Mit sem sejtve hazaérek, hát hallom ám, hogy Magyarországnak írásban bocsánatot kell kérnie az Európai Tanácstól Kovács Zoltán viselkedése miatt. Ez most nem kellett nekem, inkább lefeküdtem volna picit, de jó legyen!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kovács egy CEU-n végzett, Soros által finanszírozott hazaáruló Soros-bérenc.Még külföldre is kijár, hogy ártson a magyar nemzetnek, magyar embereknek, családoknak. Ez hazaárulás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A hazai és nemzetközi állapot lényege tömören és tárgyszerűen összefoglalva.
Se hozzátenni, se elvenni belőle...és ezt ismerte fel és él vele vissza maximálisan a Vezér.
Marad a ""csauseszkuzás"", mert az önkéntes és leginkább TISZTA módszerek már járhatatlanok. Ezeket az eddigi köztörvényes ügyeik már lehetetlenné teszik.
Nyírfa
Nagyjából egyet értek. Azért csak nagyjából, mert mi is hagytuk, hogy így legyen. Nagyon is hagytuk. A nemzet felemelkedése, a társadalom átalakulása mindig csak keveseknek fontos. Így azok a törvényszerűségek alakítják az életünket, amelyek vagy rászorítanak minket a fejlődésre, vagy szétszórnak minket a világban. A történelmünk eddig azt bizonyítja, hogy nemzetként nem működünk, a kiugró tehetségek csak külföldön tudnak érvényesülni, azok is, akiket itthon begyömöszölnénk az átlagember kategóriájába.
A felelősség megoszlik, de, szerintem a miénk az elsődleges.
nevemnick
Belógott.
Mert ilyen tipusú... mert mindenki jó valamire.
Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Nessy
Semmivel sem rosszabb, mint a főnöke, csak nem tud még olyan ügyesen mellébeszélni! Meg a főnöktől már megszokták, hogy olyan, amilyen! Kovácsnál elfelejtették frissíteni a programot, és maradt a Soros, Brüsszel, migráns kissé elavult szövegnél.
Aki Én
@Nyírfa: ...különösen úgy, hogy az ország háromnegyede nem fideszes. Pontosabban az egynegyed fele kényszer ,,fideszes", egy része meg azt sem tudja ki a miniszterelnök.
Aki Én
Kovács egy CEU-n végzett, Soros által finanszírozott hazaáruló Soros-bérenc.Még külföldre is kijár, hogy ártson a magyar nemzetnek, magyar embereknek, családoknak. Ez hazaárulás!
Yoda69
Utalom hogy mindig Magyarorszaggal, es a magyar neppel takaroznak ezek a tetves gecik.
kovacszoltan alljon ki a maga neveben, vagy poraztartoja neveben. Kerjen bocsanatot a sajat maga neveben. Rohadt naci gecik!
Nyírfa
@Aki Én: Az a több mint 30 % szavazó polgár hiányzik, amely hányaddal kisöpörhetnénk a fideszt és a vazallusait a hatalomól. Meg persze , meg kell tanulnunk közösségben gondolkodni. Ez nekünk nagyon nem megy.
nemkati
Valami nagy baj van ennek a kormánynak, élén 0rbánnak és a szócsöveinek az önértékelésével. Olyan gyalázatos stílusban becsmérlik a hazai ellenzéket, de az úniót is, szinte minden európai ország nagykövetségével ordenáré módon beszélnek, hogy az a kulturálatlanság legalja. Kaptak már bírálatot rengeteg helyről, mindig korrekt módon és megfogalmazásban, de azok soha nem Magyarországot bírálták, mindig csak a kormányt. És erre rendszerint az volt a válasz, hogy "tiszteletet Magyarországnak". Soha senki nem volt Magyarországgal, de még ezzel a tolvaj, tahó kormánnyal szemben sem tiszteletlen. Hogy van képük tiszteletet követelni (amit mindig megkaptak érdemtelenül), mikor ilyen büdös bunkók baromkodnak itthonról is, de még oda is mennek.
csak úgy....
a fidesz föltalálták az illiberális anarchiát.
volvós
Ezt a nemzeti köcsögöt nem szabad beengedni sehova, főleg nem az EU Parlamentbe, csak a PRIDE felvonulásra a kis rózsaszín tangabugyijában a többi b.zi közé...ott pofázhat, ha éppen nincs oboa a mocskos szájában ( tövig ! )
jesz
szargentíni mit keresett ott? szart keverni ment? őróla nem esik szó, csak Kovácsról?
Aki Én
@Nyírfa: ...nagy összehangolásra lesz szükség, mert a fidesz nem eresztené a hatalmat. Nincs kétségem, hogy akár a tömegbe lövetne, ahogy azt fideszesek számon is kérték 2006-ban. Mármint, hogy miért nem használtak éles fegyvert.
De minimum pl. a focihuligánokat, meg önkéntes felbujtókat küldenének a tömegbe késelni, savazni...
Szerintem szó szerint bármire képesek.
Nyírfa
@Aki Én: Ettől én is tartok. De még mindig az a teóriám, hogy olyan szinten lehetetlenül el a fidesz, hogy belülről megindul a bomlás, és csak idő kérdése, mikor kezd néhány, magát országosan még nem lejárató fideszes képviselő tárgyalásokat kezdeményezni az ellenzék vezetőivel: hogy ők hajlandóak lennének frakciót bontani, szavazáskor más gombot nyomni, ha nincs más, akár puccsot végre hajtani a kormány ellen. Ennek két feltétele van. Az egyik, amit említesz, a nagy összehangolás, az ellenzék bátor, mozgósító erejű határozottsága, a másik az EU. Mind a kettő kihagyhatatlan.
kokopelli
...a süllyedő hajót mindig elhagyják a patkányok! Ergo...? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.