A kormánypártok politikáját továbbra is több mint 3 millióan támogatják – derült ki a Nézőpont Intézet novemberben végzett közvélemény-kutatásából, amelyről kedden tájékoztatták az MTI-t.

Az ötezer ember személyes megkérdezésén alapuló kutatás szerint egy most vasárnap esedékes választáson

a Fidesz-KDNP országos listájára a magyarok 52 százaléka szavazna, míg a hét ellenzéki pártot magában foglaló "kormányellenes blokkot" a választási részvételüket biztosra ígérők 44 százaléka támogatja.

Ezek alapján úgy tűnik – írta a Nézőpont –, hogy az ellenzéki oldal nem tudott profitálni az önkormányzati választás eredményéből az elmúlt hónapokban.

Az ellenzéki erősorrendet – házon belül – jelenleg az itthoni parlamenti képviselettel nem rendelkező Momentum Mozgalom vezeti, ők 11 százalékot szereznének listán.

Esetükben látható, hogy a párt vezető politikusainak "magyar külhonban" elkövetett hibái érdemben befolyásolhatták a szavazóik aktivitását.

 A Momentum virtuális második helyét megtarthatta, trendforduló nem következett be a párt támogatottságában, de két százalékponttal csökkent a népszerűségük az előző felméréshez képest – fűzték hozzá.

Az összegzés szerint a Momentumon kívül – az egy hónappal korábbihoz hasonlóan – a Demokratikus Koalíciónak van kétszámjegyű (10 százalékos) támogatottsága a választási részvételüket biztosra ígérők körében.

Gyurcsány Ferenc pártját a még mindig pártelnök nélkül működő Jobbik követi 9 százalékkal.

Az MSZP-P szövetség (7 százalék) szavazótáborának mérete alapján ezúttal sem tudná átlépni a két párt közös listaállítása esetén érvényes 10 százalékos bejutási küszöböt.

Hasonló gondokkal küzd több ellenzéki párt is: a Magyar Kétfarkú Kutyapárt 4, a női társelnököt találó LMP 3 százalékos támogatottsággal bír, csakúgy, mint a Mi Hazánk Mozgalom – írták.

Forrás: MTI, Magyar Nemzet

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Tarlós győzelmét is úgy eltaláltátok orbán majmai, hogy még most is porzik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Tarlós győzelmét is úgy eltaláltátok orbán majmai, hogy még most is porzik.
Aki Én
Ahogy fogynak, úgy lesznek egyre többen.
Az is igaz, hogy az általuk mért 3 millió már közelebb van a kétharmadhoz.
Eladott Ország
A nézőpont intézetet meg azért tartja el a bűnöző és politikai prostituált fidesz banda közpénzmiliárdokból, hogy permanensen hazudjanak, de hamarosan mennek a levesbe. De hát mi mást is állítana az az intézet, melynek minden egyes felmérése szerint Magyarországon minden úgy tökéletes ahogy van, a mostani kormány pedig a valaha volt egyik legjobb? Ezek a felmérések ugyanúgy egy kampány részei, mint Bajkai István tej és tojás osztása. A cél az, hogy a változást akaró szavazókat megpróbálják meggyőzni arról, hogy minden próbálkozásuk hiábavaló. Ne higgyünk a propagandának. Legközelebb már háromharmaddal nyer a fidesz.
https://uploads.disquscdn.com/images/90080213...
https://uploads.disquscdn.com/images/d856f3a8...
Béla333
"Nézőpont: az összefogással szemben is vezet a Fidesz–KDNP"

