Csárdi Antal az LMP-től a "zaklató színházakkal" kapcsolatos általánosításról kérdezte Orbánt kedden a parlamentben, miután ez a jelző jelent meg Kocsis Máté Fidesz frakcióvezető szavaiban, amikor a színházak finanszírozására vonatkozó törvénymódosítást indokolta.

A Kocsis Máté által bedobott „zaklatószínház” kifejezésről akarta megtudni Csárdi Antal Orbán Viktor véleményét kedd délután a Parlamentben

- írja a 24.hu.

Az LMP-s képviselő azért kérte ki a miniszterelnök véleményét, mert szerinte a Fidesz frakcióvezetőjének a kifejezése megbélyegző és méltatlan.

Első körben Orbán azonban nem reagált a kérdésre: azt mondta, erről kérdezze Kocsist Csárdi. Orbán hozzátette: a magyar színészekről csak a legnagyobb elismeréssel tud csak beszélni. Leszögezte azt is, neki nem kell kommentálnia a frakcióvezetője szavait.

Csárdi ezután újra nekifutott a témának: elmondta, hogy azért problematikus egyetlen esetből általánosítani, mert így a Borkai-ügy kapcsán is beszélhetnénk kokainozó Fidesz-KDNP-esekről, vagy

akár kurvázó kormánypártiakról is.

Az ülést vezető Lezsák Sándor erre azt kérte Csárditól, hogy vonja vissza a szavait, erre az LMP-s korrigált:

Prostitúciót igénybe vevő kormánypártok, ha így jobban tetszik, de ez nem helyes, mert az általánosítás torzít.

Orbán erre csak megismételte a színészeket elismerő szavait, majd a Csárdi által elismeréssel megemlített Bodrogi Gyulára hivatkozva közölte: Csárdi szavairól Süsüs jutott eszébe. 

És ha már Bodrogi Gyulát említette, akkor meghallgattam az ön kérdését, és Süsü jutott az eszembe

- zárta a válaszát a miniszterelnök.

A kormányfő a kormánypárt soraiban ezután nagy tapsot aratott – írja az Index.

