A szigorítás akár 700 ezer embert is érinthet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Én szeretném kizárni a kormányt a VIP ellátás lehetőségéből. Először próbálják ki azt, ami a köznépnek jut, közkórházakban. Amikor már mindenük k*vára fájni fog nekik és 2 évre kapnak időpontot, akkor kizárnám őket ebből is.
1magyar
Még a kormány tagjai a törvényhozók sem tudják majd elkerülni a kezeletlen fertőzöttek által terjesztett vírusokat, baktériumokat.
Egy alapellátásnak lennie kellene minden ember számára, hogy ne jöjjenek vissza a középkori
járványok.
Pálinkás Pál
@Mirabilis: Ebben nincs igazad,mert szolidarítási alapon elláttak mindenkit...no most ezt megszüntette ez a patkányivadék...csak egy gondolat...a járványok,fertőző kórok általában a szegény emberek/hajléktalan,mélyszegész,stb/ törnek ki...akik most még esélyt sem kapnak a normális orvosi ellátásra...
jesz
A tehetetlen, alkalmatlan ellenzéket nem érdekli a legegyszerűbb ideiglenes megoldás: újból bevezetni a vizitdíjat...ez messze nem TB járulék, de legalább egy apró lépés a teljes lepusztulás elkerülése érdekében. Ja, hogy meg kellene küzdeni a hatalommal? Ez a dolguk...
Láttam, hogy az ellenzék egy része fekete álarcot tartott maga elé ma a Parlamentben...ők legalább szégyenlik magukat? Vagy csak újabb "buli van"?
Pálinkás Pál
@Mirabilis: pontosan..a taj kártyádat kérik a szám miatt,nem nézik fizetnek-e utánad!!!
Pálinkás Pál
@Mirabilis: mindegy,nem vitatkozom,a lényegen nem váltoiztat,akit eddig elláttak,ezután nem fogják...milyen jó lesz ha a fertőző betegek csak úgy kódorognak a többiek között...
lusta
Apró kérdés. Az eü kassza most akkor fel lesz töltve,mert a most állampolgárságot kapó 1 millió külhoni magyar is befizeti ugye a 7700 forintot.?
Pálinkás Pál
@Mirabilis: de ellátták. te valami alternatív valóságban élsz?
vacsi
Jó ötlet ez, pont most, amikor újabb fertőzés ütötte fel a fejét?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.