Vagy inkább nem...
Macskaszem
@Eladott Ország: Ha ez igaz, márpedig nyilván igaz, akkor ettől m a mocskos tetű bandától még az ükunokáink sem tudnak megszabadulni..
solidedge
Megkérdeztek 1000 csatak fideszes embert a Kubatov listáról.
staro2
30 évvel ezelőtt, az ottani híradások szerint Nicolae Ceausescu volt Románia legnépszerűbb embere és a lakosság 99 %-a az ő pártjának lelkes híve volt.
A hírt a román AGERPRES hírügynökség is közölte.
Azután jött 1989 december 21-1 tömeggyűlés majd december 25, és repült a kucsma.
Eladott Ország
@Macskaszem: ma, 10:57; Ezek a pénzmosásra használt kamuintézetek is csak a propagandagépezet zsoldosai amikor ugyanazokat a sablon paneleket büfögik fel, mint valami kibaszott papagáj, amiket a fidesz agitprop osztálya a szájukba adott. Nulla munka van ezek a kamufelmérések mögött és százmilliókért a hasukra csapva próbálják befolyásolni a választókat egy újabb fronton. A képen Mráz Ágoston faszszopó' intézet, Köteles Lacával, és Szüljélmár Katával.
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--B8ehw1...
Nézőpont Intézet: "Tarlós István népszerű, az ellenzéki összefogás teljes kudarc"
"A baloldali szavazók is Tarlós győzelmére számítanak"
"A budapestiek szerint továbbra is Tarlós István a legalkalmasabb jelölt"
Röviden csak ennyit idéznék a faszszopó intézet és Mráz csicska hitelességéről!
https://444.hu/2019/10/16/a-nezopont-intezet-...
verőce21
Ezek a fanatikus lypsik, csak 2/3-ra jól eltángálva hiszik el, hogy legnépszerűbb a Fidesz-KDNP.
Az 52-53% olyan nekik, mintha ők vezetnének! Mint a fekete lovag. :)
Shikari
A többség! Na matekozzatok csak lepukkant liberálisok! :-))))))))))))))))
szegfue
Érdekes: 3 millióan támogatják a Fidesz-KDNP-t, majd később az országos listán is rájuk szavaznának 52 %-ban... M.o. szavazóképes lakossága 8 mill. körül van, tehát a 3 mill. a 37,5 %-a, vagy nem jól számolom?!
Jozefina
Ez a nézőpont! Az ő szemszögükből így látják, viszint a királyi tv és más zagyvaságok ezt szajkózzák!! Kb úgy néznek mint eltolcsi és banzsi marcsi!!?? Soha nem fognak eltalálni semmit!!!
A következő választáson a bukásuk előre garantálható!!!
Yoda69
Ja ja... Toljatok csak a propagandat.
Remelhetoleg 2022-ben is ugy bejon, mint a legutobbi valasztason.
Aki Én
@verőce IQ 21: @Shikari a buta bolsi: ...ezt mondták nektek októberben is, sőt azt a butaságot is elhittétek, hogy még az ellenzék is Tarlóst támogatja.
...gőzmozdonyok :)
verőce21
@Jozefina: @Aki Én: A parlamenti választáson mások a szavazási feltételek, mint az önkormányzatin...
Ott nem jöhet ki 137%, mint osztrákiában, vagy itt egyes falvakban.
Aki Én
@verőce21: Tény: orbánnak nincs, és sosem volt többségi támogatottsága. Még a közismert csalásokkal sem. Csalásokkal, hazug és fals törvényekkel lehet egy kisebbségi támogatottságot kétharmadnak nevezni.
Ezt persze ti is jól tudjátok, de nektek tetszik ez a helyzet, mert ostobák vagytok. Sokkal többet erről nem lehet mondani, ha a realitás talaján akar maradni az ember.
Eladott Ország
@szegfue: ma, 11:26; A fidesz matek szerint 49% = 67 % ( kétharmad)
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MHuNfM...
A fideszt túlkompenzálja a saját választási rendszere
szegfue
@Eladott Ország: 12:30 Igen, alkalmazzák a Matolcsy féle unortodox matekot:)
verőce21
@Aki Én: (12:13) Az a Tény, hogy azt még te sem hiszed el, ami írtál! :)
kereső
@szegfue: Csatlakozott a nézőpont is, mert nekem a 52 +44 ,sehogy nem jön ki 100-ra.
kereső
Sőt a hárommillió sem jön össze. Mert ha a teljes szavazókorú népességre számolom a 52%-ot, az ugyebár 4,606 millió. Ha a biztos szavazókra számolom- és mivel azt nem irta, hogy mennyien lennének most vasárnap, ezért aztán vettem a 62%-ot- az összesen 4,628 millió ,ennek az 52%-a 2,406 millió. Persze, ha nem csak a magyarországi szavazókat számolom, hanem azt az 1,1 millió új magyar állampolgárt is, akik 100%-ban fidess, akkor kijön a 3 millió.
Szeparepa2
Ha egyáltalán igaz egy kamu intézet kamu kimutatása, akkor is mégis HOVÁ... hol van még választás idióták..?
SystemError
@verőce21: 14:23 Tény az, hogy a fidesz egypárti alkotmányozáshoz képest a valóság, hogy az ország valódi számszerűsített 2/3-a undorodik már tőletek és attól is, amit ti politikai alapon a civil szférával műveltek, mintha itt egyáltalán bármi köze lenne a politikának hozzá. A fidesz tábor statisztikailag egy maximalizáltan mozgositható, tehát ennél ami most van nem is több..

