Tüttő Kata főpolgármester-helyettes "vasárnapi kis színes, szürreliásként" tálalta a hírt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem ez az eset az egyetlen, sorozatosan így vettek ki zsebpénzt a kasszákból.

Pl.:
Plágium a magyar-kazah tanulmányban?

index.hu/belfold/2016/02/09/plagium_a_magyar-kazah_tanulmanyban/

Jó szokásuk volt még a meg nem tartott tanfolyamokra kiadott milliók elszámolása.
Nessy
De az is lehet, hogy a megbízott tanulmányszerzőnek és főnökeinek a karácsonyt Indonéziába kell hogy töltsék, a téma tanulmányozása céljából!
Eladott Ország
Ezeket a "keresztény gyökereket" nem megerősíteni kellene, hanem kivágni végre a francba. Hogy finom legyek és nőies.
A kérdés már csak az, hogy van-e olyan rendőrkapitány ma Magyarországon, aki elég tökös ahhoz, hogy politikai hovatartozástól függetlenül vizsgáljon ki, egy akár Fideszhez köthető bűncselekményt? Nekem sajnos kétségeim vannak efelől, még ha nem is hiszem, hogy minden rendőr eredendően rossz, esetleg korrupt lenne. A legtöbben egyszerűen megszokták azt, hogy szemet hunynak olyan ügyek felett, amelyet egy NER-hez köthető személy követett el. Felülről leszólnak, hogy ne legyen semmiféle félreértés. Lehet, hogy ezek a rendőrök nem értenek egyet a döntéssel, azonban végső soron cinkosaivá válnak a rendszernek. Már csak azt nem értem, hogy az ilyen emberek – legyen az nyomozó, Polt Péter vagy épp Domokos László – hogyan képesek a tükörbe nézni reggelente? Mert nekem biztosan nem menne.
Magyarország az az ország, ahol talán már nincs is olyan állami hatóság vagy ellenőrző szerv, amely ne lenne baráti kapcsolatban a teljes országot behálózó korrupcióval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.