Az M0-son és az M1-M7 közös szakaszán korábbi balesetek miatt alakult ki torlódás, de a fővárosba vezető utak szokásos módon telítettek hétfő reggel.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a Szigetszentmiklós csomópont közelében a 18-as km-nél korábban egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. Forgalmi akadály már nincs, de még mindig több km-es a torlódás, aki teheti kerülje el a térséget. Az átjutási idő több, mint egy óra!

Útinform: az M0-son Szigetszentmiklósnál egy korábbi baleset miatt órás torlódás alakult ki

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az ellenkező, M1-es autópálya felé vezető oldalon az 5-ös főúti csomópont és Szigetszentmiklós között az erős forgalom miatt halad lassan a kocsisor. 40-50 perccel több a menetidő!

- Az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, a 10-es km közelében korábban egy műszaki hibás személygépkocsi vesztegelt a belső sávon. A jármű elhagyta a helyszínt, a torlódás megszűnőben.

- Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Kecskemét térségében a 98-as km-nél egy teherautó és egy kamion ütközött össze. A forgalmat megállították, torlódásra készüljenek.

Élénk a jármű mozgás a főváros felé vezető főbb útvonalakon, többek között:

- az M3-as autópályán, a Bag – Mogyoród – M3 bevezető vonalon,

- a 4-es főúton Monornál,

- a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál,

- a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között,

és a 31-es főúton Mendénél is.

Zárva vannak a Lajta pihenőhely épületei

Az M1-es autópályán, a 158-as km-nél lévő Lajta pihenőhelynél, mindkét irányban lezárták a pihenőhöz tartozó épületet, közművezeték meghibásodása miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.