Kitaláltok egy fosztóképzős önmeghatározást, ami számomra a semmilyen kategória, mert az Illiberális nem önmeghatározás...:) Hát ez van az országgal is, hogy aki nem fidesz szavazó most (hazai 2milla talán még van annyi) az konkrétan hány tőletek biztosan és mást nem tud választani...Rettegtek is ettől, minden pillanat most arról szól, hoyg az egységeket szétverjétek, mind politikai, mind civil közösségek terén, de ti lesztek elzavarva, mert nincs több a fidesz agyhalott kommunikációjában és ebből a 2 millióból sokaknak fel fog nyilni a szeme, mert nem hülyék és van családjuk, akin keresztűl tájékozódnak a valóságról.

@Aki Én: írta, hogy ezt te pontosan tudod. nekem is ez a véleményem itt néhányotokról, hogy nem azzal van a baj, hogy nem értitek, hanem azzal, hogy nagyon is... Nem baj mi is így állunk hozzá, mert látjuk, hogy eleve hazudtok a szándékokkal kapcsolatban..:)

Ezzel kapcsolatban személyes megjegyzésem, hogy engem többet ne szólítgass fel semmire a látszat értelmiségi stílusodban, miközben kiszolgáltott embereket "sivatagi cigányozol" le vagy a saját nemzeted vidéken nélkülöző tagjait nézed le pártpolitikai alapon. Tudod a minimum, hogy állod a sarat abban, amit te is ideraksz stílusban. Még akkor is öntelt, pökhendi módon nem képviseled válaszokkal a véleményedet, mert ettől nem lesz igazad csak közönséges leszel. persze a közegedben ez lehet elment az elmúlt 10 évben...:)
durbincs
@Aki Én: = virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigénhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ?
@SystemError: maga Ballonkabátos Pedofil ? kigyúrt kopaszok szoptatója ? szülei szomorítója ? gyermekek megrontoja ?
@SystemError: ezekkel a tagokkal szívatták a sitten ?@csak húgyós...: @Nessy: @Pálinkás Pál: @human: ,?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
mint @Aki Én: maga ma, rettenet cudarul buta ? na meg a társai Klónbányáról ?...
@Pálinkás Pál: Palika virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigényhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ?
@solidedge: amaga szerencséje meg ? az igen repedt agya ? látványosan ? mint csak a lent soroltak ?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: @nezelodo: 3in klónók ?
@nezelodo: ha maga a bányába A "Sarki - Fény" ? akkor milyenek lehetnek a többiek ?

@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?..
durbincs
@Szeparepa2: azt maga ki próbálhatná a kevesebb piálást ? is csak-mint @silber13: a Temetők Fantomja ?
Szeparepa2
Hiába felelgetsz idióta troll kurvincs kutya nem olvassa beteg agyadból fröcsögő fekete fost...
csetere
@kereső: A választási honlap szerint 8.312.264 fő a választásra jogosult. Az összes érvényes szavazat 5.237961. Fidesz-KDNP 2.540.970 fő. ez a szám akárhogy számolom is a választásra jogosultaknak csak az 1/3-a
csetere
@kereső: 3 millió nem szavazott senkire, de meg kellene nézni, hány külföldről importált szavazó volt a 2 és fél millió között, nem biztos még a 1/3 sem.
SystemError
@Szeparepa2: Te belegondoltál már, hogy @durbincs: minden nap 12-14 órákban adja ezt az agyhalottat, akkor milyen életminősége lehet? Elhiszem, hogy megvan fizetve, de akkor is tizenórákon át ebbe a lobotómiás agyhalott adja elő magát.

Most őszintén te normális vagy @durbincs: ? A kérdés költői volt természetesen, mert normális ember képtelen ilyen agyhalott hülyét adni minden napnak a felében... ehhez őszinte jellemvonások kellenek igaz? :)

Még szerencse, hogy a fidesz kiemeli az ilyen fogyatékosokat! :)
Szeparepa2
@SystemError: A náci hazug hazaáruló propagandista patkány pribék aljadék féreg álhírét most ezzel megint felhoztad a címlapra... de máris újra elsüllyesztem semmi gond...
kereső
@csetere: Az, hogy mennyi külföldi szavazó volt- az annyira titkos szám, hogy még az NVB sem tudja. Annyi, amennyi köll!!!
SystemError
@kereső: Szerintem már lassan 1 milió a 2.5-ből. Fiktív, mint minden, amihez hozzáérnek!
szegfue
@kereső: 14:41 Ja kérem, ha Te is csak "szarakodsz" a számokkal, ahogy én is, akkor sohasem jön ki a 100 %!:))
durbincs
@Szeparepa2: azt maga ki próbálhatná a kevesebb piálást ? is csak-mint @silber13: a Temetők Fantomja ?
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ? nem magát tömték meg a kigyurt kopaszok a siitten ? Csudafurulya ?
Sámannus
Jó van ez így ha nem hát nem. Ne tanuljatok pupákok, de ha ki fut a klotyó ne sipákoljatok, hogy fel kell zabálni a fost magatok alól
Nyírfa
A Nézőpont megkérdezett 5 ezer fideszest.
verőce21
@SystemError: (16:05) Te tényleg egy érzéki "Csodafurulya" vagy!
Aki nem Fideszes, azoknak mindegyiküknek, mindnek van valami "stikkje", furcsasága, nemnormális viselkedése, szellemi túlterheltsége...
SystemError
@verőce21: Tehát lényegi válasz nincs, csak ez a fideszes fajelmélet vagy mi.., ami alapján bármi is volt a téma neked igazad leszel...:)

