A Színház- és Filmművészeti Egyetem etikai bizottsága december 8-i ülésén összegezte és lezárta a Gothár Péter elleni etikai eljárást, és egyöntetű döntést hozott, melynek értelmében Gothár Péter oktatói szerződésének azonnali hatályú megszüntetését javasolja az SZFE vezetésének.

Kirúgták Gothár Pétert a Színművészetiről

Upor László rektorhelyettes az Etikai Bizottság ajánlását elfogadta, Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.

(Kép:

Forrás: Index

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Javítson ki valaki, ha tévednék.
Tehát:: attól, hogy valaki qrvázik, tapizik és hasonlókat tesz (ami persze helytelen és büntetendő), az azonnal magával vonja a szakmai elhülyülését is? Ha valaki erőszakoskodna egy-több nővel, arról máris és visszamenőleg kiderül, hogy művészileg is mindig senki volt? Akkor ez újszinházi és győri vonalon is igaz?
Váltsuk le a művészt és tegyük a Borkait impotenssé?
Ha bűnösnek bizonyul, akkor bűnhödjön. De a kitiltásával a jövő szinészeit és hasonlókat és ezzel a nézőket is bűntetjük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Javítson ki valaki, ha tévednék.
Tehát:: attól, hogy valaki qrvázik, tapizik és hasonlókat tesz (ami persze helytelen és büntetendő), az azonnal magával vonja a szakmai elhülyülését is? Ha valaki erőszakoskodna egy-több nővel, arról máris és visszamenőleg kiderül, hogy művészileg is mindig senki volt? Akkor ez újszinházi és győri vonalon is igaz?
Váltsuk le a művészt és tegyük a Borkait impotenssé?
Ha bűnösnek bizonyul, akkor bűnhödjön. De a kitiltásával a jövő szinészeit és hasonlókat és ezzel a nézőket is bűntetjük.
fahrenheit451
Nem dohányzik, nem iszik, nem kábítózik, nem zaklat mások...
Nem !!!
Mit nem?
Mentálisan, nem?
fahrenheit451
(Szerintem a közösségi odalakra vonatkoznak szabályok, amiket be kell tartani.
Kommentszűrés,kritikus kommentek törlése, ismétlődés esetén kizárás...
Ezek nem csinálnak semmit, vagyis nem tartják be a rájuk vonatkozó törvényeket.
Asszem van ttt egy kis probléma, Houston.)
fahrenheit451
Mit csinálok a 20 milijóból?
Pár tetkót magamra varratok: - az egész lányt az összes tetkójával!

www.youtube.com/watch?v=VolEtiQ9BwE
Donáld Tramp
@namihami: Igen Te libsi ! Ezt úgy hívják : METOOOOO, és Ti hoztátok életre ! A Fagyi visszanyal ez már zavaró ?! H.lyék... :D
Dr plágium
Gothár Péter elismerte hogy nem megfelelő módon közeledett a hölgyhöz, bocsánatot kért, a hölgy megbocsájtott neki. A színház igazgató pedig megtette a megfelelő lépéseket. Úgy látszik semmi nem elég.
Egy nagyszerű tanárt és rendezőt sikerült most elásni. Bár ahogy most a dolgok állnak szerintem ez egy hadművelet azért hogy taccsra vágják a színházakat. Aztán majd államilag is lehetetlen helyzetbe kerülnek. Mert amelyik színház sikeres, telt házas előadásokkal megy az valamiért bassza valakiknek a szemét. Az Átriumot már sikerült taccsra vágni.
namihami
@Donáld Tramp: Te tényleg annyi ésszel bírsz, mint a névadód. Olvasd el, amit írtam, ha szükséges, akkor többször.Talán valamikor, ha csak egy kevés, de beférkőzik.
Azt, hogy ezt ki hozta létre, azt honnan tudod? Mitől vagy abban biztos, hogy az ilyen esetekben csak liberális háborodik fel?
És végül:: Húzd ki a kést a töködből, amit te magad szúrtál bele. Mert, ha a METOOO kizárólag liberális ötlet, akkor a nyilas/hungarista mentalitás (vagyis ti) méginkább szégyellheti magát, hogy nem állt mellénk. A visszanyalt fagyit azért illene a Dörner szájaszéléről is letörölnötök. Az a fagyi már legalább kétéve szárad ott. Ilyenkor illene kissé visszafogni az agarakat, nem? Csak azt a Vezér és egy egyik házibohóca fű alatt intézte el és a média kushadni kényszerült. Most kipattant, nyilván a Gothár miatt.
jesz
Gothárt nem kell félteni. Olyan jövedelme van, ami soha nem kényszeríti spórolásra. Jól fog élni ezután is, túl fogja élni ezt az arcvesztést .
Főlökött
@Dr plágium: nem elég :) Miért is ?

