A magyar kormány válasza elégtelen és hiányos, mert nem a tweetelésről szól, hanem megpróbálja elterelni a figyelmet – írta Tytti Tuppurainen, finn európai ügyekért felelős miniszter a Twitteren. Kovács Zoltán kedden a közösségi médiában kommentálta folyamatosan a zárt meghallgatást, emiatt kért a Tanács később magyarázatot a magyar kormánytól – írja az Index.

Ahogy azt kedden megírtuk, Kovács Zoltán folyamatos "Soros-kórusos" tweetjei miatt kiborultak Brüsszelben. A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára ugyanis élő mobilos közvetítést tartott a meghallgatásról. Kovács Zoltán Soros-tweetjei miatt Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter el akarta hagyni az üléstermet a magyar jogállamiságról szóló meghallgatás után. 

Kovács ugyanis

Soros embereinek nevezte az Európai Bizottság és a tagállamok képviselőit a közösségi médiában közzétett posztjaiban.

Kovács Zoltán Twitter-bejegyzéseiben többek között azt írta, hogy

a sorosisták megint egy ideológialag vezérelt politikai csatába rángatták bele az EU Tanácsát

A Tanács ezután magyarázatot kért a magyar kormánytól a történtekre.

Gulyás Zoltán Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszát Kovács a Twitteren hozta nyilvánosságra.

A levélben

- felhozzák a magyar jogállamiság védelmében indított hetes cikk szerinti eljárással kapcsolatos kifogásaikat, megkérdőjelezve a procedúra jogi alapjait

- kettős mércére utalnak azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormány tagjának részéről jogellenesnek nyilvánít egy cselekvést, amit a Tanács titkársága is megtesz

- "felkavarónak és sokkolónak" nevezik, hogy jogi érvek helyett a meghallgatáson a Soros György által finanszírozott NGO-k "vádjait hozták fel ellenük"

- határozottan elutasítják az antiszemitizmust.

A miniszter emellett „nyugtalanítónak és sokkolónak” nevezte azt is, hogy néhány tagállamnak fogalma sincs az egész ügyről, ami lehetetlenné teszi a független és objektív eljárást. Továbbá kifogásolta, hogy egy ideje már őszinte vita helyett egyes tagállamok a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány vádjait visszhangozzák, amikor azok nyíltan politikai szerepet játszanak az uniós belpolitikában. A magyar kormány ugyanakkor „határozottan visszautasítja az antiszemitizmus vádját”, viszont fenntartja magának a jogot, hogy minden lehetséges jogi eszközzel megcáfolja az európai intézmények rosszindulatú és tendenciózus gyakorlatát.

A magyar kormány válasza elégtelen és hiányos, mert nem a tweetelésről szól, hanem megpróbálja elterelni a figyelmet

– írta Tytti Tuppurainen, finn európai ügyekért felelős miniszter a Twitteren. 

Nagyon komoly dolog megszegni a tanácsülések bizalmi szabályait

– tette hozzá Tuppurainen.

Konzultálunk a jogi osztállyal és jövő héten az uniós nagykövetek elé visszük a kérdést

– írta a finn miniszter.

