Az egykor a világ legjobb kézilabdázójának is megválasztott sportoló Dézsi Csaba András mellett korteskedik.

Görbicz Anita beszállt a Fidesz kampányába
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Január 26-án lesz az időközi polgármester-választás, de már most szórólapokkal bombázza a győri szavazókat Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje. 

A szórólapokon a kormánypárti jelölt mellett korteskedik Görbicz Anita, a legendás kézilabdázó is – vette észre az Azonnali

A Győri Audi ETO játékosa szerint Dézsi a garancia arra, hogy

Győrben egészséges legyen a környezet, és bővüljenek a lehetőségek a sport területén.

A fideszes jelölt ezen kívül rendszeres konzultációt ígér, valamint erősíteni akarja a faültetéseket, zöldíteni a tömegközlekedést és előmozdítani az utcák rehabilitációját.

Görbicz mellett Tamás László János, a győri kórház főigazgató-főorvosa, Bede-Fazekas Csaba operaénekes, illetve Petrovicz Szabolcs autóipari munkás is Dézsit támogatja.

Győrben azért kellett időközi választást kiírni, mert a botrányai ellenére megválasztott polgármester, Borkai Zsolt lemondott tisztségéről.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én annak örülnék, ha a hétköznapi melósnak lenne ideje és pénze sportolni. Kisebb lenne a teher az egészségügyön és az egészségesebb társadalom hatékonyabb, termelékenyebb is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Naná.:-) Most tulajdonképpen miért is kötöttél belém?
kereső
@Málna: Hát ez az! Miért a civil!!! környezetének kell észre venni a bajt-és mit tud tenni, ha nincs szociális ellátás.Ne légy má ennyire együgyű!@Málna: Talán nem kéne odáig eljuttatni az embereket, hogy kérniük kelljen. Ha lenne jól működő gondozói hálózat /volt a patás idejében- de szépen csöndesen elsorvasztották orbánék/, akkor a gondozó kérés nélkül is tudna segiteni.
volvós
Leszbianita !!! Gyakorold a Hofi mondatát :
Pénzért mindent, " Szopok, nyalok, gombot varrok...
Meglátod a fideszben sokra viszed az ov(r)ális szobában !!!
Málna
Fogadni mernék, hogy ezeknek az embereknek a nagy része részegen, vagy baleset következtében hűlt ki. Rajtuk hogy lehetett volna segíteni?
A civilek miért ne tudnának segíteni egy rászorulón? Csak a nagy közösből szerettek osztogatni, saját időből, pénzből már nem annyira?
division
@Aki Én: Részegen is fagytak meg már, igazad van, de azokat nem tudom sajnálni. Nálam az alkoholizmus meg a cigi felér egyfajta bűnözéssel.
Aki Én
@Málna: Egyrészt a civilek segítenek, szinte csak ők, de a kormány sok esetben gátolja őket. Másrészt például a focistákat, meg a milliárdosokat miért is támogatjuk közpénz milliárdokból? Ha már osztogatásról beszélsz...
Engem speciel az jobban felháborít mint a valóban rászorulók töredék összege.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.