Egyelőre folytatódik a csapadékos idő, vasárnap várható több napsütés. Marad az évszakhoz képest enyhe idő, többfelé 10 fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

A következő napokban sem lesz nagy hideg

Pénteken délután a csapadékzóna kelet felé elhagyja az országot, ugyanakkor délutántól nyugat felől újabb eső érkezik, a Dunántúlon estig több helyen alakul ki csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul, keleten lesz enyhébb az idő. A legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 10 fok között várható, délkeleten a magasabb értékekkel.

Szombaton reggelre nyugaton, a középső tájakon a déli órákra, a keleti határvidéken estefelé szűnik meg az eső. A leghidegebb órákban 0-5 fok lesz, napközben 2-8 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap, inkább csak északon lehet több felhő. Csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a maximumhőmérséklet plusz 6 és 11 fok között várható – olvasható az előrejelzésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.