Forrás: Index, HVG

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na Kopasz, lehet előhúzni a következő magyarázó brosúrát. Megint ""Báncsák a magyart!""
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Szorulni fogtok, illiberális maffiózók.
kokopelli
@simmering73: érdekes,hogy nem tudnak kitalálni semmi újat! Magukkal szemben sem támasztanak igényeket,
mivel a "Sorosozás" olyan primitív ovodásszint alatti nívót ért el! Igaz,hogy a külföld vagy röhög rajta,vagy rákér-
dez,hogy ki az a Soros! Egybites narancsos emberszabásúak!
namihami
Na Kopasz, lehet előhúzni a következő magyarázó brosúrát. Megint ""Báncsák a magyart!""
Nessy
Ha valaki olyan bunkó, hogy zárt ülésről "élőben tudósít" , a szövegről nem is beszélve, az nem csak az illetőt minősíti, hanem sajnos minket is!Mert a Sorosozás, a résztvevők ostobának nézése, hogy nem is tudják nem ismerik miről van szó az jelenleg a mi parlamenti üléseink rendje!
Kövér mit szól hozzá? Még a nyílt ülésről küldött "tudósításért is megbüntette az ellenzéket, pedig ahhoz nem is volt minősíthetetlen szöveg!
silber13
@Shikari: Feltétlenül szükséges bőgesdelmes marhaságokat kaparnod husángka?:-))))
Nessy
@namihami: Annyi igazság még van is benne, hogy ezek az emberek képviselnek bennünket, és így sajnos minket is minősít! Hiszen a főnökét megválasztották, ő meg maga mellé választotta Kovácsot!
RonaGyuri
egy normális országban, nem védenék - mellédumálással -, hanem azonnal kirógnák! =))
namihami
@Shikari: Neked még nem mondták, hogy aza rengeteg Euro pont ezektől a kinyalásra biztatott júrófasisztáktól jön?
Nagyon nem kéne őket b@sztatni, mert már így is 7-es cikkelyeznek és a finnek akár holnap utcára löknének. Akkor vége az orbáni ""gazdasági csodának"", amit így is csak a jurófasiszták tartanak fenn. És, ha kilöknek vagy a Füstös még jobban elhülyülne és kilép, akkor beütne itt az aranyvilág. Egy kis sziget lennénk a közös Európa közepén (mint Anglia, csak az gazdagabb) határokkal, útlevéllel, vámokkal és társaival. A nyugati termelők rögvest mennének ki, a termelési és egyéb költségek azonnal megemelkednének (tudod: vám, Áfa, áruellenőrzés a határon, stb.), pláne, hogy a környező országok boldogan fogadnák őket. És egy nagy világcégnek 2-300 km a mai időben már nem tétel.
Persze, én is tudom, hogy a Vezér akkor már a Budaörsről induló menetrenden kivüli gépen ülne. És vagy Putyinisztánba vagy valamelyik (neki) baráti államba tartana.
namihami
@Shikari: Miből? Mi nem vagyunk Orbán(sajátlábonállok)család? Nekünk nem közvetlenül az Unio adja a támogatást. Igaz neki se, csak ő jobban hozzáfér, Mészáros lánykori néven. És mire a férést befejezte, már csak a morzsák maradnak.
justhpeter
A magyar kormánynak nem lehet a kedvére tenni. A Junker vezette bizottsággal is bajuk volt, most a von der Leyen vezette bizottsággal szemben is kezd feléledni a bizalmatlanságuk. Az a gyanúm, hogy az egy főre eső degeneráltak aránya már túl nagy a magyar kormányban. Ez a sorosozás már teljesen az agyukra ment. Minden nap bizonyítékot adnak mérhetetlen baromságukról, hiszen olyan nagy befolyással bíró embernek tüntetik fel Soros Györgyöt, mintha egyenesen a világ ura lenne. A birka szavazóiknak meg még nem jutott el oda a gondolkodása, hogy ezt a folyamatos harcot megunva elzavarna Orbánnal együtt ezt az ál- és szégyenkeresztény nemzeti csürhét, megválasztaná miniszterelnöknek Sorost és ő a hatalmas befolyásával és rengeteg pénzével világhatalmi tényezőt csinálna Magyarországból.
Nessy
@justhpeter: valamikor régen Benedek professzor, híres pszichiáter modern elvei közé tartozott, hogy a pacienst, amíg nem ön és közveszélyes, meg kell hagyni a maga teremtette világában.