Forrás: 24.hu, Index, 444.hu

Címlapkép:  MTI/Illyés Tibor

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
hülyék vezetik az országot meg aki tapsolt is !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
hülyék vezetik az országot meg aki tapsolt is !
Rockxy
a csárdi megsértődött a színházak helyett.
namihami
Tény, hogy a Bodroginak sikeres szerepe volt a Süsü. De az Orbán szellemi szinvonalára és esztétikai igényére jellemző, hogy a Bodrogiról NEKI csak a Süsü jön be.
Persze, örüljünk, hogy egyáltalán beugrik egy művészi teljesítmény.
cikicakk55
Még is mit várhattunk volna? 2/3 a parlamentben talpnyaló,undorító féreg. Az lenne a furcsa,ha nem tapsolnak,vagy nem röhögcsélnek a főni humorán. A normális embernek Orbán szavaitól sírhatnékja támad,de még is mit várjunk el a Fideszes benyalóktól? Bár mit megtapsolnak,bár mit megszavaznak,csak a suska, a luxus meglegyen. Kíváncsi lennék(talán megérem) akkor hányan fognak neki tapsolni,hányan örömködnek,mikor nem lesz miből támogatni ezt a nyalós bandát,mert bekeményít az Unió,itthon meg el fogy az adózó állampolgár? Sajnos a betegség nem csak a nyugdíjasokat éri utol.A fiatalok is kerülhetnek nehéz helyzetbe,főleg mert Ők sem tudják megfizetni az egészséges életmódot.
Nessy
Ez az ország miniszterelnöke!
Közben a Parlament méltóságáról és tiszteletéről lamentál Kövér!
És az ellenzék "sértő megjegyzéseit" szankcionálja!
Lehet, hogy van az a pénz, amiért egy ilyen szövegét megtapsolják a miniszterelnöknek, de ez őket is minősíti! És ez az unintelligens társulat fog dönteni kulturális kérdésekről, támogatásokról!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Süsü jutott eszébe? Csodálkozom rajta. Süsü figurája jótét lélek volt, segítőkész, kedves, jó szándékú, szolgálatkész, példamutató, szorgalmas. MInden ami nem orbán. Jó lenne, ha Süsü nevét nem venné a lepény szájára.
luiz
@Horizont: Hogy mit fognak tenni, ha a kutya viktor megpusztúl? Felfalják egymást, de még orbán kölyköket is felzabálják majd
namihami
@tudode: ...a paraszt meg terem, mint az orbáni parlamenti képviselő.
namihami
@luiz: Ezt a család nem fogja megvárni. Van némi pénzecskéje, vesznek egy budaörsi repülőjegyet, majd valami kazah vagy moszkvai (stb.) menhelyen meghúzzák magukat. Apuka festeti, bútoroztatja már a szobát...
Jozefina
Nem tudom eldönteni, hogy az országnak kellene szégyelnie magát, vagy orbánnak??!!
Eladott Ország
Ennek a cinikus, csúti gecinek szomorú vége lesz! Egy végtelenül aljas rohadt, bűnöző tróger! Kötelet az aljas maffia rezsimnek: uploads.disquscdn.com/images/2a0869fb21228e73fc0ec6943d1366a8d3a22b0738d2ba1f50c4fd00ee7d3b6a.jpg
Putyin f@szszopó pincsije és még az ilyen pofázik!
locitrom.hu/images_blog/user_images/22200.jpg
division
@Rockxy: Valakinek mindig meg kell sértődnie mások helyett:-)
Eladott Ország
@Fox W Mulder:@division: ma, 17:17; 17:38; Hupikék Törpikék - fidesz taszító
www.youtube.com/watch?v=nKfA1OO9xN8
advocat
Ha kérdezik, legfeljebb "Boldog Karácsonyt!" a válasz. Ennyire futja! Ez az alcsúti jómodor!
sveikukac
Azon hüledezem napok óta, hogy nem fogja fel a Fidess vezérkara a következőt: ha a Katona József színház vezetőjének távoznia kell a zaklatási ügy miatt - hiszen nyilván tudnia kellett róla, valamilyen szinten -, akkor Orbánnak pont ugyanezért el kellene tűnnie a közéletből, örökre a "Borkai-ügy" miatt.
justhpeter
Orbán azért süsüzött a parlamentben, mert szellemileg különösen leépült műveletlen tahó.Semmiféle mesében, gyermekműsorban nincs hozzá hasonló haszontalan, semmire nem való szereplő. A frakciója nem véletlenül lett úgy megállapítva, hogy az övénél magasabb értelmi képességekkel rendlkező emberke még véletlenül se kerüljön bele.
Ez a csapat persze hogy megtapsolja., hiszen azonos szinten vannak.
adrenalink
Én elnézem önt, és ismerve áldásos ténykedését, egy másik mese jut eszembe
nepmese.hu/mesetar/mesek/a-kis-goemboec
kereső
@justhpeter: No-No. Mekk Elek már semmi? Az is igencsak el van telve magával a mesében- de amihez hozzányúl, az xarrá válik, akárcsak orbán.
SystemError
Nekem meg egy országát meglopó és megvezető gyógyszerfüggő geci jutott eszembe, aki nem lesz ennyire humoránál Polt után... Gyanítom, hogy Süsüre gyógyszerezve fog üldögélni egy cellában.
Borsodi
Orbántól jobb színész nem kell.Van akiről Süsü jut eszünkbe van akiről Csaucseszku.
Nyírfa
Nekem Orbánról az őrült római császárok jutnak eszembe. Hogy örülne, hogy császári rangra emeltem, az őrültet meg sem hallaná. :)
Kérdezném, hogy hogyan jutottunk idáig, de ugyanezt megtudakolhatnánk az amerikaiaktól is, és folytathatnánk a kérdezősködést még jó néhány országban. De már nem kérdezni, hanem cselekedni kell.
Valaki tegnap meg is említette, hogy a következő tüntetés után nem kell haza menni.
SystemError
@Borsodi: :) Remek személyiség fejlesztő kulturcsoportok vannak börtönökben. Szerintem a páva táncnak igazán nagy sikere lenne...
volvós
orbán jön ki az orvosi rendelőből:
- Professzor Úr nem értettem, elmehetek ??
- Nem, azt mondtam ELMEBETEG ...
csipetke
Nincs ebben semmi érdekes.Amikor orbánt kérdezik a parlamentben,/-főleg,ha neki kellemetlen a kérdés-/egyenes válasz helyett fikázza az ellenzéket. Ennyi telik tőle.Csárdi kérdésére azt bírta mondani,hogy Süsü jutott az eszébe.Nekünk pedig,ha orbánról van szó,Don Corleone jut eszünkbe már jóideje.
csipetke
@simmering73: 18:11 Ezt kikérem a csimpánz nevében! Ő nem játssza a keresztényt,és nem lop,nem gőgös és arrogáns,hanem egy szerethető lény,a fidesz bandával ellentétben
SystemError
@Pegero: Kár, hogy nem ez volt az amúgy tisztelettudó kérdés Viktor felé, hogy szerinte begyógyszerezve mi van. Hát persze, hogy Süsü! Ennyi gyógyszer után ki nem Süsüt látna mindenhol.

