A következő hónapokban újból Magyarországra látogatna a Sargentini-jelentést készítő parlamenti bizottság - mondta el Gwendoline Delbos-Corfield EP-képviselő, aki Judith Sargentinitől vette át a jogállamiság ügyét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A horvátoknak már elkezdte a nyalizást viktor, de remélem a horvátok azért bölcsebbek és európaiabbak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A horvátoknak már elkezdte a nyalizást viktor, de remélem a horvátok azért bölcsebbek és európaiabbak!!!
Nessy
@Jozefina: Alapjaiban véve, ebben a témában a bizottság majd leírhatja Ádám szavait a Tragédiából: " Űrt érzek, mondhatatlan űrt!"
kereső
Érdekes, hogy ezt a "veszélyes utat" az EP csak most kezdi!!! el érzékelni. Mi évek óta érezzük, szóvá is tettük- de a mi kiáltásunk nem ér fel a "parnasszusig"! Ami meg a stilust illeti, abban is évek óta részelteti a kormány ,a fidess és szócsövei az ország lakosságának felét- sőt még ennél ocsmányabbul is. Hát most kaptak belőle izelitőt ők is. Az EP, és az EPP mindig csak akkor "hökken" meg, amikor közvetlenül őket érinti a fidess =kormány aljassága ( Juncker plakát!), akkor felhorgadnak, aztán minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Nem vagyok hajlandó szégyenkezni kovácsbunkó ,és vargacsodacsatár miatt. Ezt az ibolyát az EP is szakitotta- szagolja.
kissé felnőttem
legalább a hurok már megvan lépésről lépésre ...
jesz
Twitter posztok ügyében javaslom Tump elnöktől tanácsot kérni. Ha valaki, akkor ő tényleg vékony jégen áll, eszméletlen ellenszélben.
advocat
@kereső: Így igaz! Sajnos az unió már egy gittegylet! Vagy még az sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.