Itt már közel van a közveszélyes állapot! Lassan leamortizálják az ország nagy részét!
lampa laz
@Nessy: (14:20) nekem is kövér jutott eszembe erről. Itthon nem bírják elviselni az ellenzék vélemény semmilyen formában sem. Büntetik őket pénzzel, törvénnyel, de amit most ez a szemét állat művel(t) az egész ország lejáratásával az rendben van szerintük. Felnőtt emberként nem veszik észre, h elsősorban önmagukat teszik nevetségessé. Már nemcsak nekünk hanem egész Európának elege van ezekből az agyatlan bunkókból. Ma már egyre inkább szégyen magyarnak lenni és ez nagyon szomorú.
Nessy
@lampa laz: Ó, minket, akik kritikát fogalmazunk meg, már nem tekintenek "magyarnak"! Fejős teheneknek ne legyen véleményük! Úgy mellékesen az Uniót is annak tekintik!
lampa laz
@Nessy: mindig elfelejtem, h csak a nemzeti-keresztények, orbánhoz és a fideszhez hűek számítanak igazi magyarnak, mi többiek, hazaárulók vagyunk.
namihami
@Shikari: Ne haragudj, de kezdesz fárasztóan demagóg lenni. Most már tényleg ne kelljen leírnom azt, hogy nem ÉN/MI vagyok a Központi Nyomozó Hivatal, a Rendőrség, az Ügyészség és a többi, erre a célra rendelkezésre kéne álló cég. Én nem tudom nyomozni, ezért a bizonyítás se a feladatom. A fenti szervek pedig nem teszik helyettem. Az egyetlen válasz: ""Nem látunk okot a vizsgálatra!"". Mondjuk, a helyükben én se látnék.A libsidajtó ""alaptalan vádaskodását"" pedig roppant egyszerű lenne a sutba hajítani. Csak egy Európai Ügyészséggel és a hazaival együttes átfogó ellenőrzést kellene a vagyonosodás (ami persze nincs) ügyében engedélyezni. A hazai teljes bevonásával. hogy minden utólagos vád elkerülhető legyen. De vagyonosodás és ezzel együtt vizsgálatat persze nincs, fosás viszont bokáig van.
Tehát EL SE INDÍTJÁK a vizsgálatot. Ez nem azonos az ártatlansággal, amire az ellenzékiek vezetőszáron hurcolása az ellenpélda. Furcsa, de ott egy újságcikk is elég. Itt, a hirtelen meggazdagodás, az ""okosabb vagyok"" duma se alap egy, akár a legfelületesebb, de vizsgálathoz. A Mester utcából a családi kastélyok sorához. A gyerekek és vők hirtelen felfutásához. Az asszonyka borászataihoz. A baráti kör ""megmészárosodásához"".(hadd ne koptassam tovább az ujjam)
Remélem, mostanra elégszer írtam le a ""nyomozásos/bizonyításos"" szövegedhez fűzött mondandómat. Tényleg nem fogom többször. Ha ennyi nem rögzül, akkor tehetetlennek érzem magam.
colibri
Ez a Kovács-féle gaztett annyira gáz, hogy nincs is rá magyarázat. Ezt nem lehet kimagyarázni! Mivel abszolút nem odavaló viselkedés, kitiltást érdemel (by Kövér) Kövér kivágná, mint azt a bizonyos macskát ..., de Brüsszel nem fogja megtenni, bármennyire is felháborodtak rajta.
Eladott Ország
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít, mindmeghalunk…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül, a penzumot teljesítenie, annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" ! Azonban a technika fejlődése megállíthatatlan. A Kovács-féle automaták manapság már papírpénzt is elfogadnak. Akár nagyobb címleteket is, sőt, Dollárt és "Ejurót" is, főként. A modern kor wurlitzereit (Hollik, Hidvéghi, Hoppál, a csepeli Rezsi Pacal, etc...), már eleve így tervezték. Kovács Demokrata Zoltán kizavarták az EU tanács üléséről: uploads.disquscdn.com/images/3e77340128416f73f7dc5a3b83cd7970dad60a9b96e5664c33942410e3bec226.jpg?w=600&h=385&w=600&h
uploads.disquscdn.com/images/e786b54fc4ce68008e52728eaa0ebe1641bfcf7933e8f2c79d43a0e568f826c3.jpg?w=600&h=491&w=600&h=469
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793&w=600&h=793
nezelodo
Tisztára úgy viselkednek ezek a kiválóságok ott a magunk választotta klubban, mint az elhíresült kölök, akit az egyik falu általános iskolájából a másikig rugdosnak, de nem tanul belőle, de még a fater munkásőr csizmája sem segít rajta.