Szóval erre Süsüt vagy Boldog karácsonyt válaszolni pont ilyen:

www.youtube.com/watch?v=PmaEOAwZYCM
fahrenheit451
Nekem is Süsü jut az eszembe rólad, te ptimitív buta náci.
Megölni Orbánt - szerintem ezért figyelnek meg a figyelő tisztek.
Figyeljél, baszd meg!

Lehetünk volna barátok is, de nem lettünk!
fahrenheit451
Soha senkivel nem tudtam Thomas Mannról beszélgetni.
Itt tényleg mindenki hülye!!!???
fahrenheit451
soha nem tudtam kibeszélni magamból Thomas Mannt
Anyád!
moareka
A fene egye meg azt, aki a másik embert nagy nyilvánosság előtt nevetség tárgyává akar tenni
Beteg lélekre vall...
RonaGyuri
Na ez még a Viktortól is sok(k)

Sok, nagyon sok pofátlan arrogáns ki és be-szólás fűződik a nevéhez, de ez – eddig =)) – mindent visz

Ez a szerencsétlen retardált dagadt törpe állapota egyre elterülőbb. Sohasem viselte jól a bírálatot vagy a kritikát. De egyre inkább oda jutott, hogy már a nem alákérdezések is dühítették. Ilyenkor ostobaságokkal, vagy arrogáns személyeskedéssel reagált.
Tegnapi megnyilvánulása azonban már ezt is meghaladta: a korházak állapotáról érdeklődő képviselőt osztozza ki, kikérte magának, hogy ezek a pondrók hogy jönnek ahhoz, hogy kritizáljanak, mondván: „felhívta a figyelmet arra, hogy a kritizált Kásler Miklós miniszter egyedül több ember életét mentette meg, mint az egész Jobbik-frakció együttvéve, és már csak ezért is több tiszteletet érdemelne.”.
majd nemes egyszerűséggel közölte: „Van itt egy – úgy tűnik, hogy - gyógyíthatatlan feltűnésben szenvedő fiatalember, aki számtalanszor próbálkozik dühkitörésekkel a parlamentben, és nem kérdéseket tesz fel, hanem folyamatosan provokál”!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:13; Előbb késsel és villával kéne megtanulnia ennie a cinikus, pofátlan, vályogvető cigánynak, továbbá hogy evés közben nem szarunk az asztal közepére!
uploads.disquscdn.com/images/8cd1f3e2353d7c871975cec47fa1f771ceaa162063f476b7f8c746372e378485.jpg?w=600&h=349
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--2dxOpA9f--/7FnDWU56YnjZMqCqa.gif
SystemError
@Pegero: Mindegy...:) Persze ha disznóöltöny használja begyógyszerezve a "Csubakka védelmet" akkor az vicces mi...:)
www.mememaker.net/api/bucket?path=static/img/memes/full/2016/Mar/2/4/you-my-friend-are-a-special-kind-of-stupid.jpg
Józsipapa
Ekkora parasztot !!! EZ A BAROM, AGYILAG MEGZAKKANT !!!
nezelodo
Gyerekkori trauma lehet, a gonosz iskolatársai hívhatták így, és az ő azt hiszi, ettől nagyobb sértés nincs is, hát persze ez ugrott be neki. Bár kezdi túlnőni, de ezt nem lehet levetkőzni. Szerintem a Fletótól is ezt vélte hallani a Tv vitának csúfolt alázás alatt, és a tv vita is a süsüvel azonos súlyú számára.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:12;Nem ússzátok meg!
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog. Lásd Bencsik, Bayer, Gajdics és a többi fideszes faszszopót és társait.
Aki Én
Becstelen , gyáva gazember. Képtelen kormányfőhöz méltóan válaszolni.
evacica
