A Facebookon, videóban jelentette be Őrsi Gergely, hogy Molnár Zsolt mellett ő az, akit megzsarolt az Angyal Ügyvédje nevű blog.

Magszólalt a másik ellenzéki, akit szex- és drogbotránnyal zsaroltak meg – videó

Egy politikus nem lehet zsarolható, én nem vagyok zsarolható és zsarolóknak soha nem fogok engedni

- hangsúlyozta Őrsi a videóban. "Különböző csatornákon keresztül arról jutottak el hozzánk hírek, hogy lejáratási kísérletet terveznek, amennyiben nem teljesítem a zsarolók követeléseit. A zsarolók célja többek között az is, hogy a kerület közéletének javítása és valódi problémák elhárítása helyett valótlanságok tisztázásával teljenek a napok" – írta a videóhoz Őrsi.

Őrsi arról beszél a videóban, hogy számára elfogadhatatlan, hogy "alaptalan, nemtelen", a családját is érintő vádaskodások érjék őt az elkövetkezendő időszakban, és a leghatározottabban fel fog ezek ellen lépni.

Az ügy előzménye, hogy megjelent egy Angyal Ügyvédje nevű blog, ami "ellenzéki Borkai-ügyet" emlegetett és azt, hogy kínos információkat fog lehozni egy párt vezetőjéről, valamint egy fiatal, nemrég polgármesterré választott politikusról.

Hétfő reggel Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az ATV-ben elmondta: őt zsarolta meg valaki és bár nem nevezte néven az illetőt, de nem cáfolta, hogy Németh Gábor az, aki korábban az MSZP környékén dolgozott. Molnár nem nevezte meg, hogy ki a fiatal polgármester, akiről még szó van, ezt viszont megtette hétfő délelőtt maga az érintett, Őrsi Gergely.

(Kép: Facebook)

Forrás: Index

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miután megzsarolták, hogy mit kell tennie, nem kellett hozzá egyetemi diploma, hogy tudja, ő az!
Már várom a következő cikket, miszerint értesüléseik szerint már a vesta szűzek is hetérák voltak másodállásban!
Uraim! Ha anno nem volt probléma X.Y. nem éppen tisztességes viselkedése, ma is EP képviselő, akkor ne legyenek már ilyen fenemód erényesek! Még a végén elhiszem, hogy minden férfi, ( kivéve a színházi berkeket), sztaniolba csomagolt pénisszel jár, amit csak a neje vehet le!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Latom, olvasni meg nem tanultal meg, csak mocskolodni. Ha anyad meg az iskola nem tanitott olvasni es viselkedni, kulturalt modon irni, en megtanitanalak, de a szivlapattal!
teuton
@Shikari: Kitört a kultura belöled! Persze csak az tud kitörni, ami van, ami nincs, az nem... Szanalmasan primitiv vagy hascsikari!
teuton
@Shikari: A te te tragyaolad melysegere nem tudok lesüllyedni, nekem volt gyerekszobam es neveltetesem, neked meg csak a disznool. Na olyan is vagy. Egyebkent meg huzz bele, hogy mindennap meglegyen a pelenkaravalo es ne a nadragodba fossal, mert 14 orat kell a gep elött ülj!
teuton
@Shikari: Na figyelj kis fideszcsicska hascsikari. Nagyon faradt lehetsz mar, mert meg del sincs, de te ismet hajnali 4:47kor kezdted a napi mocskolodast es a szohasznalatodbol iteleve -ami nem tul valasztekos, valamint allandoan csak ismetled magad, mint egy karcos lemez- a veget jarod szellemileg. Sajnos nincs meg majdnem 8 orai kemeny vinnyogas utan sem eddig a 100 komment, ugyhogy hosszo müszakod lesz ma is, mire eljutsz a 200hoz. A pelenka mar gondolom tele van, csrelted egyaltalan tegnap ota??? Ja, azt is megneztem, te SOHA EGYETLEN SZOT sem szolsz a temahoz, mindig csak mas kommentelöket mocskolsz. Persze van akit ezert fizetnek! Latod, ez a demokracia, ilyen mocskok is büntetlenül okadhatjak a szart a neten, persze csak nevtelenül merik...
teuton
@Shikari: Ennyire futotta csak? Keves... Huzz bele nacikam, percek ota nem mocskolodtal, igy nem lesz sztahanovista mocsokplecsni es nem fogja meg müanyagpalackos koccintosborra sem futni a napi judaspenzböl!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.