Yoda69
kovacs sulyosan megsertette a Unio Tanacsanak alapszabalyat a zart ulessel kapcsolatban. Nemcsak cinikusan es gusztustalanul viselkedett, de ezzel a tettetev meg arulast is elkovetett, hiszen a ruszkik kezebe is juttathatott titkos informaciokat. Szerintem veglegesen fel kellene fuggeszteni a tagsagat es hazakuldeni. Ossza az eszt idehaza, itt a sok fideSS birka kozott biztos talal meghallgatasra.
Béla333
Ejnye! Ez ott az Unióban nem úgy működik, hogy valami semmi dumát megereszt oszt mindenki fogja be a száját?
Örüljenek, hogy egyáltalán válaszra méltatja őket a Fideszes barbár horda?
kokopelli
Szerencsétlen banda az,amelyik hosszú évek után sem tud új "utálatosképet" találni!Mire fizetik azokat,akik
a valamikori mecénásuk zsebén tanultak,és csak ismétalgetni tudják egymás baromságait! Szegény Soros Gy.
elkaszinózhatta volna a lóvéját L.V.-ban,mert ott legalább udvariasak lettek volna vele!
csipetke
A szőröskopasz úgy gondolta, hogy az EP-ben is csinálhatja , amit itthon:- fikázni mindent, és mindenkit, ami, vagy aki a gazdájának éppen nem jön be. A migráncsok, Soros, Brüsszel, általában ebben a sorrendben. Azért most rájöhetett! hogy hiába fidesz csicska, még neki se lehet mindent
csipetke
@namihami: 14:38 Még szerencse, hogy orbán nem léphet csak úgy ki, arról népszavazást kell tartania. Majd putyin megmondja neki, hogy tinó csá jobbra, vagy balra,oszt a puhos majd arra megy
Yoda69
@csipetke: Ha orbanon mulna mar kivitte volna az orszagot az Uniobol. Azonban putyinnak es a kinaiaknak addig vagyunk jo partner amig Unios tagallam vagyunk. Talan ez a szerencsenk.
De legyen akarhogy is, a cel az hogy legkesobb, de 2022-ben bukjon O1G es a fideSS.
namihami
@Shikari: Én nem állok be a veszekedősorba veled, de mostanra az a véleményem, hogy veled csak a süketek párbeszéde folyik.
Az ellenzékiek pórázonvezetéséhez nem kellett alapos gyanú. Egy kormány által iratptt újságcikk elég volt. De itt fejezzük is be.
És, mivel úgyse fogunk egyezni, kár az időért és energiáért...
Nessy
Orbán hűséges az Unióhoz az utolsó eurocentig!
Aki Én
@Shikari a buta bolsi: Ha így folytatod, pont karácsonyra kerülsz zártosztályra, lúzer. Hát ki fogja akkor megszentségteleníteni a sültpulykát?
silber13
@namihami: áshikari a fidesz bérgazemere.aki a baksisárt az anyját is piacr KERGETNÉŰ4
Jozefina
A fidesz-kdnp kormányban és politikai szereplői között miért nincs egy szalonképes ember??!!! Éerthetetlen miért ekkora pofával próbálkoznak az EU-val szemben fellépni!!!??
tudode
Koviról annyit, hogy VAN AZ A LÓVÉ!
.
De ami egzotiKUSS!
.
---- Közpénzből fizetik a Türk Tanács budapesti irodáját, a dolgozók a bevándorlási korlátozások alól is mentesülnek
.
magyarnarancs.hu/belpol/kozpenzbol-fizetik-a-turk-tanacs-budapesti-irodajat-a-dolgozok-a-bevandorlasi-korlatozasok-alol-is-mentesulnek-125327
Kihirdették a Magyar közlönyben a Türk Tanács budapesti képviseleti irodájáról szóló megállapodást - írja a 444.
A portál több érdekes momentumot is felidéz a megállapodásból: az iroda épületét a magyar állam ingyen bocsátja a Tanács rendelkezésére; az iroda fenntartását és a személyzet bérét közpénzből fizetik; a magyar hatóságok csak külön engedéllyel vagy vészhelyzet - például tűz - esetén léphetnek be az iroda épületébe; "a nemzetközi személyzet hozzátartozói mentességet élveznek a házastársaikkal és az eltartott hozzátartozóikkal együtt a bevándorlási korlátozások és az idegenrendészeti nyilvántartásba vétel alól."
A Türk tanács tagjai Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Üzbegisztán és Kirgizisztán. Magyarország megfigyelői státuszt élvez a klubban.

