Tímea felháborodott a vádak miatt. A színész 61 esztendős volt, amikor a nála 40 évvel fiatalabb szerelmét feleségül vette, vagyis éppen fiatalasszony volt, amikor férje állítólag erkölcstelen volt munkatársnőjével.

Mihályi Győző azt állítja, hogy a zaklatási vád ellene nem igaz, és a családja tartja benne a hitet, hogy tisztázni tudja a nevét. Felesége, Tímea  kiáll mellette.

Arra számítok, hogy kiderül, alaptalanul vádoltak meg, s tisztára mosom a nevemet

– jelentette ki a Blikknek Mihályi Győző a hétfői társulati ülés és a szakszervezet etikai bizottságának meghallgatása után.

Utóbbi lezárta az ügyet és elítélt mindenfajta zaklatást. Mihályit és fiatal feleségét megviselték az elmúlt napok eseményei.

Megnyugtató, hogy senki nem jelezte sem most, sem korábban, hogy sérelem érte volna. Csakhogy egy, kizárólag pletykákra hagyatkozó egykori kollégától származó levél lavinát indított el. Mindig is tiszteltem a női nemet, magam is elítélem a zaklatókat. Személyes sértettség és politikai hátszél áll az ellenem álló támadás hátterében

– bosszankodott Mihályi Győző, akinek két felnőtt gyereke van, egyikük sem ad hitelt a zaklatásról szóló pletykának, ahogy a felesége, Tímea sem.

„Fiatal feleségem van, nagyon jól élünk. Őt nagyon megviseli, ami velem történik. Természetesen engem is, voltak álmatlan éjszakáink a rágalom miatt. Az egész családom teljes mellszélességgel mellettem áll.

A fiam azonnal felhívott, amikor nyilvánosságra hozták a nevemet, biztosított a támogatásáról. Úgy érzem, miután láttam azt a levelet, amely alapján a Fővárosi Önkormányzat a vizsgálatot kérte, hogy valójában nincs ügy. Nem történt olyasmi, amiért szégyenkeznem vagy bocsánatot kérnem kellene” – mondta a Blikknek a színész.

Tímea felháborodott a vádak miatt. A színész 61 esztendős volt, amikor a nála 40 évvel fiatalabb szerelmét feleségül vette, vagyis éppen fiatalasszony volt, amikor férje állítólag erkölcstelen volt munkatársnőjével.

„Szeretem ezt az embert, nem akarom végignézni, ahogy ártatlanul tönkreteszik! Vállalok mindent, különösen a férjemet. A magánéletünket eddig a négy fal között éltük, hála istennek kiegyensúlyozottan és boldogan, de mint egy koholt vádak alapján meghurcolt férfi felesége, kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak.

Egy sértett, a színházból kényszerből távozó munkatárs zagyva levele tönkretehet egy ártatlan embert”

– mesélte Tímea, aki többször figyelmeztette párját, úgy érzi, a volt kolléga neheztel rá a kudarcáért.

Címlapkép: Facebook/Újszínház Budapest

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,40 évvel fiatalabb szerelmét feleségül vette"
Hmmm...
Még szép, hogy kiáll. Kiáll az egész fideszes sajtó, érdekes módon nem várja meg az eredményt, mint ahogy korábban sem várta meg, mikor nem fideszes emberről volt szó. Akkor rögtön mondott ítéletet.
Persze értem és, hogy ez nagyon rosszkor jött Kocsis múltheti kirohanása óta. Ez már nem csak Gothár-ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.