A honvédség titkolja, miért mentek ezekre a helyszínekre a repülők és kiket vittek oda.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A köz szolgái nem kötelesek elszámolni a közpénzen vett gépek közérdekű útjával. Demokratikus jogállamban ez így normális.
Macskaszem
@Aki Én: Hááát pedig Dubajba, Panamába nyilván közérdekből járnak a tetves férgek.
advocat
Kidizettük! Csak nem "mi" használjuk. Ezért is van kétharmad! Mert semmi belepofázás!
Eladott Ország
Van már kirándulós és meccsre járó repülő is. Egy féknyúzozás itt, egy boldogkarácsonyozás ott, egy sűrű nyelvcsapkodásokkal körített, nyakkendőrángatással tarkított futva menekülés a még meglévő sajtó kérdései elől amott, miközben az ellenzéki képviselőnek már nem csak a pofájába röhögnek bele, de a kérdéseit, az aggályait, az értetlenségét sem fogalmazhatja meg, mert a Jakab Istvánok kikapcsolják a mikrofonját.
uploads.disquscdn.com/images/eb78945d52d499c8a07b07722e196a6c068905a67a5a5090ef989e576c0ab044.jpg?w=600&h=562
Miközben a vezérnek lenne dolga idehaza bőséggel – már ha érdekelné is bármennyire az ország sorsa -, ő inkább mással foglalkozik. Az OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép – mely előszeretettel szállítja több stróman mellett magát Orbán Viktort is – Budapestről felszállva a zürichi repülőtéren landolt. Azt, hogy Orbán, esetleg egyik haverja a gépen utazott-e, egyelőre nem tudni, de nincs kizárva. A kérdés már csak az, ha Orbán a gépen volt, akkor mégis mi dolga volt Svájcban?!
A miniszterek elnökének elmondása szerint ugyan az elmúlt 30 évben mindig magángéppel repült különböző országok sporteseményeire és rendezvényeire, mégsem rendelkezett soha komolyabb vagyon felett. A kérdés tehát már csak az, hogy akkor mégis hogy a jó büdös életben engedhette meg magának azt, hogy egy több milliós utat zsebből kifizessen? Esetleg Ráhel vagy Tiborcz fizette ki ezeket az utakat? Talán a jó édes apukája? Ha ez még így is lett volna, az ő pénzük mégis miből keletkezett? Tiborczról persze már tudjuk, hiszen az OLAF vizsgálatából kiderült, hogy több milliárd forint EU-s pénzt csalt el úgy, hogy Orbán Viktor jóbarátja Polt Péter vélhetően még az ügy aktáiba sem tekintett bele, mielőtt bűncselekmény hiányában lezárta volna a soha el nem kezdett nyomozást. Nem az a kérdés tehát, hogy Orbán Viktor mégis hogyan engedhetett meg magának több tucat luxus magángépes utazást, hanem az, hogy vajon még meddig teheti ezt meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.