Orbán már megint kiállította magáról a bizonyítványt! Hiába nem tud mást adni csak mi lényege! A baj csak az, hogy jelenleg egy ilyen ember Magyarország miniszterelnöke! Ez sajnos minket is minősít egy kicsit!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@evacica: Jaj, cica eszem azt a csöpp kis szád... ! Sajnos nem kicsit minősít! Ez az idióta állít ki bizonyítványt minden magyarról.
kissé felnőttem
@durbincs: ha te normális vagy akkor a többi bizonyára szellemi toprongy. csak sok a ,???
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:20; Az évszámozás helyett az alábbiakról szeretnélek tájékoztatni, remélem nem szorulsz segítségre, hogy értelmileg felfogjad: Soha nem is volt más terv, mint magánvagyonra váltani ennek a pár millió szájtáti hülyének a hitét.
uploads.disquscdn.com/images/c3ecbf350bc87bd98cb10b4ded2413b89d3fb144e7e8905dafcdede3c9efff0e.png?w=600&h=903
Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb ország lett a fidesz bűnbanda uralkodása alatt.
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
Egyébként a dátumok bogarászása helyett, meg elmehetsz a jókurva anyádba a fidesz faszszopói és birkái közé! Az orrodat pedig verd bele a csúti cigányod seggébe!
uploads.disquscdn.com/images/09f2c4b126c5a7424897379605dc4f43e7f37f3b4e01841d4e9144f8d24af848.jpg?w=600&h=417
tudode
A parlamentiségnek annyi ezekkel a kivénhedt nyikhajokkal!
.
----- Orbán Viktor a parlamentben: "Meghallgatva az Ön kérdését, nekem Süsü jutott eszembe"
.
----- Orbán Viktor a parlamentben: "Meghallgatva az Ön kérdését, nekem Süsü jutott eszembe"

www.youtube.com/watch?v=pjzqhMSgpcQ
.
Ezt a pasit tényleg csak túlélni lehet a középkori sötétségével!
kereső
Neki "Süsü"- nekem a "Kaktusz virága".
Eladott Ország
@Pegero: Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog.
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71908872_1679113038889503_4325813046745235456_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQmnQXoAjQGPfEb8ibfav-NPfTejbh72PNNIe2WIg0vmErMpVYPbN6MKsmP_QCa-lvs&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=345303351b4ba1d720dc9acedd2fdfed&oe=5E2ACEDB
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&feature=youtu.be
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 16:15; Ma jöttem rá, hogy nem tudok magam nélkül élni.
www.generadormemes.com/media/created/x3zryoo84x5xlhce3y99nh6dehmctl4ejdgmttgn7lksmtskwhc0fxoeve3sgopb.jpg.pagespeed.ic.imagenes-memes-fotos-frases-graciosas-chistosas-divertidas-risa-chida-espa%C3%B1ol-whatsapp-facebook.jpg
Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány! Mert csak a fidesz, csak a nemzet, csak a pusztítás. Jönnek a fehérvári huszárok, a Dörnerek, a Nemcsákok, a Vidnyánszkyk és a haza fényre derül.
staro2
Hogy kinek mi jut eszébe valamiről az főként szellemi képesség kérdése.
orbán fejlődése ott állt meg a híres egyfejűnél,
nezelodo
Mi ez az elégedetlenség kollégák! Inkább értékelje mindenki milyen naprakész ismeretei vannak a minielnökünknek a színházi világról, egyből beugrott neki a Süsü a sárkány! (jó tudom napokkal előtte leírták neki a hasonlóan művelt sameszai a választ) Még szerencse, hogy nem a Lölöt az ország zsenijét kérdezték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.