Egy internetes aukciós oldalon, az e-Bayen kötöttek ki – ráadásul sokszoros áron – azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában.

Árverésre bocsátotta az özvegy Andy Vajna személyes tárgyait és különleges kincseit. Az így befolyt összeg egy részét jótékony célra fordítaná Timi, ezért rendezte meg az aukciót, és ezért is fáj neki, hogy egyesek hasznot akarnak húzni a hozzájuk került tárgyakból. Az elkelt forgatókönyveket ugyanis az interneten árulják, ráadásul jóval nagyobb összegért.

Szomorúan veszem tudomásul, hogy a forgatókönyveken így adnak tovább. Az aukciót részben jótékonysági célból szerveztük meg, abban reménykedve, hogy Andy tisztelői és a filmrajongók licitálnak majd. Már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat

– mondta a Blikknek Timi. A skarlát betű díszpéldányát több mint fél millióért árulják a neten, holott 90 ezer forintért jutottak hozzá.

Címlapkép: Faecbook/Tímea Vajna

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Árulják. - Ezt a "forgatókönyvet" borítékolni lehetett.
Gauntlet
mi lett a 330 milliárdos örökséggel? elvitte a sok fideszmaffiózó? Timike is csak papíron látta az összeget?
verőce21
A Bentley-jét is csak továbbadásra vették meg...
Szeparepa2
Le kéne tiltani, mert ezek a forgatókönyvek, amikből már sikerfilmek készültek, nem azért értékesek, merthogy relikvia, hanem mert TANANYAG... tehát ezekből színművészeti egyetemen, a könnyű tömegfilm műfajban igen komoly szakkönyveket lehet csinálni, mind a forgatókönyv írás technikáit is lehet tanulni belőle, mind egy a többi filmiipari aspektus, pl a figyelem és feszültség fenntartása stb stb... ezek nem Andy forgatókönyvei, mert sem az alapsztorit, sem a dramaturgiát nem ő csinálta, hanem MEGFIZETETT SZAKEMBEREKET ERRE..!!! Más tollával ékeskedett, de hát a pénz is valami mert sok pénz nélkül ezeket nem lehetett volna megcsinálnia... más kérdés hogy a vén csibész csaló hogy is szerezte a pénzeket, hogy is adózott a bevételekhez, és mi vezetett oda végül hogy USA-ban tönkrement és ki is tiltották... Mentségére szóljon hogy a legtöbb oligarcha producer ugyanilyen vagy rosszabb, pl Epstein ugyebár, még gyerekeket is prostituált, és több legalábbis visszaélt a hatalmával és szexre kényszerített szép fiatal kezdő színésznőket... nem sokan úszták meg... még ha biztonsággal titkolóznak is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.