Életemben nem közeledtem úgy egy hölgyhöz, hogy elnézést keljen kérnem, ténykedésem kapcsán. Szóval ezért !
Egy Úriember megválogatja ténykedéseit - dolgait - lépéseit. Egy olyan mint zaklatás, avagy bármi féle - fajta kényszerítés, nem fér bele, ebbe az érába.
Tehát vagy jobban kellett volna védekezni, ha betámadják alaptalanul, avagy ha alapos lenne a vád, pofikát befogva, csendben el kéne suhanni - pihikélni - elgondolkodni, az akkori ténykedésén. És ennyi lenne.
De mivel Én nem vagyok döntő bíró, vamiért ezt javasolták szentem ellen a független vizsgálók :) Őszintem remélem, hogy tényleg függetlenek voltak...Illetve joggal döntöttek így...
Dr plágium
@Főlökött: Részben egyetértek veled, akkor hogy is van Kerényivel? Neki máris elfelejtették amit tett? Kicsit úgy érzem mintha kettős mérce lenne.
justhpeter
Akármit csinált Gothár, az nem lehet ok a kormány szinházüldözésére.
Dr plágium
@Főlökött: Én viszont nem hiszem el hogy függetlenek voltak.
Csizmás Kond
Az egészben az a legundorítóbb amikor nagyérdemű emberek buknak meg ilyen visszataszító viselkedéssel. Emberek százai néztek fel rájuk és kiderült hogy az aljas ösztönük túltett a műveltségükön.
kereső
Jobb lenne, ha a fidess hallgatna- nekik meg egy közpénzen qurvapecérkedő volt egy megyei jogú városban a polgármesterjelöltje.( tudtak róla ,hogy igy van, mégis elinditották...)
Rockxy
a cigi-pia-drog-sex négyes mindig is közel volt a művészekhez, amiből aljasságok sorozata következett, és amit néhány bennfentes már évtizedekkel ezelőtt kikottyantott, de akkor senkit nem érdekelt.
ordenáré rendezők ordítoznak a szereplőkkel, érvényesítik a fekszel, vagy repülsz elvet a nőkkel szemben és ez csak épp a felszín.
Főlökött
@Dr plágium: valami bizonyosan történt, mert a nagy semmire senkit sem gyalulnak el, nem rágalmaznak meg -> következmények nélkül.

Több vezető beosztásban voltam, de nálam egy volt ami szent volt és sérthetetlen ! - nekem is és mindenki számára ! " A házunyúlra nem lövünk" szólás-mondás.

Érdekes mód - családias légkörben jobban ment a munka - közvetlenek voltunk egymással, mert azért azt sem kell feledni, hogy többet vagyunk együtt, mint a családdal. De attól még tiszteletben lehet és kell tartani a másik felet és annak elképzeléseit. Nálam senki sem kezdett ki senkivel - munkatársak közül, viszont igen jó kis barátságok szövődtek. Érdekes mód zaklatás soha nem került elő, de a barátság - ugratások - mocskosul nagy marhaságok igen, egymást tiszteletben tartva. De kit is lehet ugratni - megtréfálni, azt akit szeretünk és tisztelünk.

De mondok rá egy példát :) : X év, április1 ->
Korombeli munkatársnőm lánya még 17. Kitaláltuk, írunk egy levelet a helyi jegyző nevében, hogy a lánya férjhez kíván menni, de még nincs 18, így hozzájárulása szükséges az esküvőhöz. Elmaszatolt pecséttel, egyik számról átküldtük a másik számra a faxot. Látni kellett volna az arcát és ténykedését. Mielőtt valami nagy hibát követett volna el, mutattam Neki a naptárt és a dátumot, +értette. Egy tasli volt a jutalmunk, de ezen személyekre a családomat is rábíznám. Miért ? Mert egy összekovácsolt hatalmas nagy család voltunk, melybe ilyen mint zaklatás, nem fért bele. Csak a barátság és az összetartozás, bizalom és ilyen dolgok, melyek teljesen más megvilágításba teszik, a munkahelyi légkört.

Kiszolgáltatott helyeken lehet, hogy belefér, sőt felvetődik az ilyen jellegű ténykedés, azért is írtam amit. Így remélhetőleg érthetővé vált a reflektálásom és annak tartalma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.