A trianoni békeszerződés 100. évfordulóján “egy bizonyos szintnél nem szabad, nem bölcs túlemelni a témát. Ne gerjesszünk fölöslegesen olyan soviniszta indulatokat, ami az ottani magyarságnak árthat”- erről beszélt Semjén Zsolt egy zártkörű kereszténydemokrata esten, és arról: szerinte a románok sem fognak “triumfálni”Trianon tekintetében senkinek nincs oka triumfálni, és ezért a magyar trianoni megemlékezéseket is ennek tudatában kell lefolytatni - figyelmeztetett Semjén Zsolt, megjegyezve, hogy formálisan Kásler Miklósnál, az EMMI-nél van a trianoni rendezvényeknek a koordinálása az I. világháborús emlékbizottság keretében. Aztán kifejtette, hogy a nemzeti összetartozás törvénye alapján, amit még Kövér Lászlóval közösen nyújtottak be, “az a nemzeti büszkeség, hogy túléltük Trianont”, “itt vagyunk és erősödünk”, már 1 millió 100 ezer embert honosítottunk, “egyesítjük közjogilag a nemzetet, gazdasági támogatást viszünk ki, megtízszereztük az identitásőrző támogatást” - de beszélt a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Sok jó hírt mondott:

"már 1 millió 100 ezer embert honosítottunk, “egyesítjük közjogilag a nemzetet, gazdasági támogatást viszünk ki, megtízszereztük az identitásőrző támogatást” -"
fahrenheit451
100 éve!
Leszarom!
Az ujonnan születettek románok - azóta.

Lesz itt még minden...
Nincs itt békés átmenet!
A kurva anyátok, büdös gecik nácik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.