A 62-es főúton Seregélyesnél baleset miatt van útszűkület.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Sokan közlekednek már az M0-ás autóút déli szektorában. Különösen az M1-es autópálya felé vezető oldalon Dunaharaszti térségében haladnak sokan.

A 62-es főúton, Seregélyes elkerülő szakaszán árokba hajtott egy személygépkocsi. A 32-es km-nél a jármű ugyan az árokban van, de a mentésben résztvevő járművek útszűkületet okoznak.

Élénk és egyre lassuló a forgalom a főváros felé:

- a 4-es főúton Monortól,

- a 10-es főúton az ürömi körforgalom előtti szakaszon,

- a 31-esen Mendénél,

- az 51-es főúton az M0-s csomópont előtt,

- valamint a Csepel-sziget útjain.

Az M3-as autópályán a bagi és a gödöllői szakaszon, de leginkább az M0-s autóúttól befelé már jelentősen lelassulnak a járművek, a 12-es km-től helyenként araszol a forgalom.

Lassan befejezik az M70-es átépítését

Lassan befejeződik az M70-es autóút átépítése, melynek köszönhetően rövidesen kétszer kétsávossá és autópályává válik a Szlovéniába tartó pályaszakasz. A befejező munkák miatt december 12-én (csütörtökön) délelőtt 10.00-tól december 13-án (pénteken) késő délutánig lezárják az autóutat a 11-es km-nél lévő Muraszemenye csomópont és a 18-as km-nél lévő Tornyiszentmiklós csomópont között. A forgalmat az autóúttal párhuzamos útra terelik, melyet sárga táblákkal is jeleznek. Várhatóan péntek este a csörnyeföldi pihenőhelyet is megnyitják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.