--- Csak tűz esetén mehetnek be a hatóságok a Türk Tanács budapesti irodájába, aminek a működését a magyar állam fizeti
.
444.hu/2019/12/13/csak-tuz-eseten-mehetnek-be-a-hatosagok-a-turk-tanacs-budapesti-irodajaba-aminek-a-mukodeset-a-magyar-allam-fizeti
.
Ezek összekeverik a szezont a répájukkal!
.
!!!
Clavigo
@Shikari: Nem beszélsz magyarul,,oláh ?
Nessy
@Mirabilis: Júrófasiszta = szűzqurva! Ellentétes fogalmak egy szóban!
csak úgy....
@Mirabilis: szerintem @Eriksson: al konzultál,légy türelmes.
Nessy
@Mirabilis: Bocsi! Csak segíteni akartam! :-)))) nekem a liberálfasisztát sem sikerült mind ezidáig megfejtenem!
teuton
@fideszes gyökér: Gondolod, hogy a hascsikari meggazdagodik a fideszseggek fenyesre nyalasabol? Ketlem, pedig napi 12-14 orat posztol, pelenkaban ülhet a gep elött, neha hajnali fel 5kor kezd es este 10kor vegezz, amig nincs meg a napi 150-200 hsz-e. Szanalmas egy figura lehet...
karma1
@namihami: Aranyom, hagyd mar az eszerveket ezzel a mocsari idiotaval! Tudod, aki Romnaniabol ugat, az bennmarad a Zunijoban, annak nem lesz bantodasa akkor sem, ha ez a mocsok banda bukik - hagyd a fenebe a nyilvanvalo tenyek felsorakoztatasat - parasztnak a csokolade, tudod...:o)))
vitriol
@Jozefina: Mert aki szalonképes volt, az kilépett, vagy ha nem volt ehhez bátorsága, akkor meghunyászkodott és hozzájuk idomult!
teuton
@fideszes gyökér: Szerintem csak 5 ft-ot ernek hascsikarinak az 1000x ismetelt marhasagai, ezert ül itt napi 12-14 orat... Ha annyi esze lenne mint melyszariosnak, nem itt posztolna nevtelenül...
silber13
@Shikari: Merkelisztán...!:-)))) Mgint hülyeségeket kaparsz! De azért gyötör a szopornyíca a német élet után.
silber13
@Shikari: Hiányolom a forrásmunka címét! Mert ezt valahonnan kimásoltad. És még mindíg nem válaszoltál: mi is az a júrófasizmus?:-)).
kereső
Egy normális országban, egy ilyennek már ajtón kivül a helye.Ja, ott ilyen elő sem fordulhat, mert nem töltenek be kormányzati tisztséget xaros gumicsizmás bunkók.
kokopelli
@silber13: Az a hátulütője a magyarázatának,hogy akárki előadhat hülyeséget,ami akár a legnagyobb
baromság is lehet! Az igazi "oximoronokkal" (az összetett szó második fele ellentmond azelsőnek),irodalmárok,
költők és hasonló nagyságok éltek (pl. egy "némasikoly" stb.),amíg a tudálékoskodó gyökerek,pl. demagóg politi-
kusok csak "visszaéltek"!Át kell lépni rajtuk mint a "nevetvesíró" idióta fideszgyökereken.
silber13
@Mirabilis: Ne is törd magad, mert a krapeknak fingja nincs a szó jelentlséről, csak olyan jól hangzik a fülének,, egy kardinális marhaság, a szó
cikicakk55
