Megszólalt a II. kerületi polgármester is a zsarolási ügyben. Molnár Zsolt mellett őt zsarolták meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Shikari: ...az is lehet viszont náluk nagyon menő az ilyen kurvatempó, vagyis hogy mindegy mit csak róluk beszéljenek.
kereső
Hányok! Ezzel akarjátok elterelni a figyelmet borkai több milliárdos károkozásáról, a hivatali visszaélésről amit elkövetett, a házszabály módositásról, amely végképp ellehetetleniti az ellenzéki képviselők munkáját, a független kultúrális áélet felszámolásáról, a könyvkiadás államositásról/cenzúrzásáról. Aljas, hazaárulók!
kereső
@Shikari: Vissza ám az anyátok kinját! Ilyen alantas, hitleri módszerekkel. ég a Reishstag- ti gyújtottátok fel.A kultúra bedarálásáról , a független szinházak ellehetetlenitéséről szóló tv. már azelőtt megvolt, mielőtt kipattant volna a Máté ügy. Jó kis ürügy, "megmagyarázni" a tv. létezését- mert egyébként mivel indokolt volna az állampárt?
És most áll, hogy mindez amit rogánék kiötlöttek, az figyelemelterelés- ezzle foglakozzon a plebs- ne a diktatúra kiterjesztésével.
kereső
@Shikari: Hát akkor tartsátok is el. Akkor ne tartsatok igényt az adónkra, az adományainkra. Jó llenne azért, ha végiggondolnád amit irtál- hogy jössz te ahhoz (sokadszorra), vagy várki, hogy megkérdőjelezi a nem fidessesen gondolkodók, a nem fidessre szavazók magyarságát, hazafiságát. Na befejeztem veled- err nem vagyok kiváncsi. A béke legyen veled. és menj haza, ott hintsd az igét.
kereső
@Shikari: Izlandon, Dél-Franciaországban,- ha a felmenőimet nézem. A románokhoz semmi közöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.