon kívül, hogy Orbán az isten! =))
Az pedig tény kérdése hogy Mr. Rick lánya nem végzős (a vonatkozó törvény egyértelműen az 5éves képzésre utal)! Ahogy az is, hogy persze szó sincs róla, hogy konzervatív lenne, valószínű – ahogy te is a derék NER-társaiddal együtt – lövésetek sincs róla, hogy ez a fogalom miben áll!!!
Ami pedig az alkalmasságot illeti a törvények nem véletlenül írnak elő formális és szakmai követelményeket. A hírtelen kitalált megoldás (javaslat) pedig nem csak pofátlan,...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt ..
Ami pedig az alkalmasságot illeti a törvények nem véletlenül írnak elő formális és szakmai követelményeket. A hírtelen kitalált megoldás (javaslat) pedig nem csak pofátlan, de vérlázítóan megalázó az ifjúság számára. Hisz taxatíve azt mondja, hogy „az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkári poszton” nincs szükség a törvényileg előírt és elvárt államigazgatási alapokkal való rendelkezésre!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.