Mit sem sejtve hazaérek, hát hallom ám, hogy Magyarországnak írásban bocsánatot kell kérnie az Európai Tanácstól Kovács Zoltán viselkedése miatt. Ez most nem kellett nekem, inkább lefeküdtem volna picit, de jó legyen!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kovács egy CEU-n végzett, Soros által finanszírozott hazaáruló Soros-bérenc.Még külföldre is kijár, hogy ártson a magyar nemzetnek, magyar embereknek, családoknak. Ez hazaárulás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
a fidesz föltalálták az illiberális anarchiát.
volvós
Ezt a nemzeti köcsögöt nem szabad beengedni sehova, főleg nem az EU Parlamentbe, csak a PRIDE felvonulásra a kis rózsaszín tangabugyijában a többi b.zi közé...ott pofázhat, ha éppen nincs oboa a mocskos szájában ( tövig ! )
jesz
szargentíni mit keresett ott? szart keverni ment? őróla nem esik szó, csak Kovácsról?
Aki Én
@Nyírfa: ...nagy összehangolásra lesz szükség, mert a fidesz nem eresztené a hatalmat. Nincs kétségem, hogy akár a tömegbe lövetne, ahogy azt fideszesek számon is kérték 2006-ban. Mármint, hogy miért nem használtak éles fegyvert.
De minimum pl. a focihuligánokat, meg önkéntes felbujtókat küldenének a tömegbe késelni, savazni...
Szerintem szó szerint bármire képesek.
Nyírfa
@Aki Én: Ettől én is tartok. De még mindig az a teóriám, hogy olyan szinten lehetetlenül el a fidesz, hogy belülről megindul a bomlás, és csak idő kérdése, mikor kezd néhány, magát országosan még nem lejárató fideszes képviselő tárgyalásokat kezdeményezni az ellenzék vezetőivel: hogy ők hajlandóak lennének frakciót bontani, szavazáskor más gombot nyomni, ha nincs más, akár puccsot végre hajtani a kormány ellen. Ennek két feltétele van. Az egyik, amit említesz, a nagy összehangolás, az ellenzék bátor, mozgósító erejű határozottsága, a másik az EU. Mind a kettő kihagyhatatlan.
kokopelli
...a süllyedő hajót mindig elhagyják a patkányok! Ergo...? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.