Ha 10 millió ember nem tud megépíteni egy stadiont, akkor csukjuk be a boltot, mondta nemrégiben Orbán Viktor. Most függetlenül attól, hogy mit gondolunk erről az egész stadionépítési mániáról, abban még egyet is lehetne érteni a miniszterelnökkel, hogy egy ekkora társadalomnak igenis képesnek kell lennie arra, hogy közjavakat hozzon létre. Az viszont elég egyértelmű, hogy Orbán a kijelentéseit csak a stadionokra – a Sajtóklub kormánypárti mamelukjainak szóhasználatával: nemzeti katedrálisokra – tartja érvényesnek, olyan dolgokra, amiktől az emberek hétköznapi élete kézzelfogható módon javulna, na, azokra viszont nem. Másképp nem lehet ugyanis megmagyarázni azt a tényt, hogy szerdán a kormánypártok módosították a társadalom- és egészségbiztosításra vonatkozó szabályokat, mégpedig úgy, hogy azzal honfitársaink százezreit hagyták az út szélén, alapvető egészségügyi ellátás nélkül. Az új szabályok értelmében azok, akiknek nincs társadalombiztosításuk, készpénzben kellene, hogy előre...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: most elkapott a röhögö görcs! :) ezt úgy gondótad,hogy egy munkakerülö ötletei?
division
@csak úgy...: Szépítheted, védheted a nem fizetőket, de nem érzed hogy valahol az nem stimmel, hogy a tb - t nem fizetők helyett mi fizetjük az ellátásukat? És itt most nem a gyerekekre, magatehetetlen, munkaképtelen emberekre gondolok, tőlük nem sajnálom, hanem életerős, dolgozni nem akaró emberekre, akikből szintén vannak szép számmal. Elég lenne ha őket meg tudnák fogni ezzel, fizetésre kötelezni, máris javulhatna a helyzet. Hidd el nyugodtan, nagyon sok van belőlük a mai napig.
csak úgy....
@Shikari: ezt te komolyan gondótad ,vagy csak félelmet szeretnél kelteni bennem!? :)
tibi,te egy tehetetlen és buta pötsc vagy...
kokopelli
@csak úgy...: ...de, ha ezért fizetik? Biztos nem az eszéért! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.