A Facebookon, videóban jelentette be Őrsi Gergely, hogy Molnár Zsolt mellett ő az, akit megzsarolt az Angyal Ügyvédje nevű blog.

Magszólalt a másik ellenzéki, akit szex- és drogbotránnyal zsaroltak meg – videó

Egy politikus nem lehet zsarolható, én nem vagyok zsarolható és zsarolóknak soha nem fogok engedni

- hangsúlyozta Őrsi a videóban. "Különböző csatornákon keresztül arról jutottak el hozzánk hírek, hogy lejáratási kísérletet terveznek, amennyiben nem teljesítem a zsarolók követeléseit. A zsarolók célja többek között az is, hogy a kerület közéletének javítása és valódi problémák elhárítása helyett valótlanságok tisztázásával teljenek a napok" – írta a videóhoz Őrsi.

Őrsi arról beszél a videóban, hogy számára elfogadhatatlan, hogy "alaptalan, nemtelen", a családját is érintő vádaskodások érjék őt az elkövetkezendő időszakban, és a leghatározottabban fel fog ezek ellen lépni.

Az ügy előzménye, hogy megjelent egy Angyal Ügyvédje nevű blog, ami "ellenzéki Borkai-ügyet" emlegetett és azt, hogy kínos információkat fog lehozni egy párt vezetőjéről, valamint egy fiatal, nemrég polgármesterré választott politikusról.

Hétfő reggel Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az ATV-ben elmondta: őt zsarolta meg valaki és bár nem nevezte néven az illetőt, de nem cáfolta, hogy Németh Gábor az, aki korábban az MSZP környékén dolgozott. Molnár nem nevezte meg, hogy ki a fiatal polgármester, akiről még szó van, ezt viszont megtette hétfő délelőtt maga az érintett, Őrsi Gergely.

(Kép: Facebook)

Forrás: Index

Nagyvilág - 2020. January 28., 18:22
A helyieknek nem tetszik Trump béketerve
Itthon - 2020. January 28., 18:18
Nem szabadulhat a taxis gyilkos