Nem vagy túl bonyi azért...:)

"
Aki nem Fideszes, azoknak mindegyiküknek, mindnek van valami "stikkje",
"

Erre a kijelentésre nem lennék büszke a helyedben, mert a valódi számszerű többség ezt valószínűleg nem osztja, de az én fideszes ismerőseim sem mondanak ilyeneket. Mondhatnám, hogy nem normális, kicsit nácis dolog ez tőled...:) Tudod szokták mondani, hogy amikor egyedül vagy valamivel és mindenki mást mond és te hülyének nézel mindenkit. Ott bizony más szokott kiderülni a végére, de nem rontom el az estédet, hogy mi..:)
verőce21
@SystemError: Egy normális embert mondjál az itt tomboló ~36 db ellenzéki közül...Csodafurulya! :)
SystemError
@verőce21: "Sivatagi cigány":) Jó akkor én is elnevezgetlek, mert akkor majd jobban igazam lesz és elviszi a dolog is más írányba ha nem a lényegről akarok beszélni..:) Jaj de egy satu egyszerű, de tapasztalt troll vagy te...:)

" Egy normális embert mondjál az itt tomboló ~36 db ellenzéki közül...Csodafurulya! :) "

Erre csak azt tudom válaszolni amit az előbb. Lehetsz beképzelt, öntelt hülye és lenézhetsz mindenki mást, de egy másik szemszögből ez egy közönséges alapok nélküli urizálás és nincs mögötte semmi, hiszen érdemben nem válaszolsz semmire..csak ezek a tematizáló, elszimbolizált semmik jönnek ki rajtad...egy nulla. Semmi más mint a fidesz központi retorika, hogy ne kelljen válaszolni játék... Tőlem annak hívsz, aminek akarsz, nem az ilyen patkánykodástól lesz igazad egy témában.:) Természetesen azt értem miért vagy hithű fideszes, így van közege az érvényesülési formádnak! :)
Aki Én
@SystemError: Ez a félkegyelmű fidesz drukker. Mit vársz tőle? Van vagy 30-as az IQ-ja. Ha több lenne, nem lenne fideszes. Gőzmozdonynak hiszi magát, és mindenki ellenség, aki kételkedik benne.
durbincs
@Aki Én: = virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigénhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ?
@SystemError: maga Ballonkabátos Pedofil ? kigyúrt kopaszok szoptatója ? szülei szomorítója ? gyermekek megrontoja ?
@SystemError: ezekkel a tagokkal szívatták a sitten ?@csak húgyós...: @Nessy: @Pálinkás Pál: @human: ,?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
mint @Aki Én: maga ma, rettenet cudarul buta ? na meg a társai Klónbányáról ?...
@Pálinkás Pál: Palika virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigényhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ?
@solidedge: amaga szerencséje meg ? az igen repedt agya ? látványosan ? mint csak a lent soroltak ?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: @nezelodo: 3in klónók ?
@nezelodo: ha maga a bányába A "Sarki - Fény" ? akkor milyenek lehetnek a többiek ?

@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?..
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ,kigyúrt kopaszok rojtos ,csudafurulyája ?
namihami
A Nézőpont még azt is ki tudja hozni, hogy a Fidesz/KDNP még a Fidesz/KDNP-vel szemben is vezethet.
Annyi pénzért? Bármit, bármikor...
simmering73
Az alányaló Benézőpont. Tudjuk. Igazi szakértők, mint kurmányunk.
durbincs
@simmering73: Bezzeg Tahó azt rettenet silányak a maga próbálkozásai ?
simmering73
@durbincs: Bezzeg Tahó azt rettenet silányak a maga próbálkozásai ?
durbincs
@simmering73: Bezzeg Tahó az 50IQ-s ? azt rettenet silányak a maga próbálkozásai ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.