Az elemző helyükre elemzi az „újeszdéeszeseket”, meg az egész ellenzéket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Török Gábor nagyon okos, képzett ember, kár hogy ilyenre pazarolja a tehetségét. Mehetne pl. Németországba gipszkartont szerelni garantált bérminimummal. Akár fideszes is lehetne, a bölcsessége és a haszna alapján. Köszönjük, fideszcsicska.
karma1
@Eladott Ország: Megeloztel...:o))) Valamint tarsulhatna a rogantonyoval,(ha majd egyszer elokerul az illegalitasbol) aki feltalalta az elektronikus alairast (mar akkor, amikor nekem mar az androidomon is meg tudtam ezt csinalni), es egyutt feltalalhatnak a melegvizet is...
kereső
Elegem van ezekből az "álfüggetlen" jó tanácsokat osztogatókból. Miért nem jelentkezik be a "századvéghez"? A hitelét már rég eljátszotta, a nemlétező függetlenségével.
Eladott Ország
@karma1: Török Gábor az MLSZ női bizottságának elnöke. Ez mindent elárul. Nem az okos feje miatt engedték oda a közpénzes vályúhoz, azt ki kellett érdemelnie. Azt hiszi, hogy csak a fidesz a helikopter...
www.mlsz.hu/hir/torok-gabor-az-ido-a-noi-futballnak-dolgozik-jo-uton-jarunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.