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miután megzsarolták, hogy mit kell tennie, nem kellett hozzá egyetemi diploma, hogy tudja, ő az!
Már várom a következő cikket, miszerint értesüléseik szerint már a vesta szűzek is hetérák voltak másodállásban!
Uraim! Ha anno nem volt probléma X.Y. nem éppen tisztességes viselkedése, ma is EP képviselő, akkor ne legyenek már ilyen fenemód erényesek! Még a végén elhiszem, hogy minden férfi, ( kivéve a színházi berkeket), sztaniolba csomagolt pénisszel jár, amit csak a neje vehet le!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Magára ismert a hülyegyerek és most zsarolásról hablatyol? Senki nem mondta, hogy róla van szó, így elszólta magát! Bizony nagyon kellemetlen az, ha lelepleződik valaki kábítószerezése és kurvázása, főleg, ha egy kis csalás is van benne!
Ez a zsarolás így megint a liberálfasiszta szörnymédia hazudozása! Senki nem nevezte nevén, hanem az idióta magát buktatta le! :-)))))))))))))))))
Nessy
Miután megzsarolták, hogy mit kell tennie, nem kellett hozzá egyetemi diploma, hogy tudja, ő az!
Már várom a következő cikket, miszerint értesüléseik szerint már a vesta szűzek is hetérák voltak másodállásban!
Uraim! Ha anno nem volt probléma X.Y. nem éppen tisztességes viselkedése, ma is EP képviselő, akkor ne legyenek már ilyen fenemód erényesek! Még a végén elhiszem, hogy minden férfi, ( kivéve a színházi berkeket), sztaniolba csomagolt pénisszel jár, amit csak a neje vehet le!
Dr plágium
Izgalmas lesz :) Azért érdekelne fotók, videók miért nem jelentek meg? Ja még nem sikerült hamisítani egyet-kettőt?
Jozefina
Ez egy ellentámadás a borkai ügy miatt!!!?? Valószínűleg semmi alapja, de leáratásra jó!!! Nagyon tetves alakok, szervezetek, akik ilyen, vagy hasonló zsarolásokkal zavarják a közéletet!!
teuton
@Shikari: Valamit kifelejtettel meg Borkairol megemliteni! Ezt irod: "Bizony nagyon kellemetlen az, ha lelepleződik valaki kábítószerezése és kurvázása, főleg, ha egy kis csalás is van benne!" A milliardos csalasok kimaradtak...
Shikari
@teuton: Biztosan kijavítod, ha valamiben tévedek, de tudtommal a nagy leleplező a vádaskodáson kívül a bizonyítékkal adós maradt. Így nem állíthatjuk, hogy Borkai csalt volna, mert nem tudta a vádló ezt bizonyítani!
Szólj bátran, ha tévednék! :-)))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: csak az ellenzéki politikusokat divat "leleplezni" magyarországon,még akkor is ha nem tettek semmit! lásd juhász péter,milliókat kaszált a kártérítési pereiböl,persze te ehhez butus vagy dade.
Shikari
Beszélgetnék itt, de csak olyanok vannak, akiknek a cica elvitte, vagy valami fos szájú idióta bérenc! Nem nagy a választék! :-)))))))))))))))
teuton
@Shikari: Megkezdödött a müszak? Meglesz a napi 150-200 hsz-ed ma is? Pelenkat kötöttel, hogy 1 percet se vessz???
Nem eleg a sok kep es video Borkairol es haverjarol a kurvakkal bizonyitekkent??? A feleseg neven levö 2 hektaros "szantoföld" fegyveres örrel, uszomedencevel es teniszpalyaval milliardos ertekben??? A birosag meg majd elmeszeli az EUs penzek elcsalasat, de LATHATO BIZONYITEK van eleg!!! Te mindket szemedre vak vagy, csak vartyogsz itt napi 12-14 oraban...
Shikari
@teuton: Tudod, mi az, hogy bizonyíték? Nem hablaty, meg a liberális faszságok ugatása, trollkodás, hanem BIZONYÍTÉK!
Tessék! Állj elő vele, vagy ismerd be, hogy ismét mellébeszéltél, uszítottál és rágalmaztál! :-))))))))))))))
Na, rajta! Ne szégyenlősködj, hanem állj elő vele! :-))))) Na mi van, cica megint elvitte, libsi troll? :-)))))))))))
teuton
@Shikari: Nem lattad meg a videokat es kepeket a kokszos bulirol a hajon??? A legifelveteleket a 2 hektar "szantoföldröl", amit fehyveres ör öriz??? BIZONYITEK!!! Hascsikarikam, meddig erölködsz meg, amig az aranyered kijön???
Shikari
@teuton: Mit bizonyít a vagyoni helyzete és hogy kefélt egy hajón? Mondom BIZONYÍTÉK! Hátha így megérted!
csak úgy....
@Shikari: Agresszív kismalac vizsgázik, de nagyon nem tud semmit. Végül a vizsgabiztos megsajnálja.
– Na jól van, kismalac, kettessel átengedlek.
– NEM MEGYEK!
teuton
@Shikari: Hascsikari! Ha nem tudod, mit jelent a BIZONYITEK, akkor ne irdd le 20x! Borkai azt mondta, semmi sem igaz, ragalom az egesz, meg akkor is, amikor a videot mar egesz MO latta! De huzz bele, mert hajnali 4:50kor kezdted a trollkodast, es 16 orara meg nincs meg a 200 hülyeseg! Es ez a napi 12 oras müszakodra nagyon rossz atlag! Ugyhogy ma tulotazz, mint tegnap, röviddl 22 oraig! Aztan megkapod a sztahanovisha mocsok-plecsnit!
