A magyar kormány kommunikációs államtitkára Twitter-közvetítésével megsértette a Tanács eljárási szabályzatát, a történtekről Ursula von der Leyent is értesíteni fogják. Kovácsot a civil szervezetek háttéranyaga boríthatta ki, amelyet az uniós miniszterek is tanulmányoztak, miközben a Magyarországgal szemben indított eljárásról folyt meghallgatás. Kormányzati források állítják, az egész a magyar szóvivő magánakciója volt, de ezt azért nem árt fenntartásokkal kezelni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye milyen érdekes! Kovács Zotyókának van/lehet magánvéleménye, miközben az NKE docensének nem!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugye milyen érdekes! Kovács Zotyókának van/lehet magánvéleménye, miközben az NKE docensének nem!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az író-munkásság diszkrét bája

ugye milyen érdekes! Kovács Zotyókának van/lehet magánvéleménye, miközben az NKE docensének nem!!! =))

Mint ismert Kovács Zoltán a magyar kormány kommunikációs államtitkára – túl azon, hogy ismét minősíthetetlen megjegyzéseket tett, otromba hangnemben mocskolta a bizottság tagjait és az EU tagállamait - Twitter-közvetítésével megsértette a Tanács eljárási szabályzatát is. Ártunk qurmányunk reagált a dologra: magyar szóvivő magánakciója volt!! Következmény??? Persze nincs.
Miközben néhány napja kitették a szűrét egy docensnek az NKE-ről, mondván „Kirúgta Lattmann Tamás docenst a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, miután ocsmány stílusban szexista megjegyzést tett egy politikai elemzőre. Azt írta, hogy „„Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett ”elemzők„ osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?””!
simmering73
Magánakciója, ennek az agyatlannak? Na ne hülyítsetek már.
kissé felnőttem
kovács van bőven minden faluban. egyet kirugnak kit érdekel?
magánakció jé hivatalos kiküldetésen. akkor ez kb jacht tura ? is lehetett volna akár? vagy az előzőt kéne átminősiteni?
simmering73
"Felháborodást keltett Kovács Zoltán nemzetközi kormányszóvivő antiszemita és penetráns stílusú twitterezése, amelyben sorosozta az uniós vezetőket, akik az Európai Unió szabályai szerint meghallgatást tartottak a magyar jogállamiság helyzetéről indított 7-es cikk szerinti eljárásban. A látszat az, mintha Kovács Zoltán kormánytisztviselő veszítette volna el a normális eszét és/vagy az arányérzékét, de valójában ez nem Kovács Zoltán, hanem az Orbán-rezsim magatartása. A dekázó minisztercsillag, Varga Judit igazságügyi miniszter semmivel sem jobb stílust használ, ő “boszorkányüldözésnek” nevezte az eljárást."
nepszava.us/az-eu-most-ismerkedik-az-orban-rezsim-eszak-koreai-stilusaval/
Béla333
"az EUrológus információi szerint az európai diplomaták a meghallgatás előkészítésénél felajánlották Magyarországnak azt a lehetőséget, hogy nyilvános meghallgatást tartsanak, a magyar kormány azonban ezt elutasította. "

Nyilván, hiszen akkor nem hazudhadnak büntetlenül a bizottsági dolgokról úgy, ahogy akarnak.
A nyilvános ülés ezért nem felet meg! Azt gondolták a mocskok, hogy így azt hazudhatnak, amit akarnak.
Csak éppen lebukott a gyerekgázoló bunkó paraszt!
Nessy
@RonaGyuri: Hja kérem, "Qvod licet Iovi, non licet bovi! " Egyikük Jupiter, másikuk ökör! Bár én fordítva gondolom, mint pártunk és kormányunk!
Nessy
Nem tudjátok hova lett a moderátor? Mert már megint Durbincs szerkeszti az oldalt!
advocat
Ez van, ezt tudjuk nyújtani! Mert Magyarország jobban teljesít! Hülyeségben. Is. És ennek az embernek Soros diplomája van. Hova lehet még aljasodni? Persze,, ezért a pénzért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.