A parlament keddi ülésén a kormánypárti többség 134 szavazattal elfogadta a kormányzati igazgatásról szóló törvény módosítását, amivel lehetővé vált, hogy a Novák Katalin által kijelölt, 22 éves egyetemista, Rácz Zsófia az Emmi helyettes államtitkára lehessen.

Ráczot azután jelölték, mert az eddigi helyettes államtitkár, Illés Boglárka a Fidelitas elnöke lett. Az eddigi törvény legalább egy alapfokú diplomát és szakirányú tapasztalatot írt elő a helyettes államtitkároknak, de Rácz még joghallgató, így alapfokú diplomája sincs.

Az Emmi egyébként azzal indokolta a módosítást, hogy „helyes, hogy a fiatalokat egy fiatal nő képviseli majd ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárként. Ezért kezdeményezzük a jogszabály módosítását az ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkári pozíció esetében. Rácz Zsófia korábban képviselte már hazánkat, Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt.”

Forrás: 444.hu, 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
már abból is látszik, hogy ostoba liba, hogy elfogadta ezt a kinevezést. Nem tudom, hogy sajnáljam-e vagy röhögjek kínomban...
Nagyon nehéz bármit is mondani...de talán le kellene cserélni a bölcsődei gondozónőket óvodás kislányokra, elvégre korban mégis közelebb vannak a babákhoz, nemde? És így tovább...óvodába kisiskolás gyerekeket tessenek!
Csak fiatalodni, fiatalodni!
Az idősebbje mehet a szemétre.
namihami
Ebből is fényesen igazolódik a tény, hogy elég 134 fideszes voks, hogy egy, a pozíció betöltésére a végzettség híján és szakmailag tökéletesen képzetlen lányban a kinevezéshez szükséges képességek egy perc alatt megalakuljanak.
Mégegyszer::: A szocializmusban vicctéma (???) volt, hogy a kinevezett jóelvtárs a kinevezése pillanatában a funkció szakértőjévé vált. A kinevezett NERtárs lánynak is elég ehhez a parlamenti (???) bizalom. Esetleg másirányú tudása nagyban növeli a poszt betöltéséhez elvárt tudást. A borkaizás a vállalkozóhölgyeknek is bejött. Talán változott valami a lényegen?
justhpeter
Bár ez lenne a NER legnagyobb hibája ! Egyetértek. A hölgynek bizony van még sok tanulnivalója. Hol van ő még szellemileg Holliktól, Rezsi Sziszitől, Orbán Balázstól, Dörmögő Dömötörtől ? A fasorban sem. A vezér magas szellemi szintjét még nem is ismertettem Hát majd tanul. Mindegyiktől..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.