Shikari
@teuton: Még mindig nem tudod, mi a bizonyíték. Majd ha megtanultad, szólj ide te libsi román troll!
csak úgy....
@Shikari: az agresszív kismalac tanul biciklizni.Az egyik kanyarban hatalmasat esik.Épp ott terem a nyuszika.
-Segíthetek?-kérdezi a kisnyúl,mire az agresszív kismalac így szól:
-Kuss!!Én így szoktam leszállni!
Shikari
@csak úgy...: Kis fosszájú pöcsöcske! Ide jársz pofázni?
Gyere kis hülye, vakkants még párat! :-))))))))))))))))))))
Vissza fogunk slagozni a pöcébe, te szar, ahonnan előbugyogtál! :-))))))))))))))))))))))))))))
Shikari
@csak úgy...: Kis fosszájú pöcsöcske! :-))))))))))))))))))))
Vissza fogunk slagozni a pöcébe, te szar, ahonnan előbugyogtál! :-))))))))))))))))))))))))))))
Még buzinak is gyenge vagy repedt seggű! :-) Soha nem voltál magyar, nem is leszel, te patkány! :-))))))))))))
teuton
@Shikari: Hascsikari! A BIZONYITEK az, ami alapjan mostmar nem csak Borkai es ügyvedje, hanem a fia ellen is nyomozas folyik! Ezt nem irta neked a roman/orosz sajto???
Shikari
@teuton: Nyomozás folyik Borkai ellen? Kényeztess el és írj erről! :-)))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: te kínodban vagy ennyire agyilag lagymatag? nyomoznak...,kényeztessen téged a kovács 2. tizedes
tibi-tibi
Shikari
@csak úgy...: Kis buzi fosocska! Ugatási kényszered van, ostoba libsi szar? :-)
csak úgy....
@Shikari: az agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá.
Meglátja a rendőr és odasétál:
- Mi van, Malacka, beszorultál?
- NEM, B*ZMEG, HÍDAT SZÁLLÍTOK!
Shikari
@csak úgy...: Kis buzi fosocska! Ugatási kényszered van, ostoba libsi szar? :-)
teuton
@Shikari: Latom, olvasni meg nem tanultal meg, csak mocskolodni. Ha anyad meg az iskola nem tanitott olvasni es viselkedni, kulturalt modon irni, en megtanitanalak, de a szivlapattal!
Shikari
@teuton: A személyeskedő kis fosokat kiosztom. Nem hagyom őket hörögni.
Téged inkább anyádba kéne visszanyomni, aztán hátul gyere ki! :-)
Ostoba. Csak személyeskedsz és nincsenek érveid. A patkányokkal így beszélek.
teuton
@Shikari: Kitört a kultura belöled! Persze csak az tud kitörni, ami van, ami nincs, az nem... Szanalmasan primitiv vagy hascsikari!
Shikari
@teuton: Ha elkezded, hát visszakapod! Nem tanultad meg eddig? Majd most elsajátítod!
teuton
@Shikari: A te te tragyaolad melysegere nem tudok lesüllyedni, nekem volt gyerekszobam es neveltetesem, neked meg csak a disznool. Na olyan is vagy. Egyebkent meg huzz bele, hogy mindennap meglegyen a pelenkaravalo es ne a nadragodba fossal, mert 14 orat kell a gep elött ülj!
Shikari
@teuton: Úgy látom nem tetszenek neked a szokásaim. Nem kell a nyomomban koslatnod, kis buzi, nagyon jól megvagyok nélküled is!
Csorogj vissza csak a pöcébe, ahonnan kifolytál liberálfasiszta végtermék! :-)))))))))))
Na húzhatsz!
teuton
@Shikari: Na figyelj kis fideszcsicska hascsikari. Nagyon faradt lehetsz mar, mert meg del sincs, de te ismet hajnali 4:47kor kezdted a napi mocskolodast es a szohasznalatodbol iteleve -ami nem tul valasztekos, valamint allandoan csak ismetled magad, mint egy karcos lemez- a veget jarod szellemileg. Sajnos nincs meg majdnem 8 orai kemeny vinnyogas utan sem eddig a 100 komment, ugyhogy hosszo müszakod lesz ma is, mire eljutsz a 200hoz. A pelenka mar gondolom tele van, csrelted egyaltalan tegnap ota??? Ja, azt is megneztem, te SOHA EGYETLEN SZOT sem szolsz a temahoz, mindig csak mas kommentelöket mocskolsz. Persze van akit ezert fizetnek! Latod, ez a demokracia, ilyen mocskok is büntetlenül okadhatjak a szart a neten, persze csak nevtelenül merik...
Shikari
@teuton: Nyomi! Nehogy azt hazudd már, hogy koslatok a nyomodban és kötözködök veled? Miért érdekelnél engem? Egy nagy pofájú libsi szarcsimbók vagy, aki nem tudja elviselni azt, hogy vannak más vélemények is! Az külön bosszant, hogy a magyarok kiállnak a magyarságukért és nem abban a beteg kozmopolita vérbajos szarban henteregnek, mint te! Húzzál haza és hagyjad békén a magyarokat! Otthon add elő a nagy fiút, hogy te aztán mennyire degenerált liberáliSS vagy! :-)))))))))))))))))
teuton
@Shikari: Ennyire futotta csak? Keves... Huzz bele nacikam, percek ota nem mocskolodtal, igy nem lesz sztahanovista mocsokplecsni es nem fogja meg müanyagpalackos koccintosborra sem futni a napi judaspenzböl!!!
Shikari
@teuton: Libsike! Nyálaskodjál még, mielőtt lefolysz a pöcébe! :-)))))))))))))))
Kis kiválasztott tudatú degenerált! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.