Olvasom a híreket, nézem a TV-t és elgondolkozom. Tessék mondani, itt mindenki hiszékeny? Komolyan gondolják, hogy változik valami is és a Fidesz tényleg fél és meghátrál? Tegye fel a kezét, aki hisz nekik!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az írással teljes mértékben egyet lehet érteni!!! Igaza van.
Összefogni, mindenki-mindenkivel és irány az utca!!! Hongkongban mit csinálnak? A franciák mit csinálnak? Mi sem lehetünk ennyire közönyösek egymás irántt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egyet csinálhatnak az idősek kedvükre: dolgozhatnak – magukért, a gyerekeik támogatásáért, de legelsősorban a hazáért és Orbánék gazdagodásáért. Hála a jó istennek meg a fideszes országgyűlési képviselőnek, mert nem szakad meg az átadási lánc. Nem kell ide választás, most az adja az avatások aktualitását, hogy a fideszesek igyekeznek mutogatni magukat. Főleg ott, ahol ellenzéki polgármester, önkormányzati képviselő köpött bele az örökösnek hitt hatalmi levesükbe. A fideszes Hörcsik Richárd, Borsod-Abaúj-Zemplén országgyűlési képviselője, a megye 5. számú választókerületének elnöke éppen azzal dicsekedett, hogy mindenszentek napján Kovácsvágáson átadta az új temetőkaput. Vélhetően az élő lakosságnak, mert kötelességtudó ember Hörcsik és szereti a szociális hálót szövögetni magának és a családi famíliának, hiszen a keresztény család az első. Na akkor ez most kipipálva. Várjuk a következő ollóvágást egy nyilvános budi előtt. Az lesz igazán nemes feladat egy fideszes országgyűlési képviselőnek, amikor leszedi a nemzeti színű szalagot a fabudiról, és megtapsolják. A büdös életbe!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/11/74507805_1011310019287445_2041293871551348736_n.jpg
KisGenyo2
@lusta: Amire válaszoltam, ott mi voltunk francia országhoz és Hongkong-hoz hasonlítva. Na ezek is más helyzetűek mint mi. ;-)
Eladott Ország
@kokopelli: tegnap, 10:55; Ha erőd kevés, akkor félúton kidőlsz, de ne feküdj le már az út elején. (Konfuciusz)
Utóirat: mert akkor a fidesz malmára hajtod a vizet.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 06:07; Magyarországon, pedig a fideszt akarjuk kinyírni (verbálisan a többit a bíróságra bízva). A fidesz kisajátította az országot, amit az emberek többsége kezd megelégelni. A változás már megkezdődött, a kérdés már csak az, hogy mikor mondhatunk végre búcsút Magyarország története egyik legpusztítóbb miniszterelnökének és bűnöző, politikai prostituált bandájának! Itt a forrás, a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet honlapján, lehet nézelődni.
gvi.hu/adatok/grafikonok
Clavigo
@Shikari: Tehát a " nem létező háttérhatalom szított háborút ".. :):).. Nem csak bunkó,,hülye is vagy Bugsy.:)
kokopelli
@Clavigo:... ezek az "amorf" baromságok marha jól hangzanak a narancsos talpasoknak,mert a normális
emberek csak röhögni tudnak rajta!A szüleink meséltek hasonló röhelyes szlogenekről a Rákosi Mátyás et.
idejéből!A sen. Orbán is emlékezhet még rá! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.