Csak Magyarországon a Fidesznek soha nem volt meg a 2,8 millió szavazója. A 2/3 meg akkor sem,ha tényleg 2,8 millió Magyar szavazott volna rájuk. Ahhoz,hogy ez a számot elérjék,kellettek az Ukránok, a Románok,a Szerbek és még a Németek szavazatai is. Na meg kellett hozzá a választási törvény teljes átírása,az Alkotmány romba döntése és az az orbitális csalás amit tavaly a számítógépes rendszerrel csináltak.Legjobb példa,hogy mennyire kevesen vannak,az idei Polgármester és Képviselő választások. Ugyan olyan nagyságrendű volt most is a szavazás.Rengeteg ember ment el szavazni. Még is a Fideszre 1,3 millióan szavaztak országosan. Bukott is több várost és helységet a Fidesz. Azért is van most ez a fejetlenség és kapkodás,mert már látják,sőt érzik is,hogy nem csak kívülről,de belülről is repedezik a Fidesz rendesen. Jó lenne ha az ellenzék abba hagyná a marakodást a többi ellenzéki párttal,és saját szavazótáborukat is arra biztatnák,hogy pártfüggetlenül álljanak egy más mellé. Csak így lehet a Fideszt elzavarni. Az elszámoltatás meg nagyon nehéz lesz,mert az itthon lévő milliárdjaik,csak a jéghegy csúcsa. Az Unió nem fog segíteni,de Orbánnak lőttek,ha kirúgják a Fideszt az Unióból,mert Putyinnak csak addig kell Orbán,még Magyarország Uniós tagállam.
advocat
Ha elfogy az uniós pénz, jön a Hunxit.
szegfue
@silber13: 9:47 Tudod, hogy ki ez a Fügedi, aki irta ezt a kis "dolgozatot", amiből kimásolta Shikari a szöveget?! Valamikor itt volt Wolf, vagy valami hasonló néven és u.igy bizonygatta, hogy van "liberálfasizmus"... végül "bevallotta", hogy ő maga Fügedi és ő irta... még büszke is volt rá:)) Biztos nagy "filozófus":)))
SystemError
Mihez kezd ez a sok szar majd a fidesz utáni parlamentális demokráciában...Főleg jobboldalon egy CEU diplomával...:)
kereső
@advocat: nem fogja megvárni- hiszen már most minden ebbe az egy irányba mutat.444.hu/2019/12/14/a-kormany-a-budai-ybl-villat-adja-ingyen-a-turk-tanacs-irodajanak
És mindent a magyar adófizetők állnak, az épület fenntartást, az ott dolgozók fizetését- mindent. És védettebbek lesznek, mint a valódi külképviselleti dolgozók.
Jöhetnek ismét a guruló dollárok- mint a baltás kiadás után.Eltűnt az MKB bankból 7 millió dollár- valaki felvette,és huss.
SystemError
@Eladott Ország: Ez egy magyar börtön...? Szomorú, hogy ez is jobban néz ki egy kórháznál... Lehet simán egy vastagbél műtétre kéne az összeset benevezni névtelenül...:)
kokopelli
@szegfue: ...az osztrák Armin Wolf-ra gondoltál?Ő irogatott a magyar helyzetről,a fidesztől "lopott" szlógenekkel
a sajtókban!Az az érdekes,hogy a szövege úgy "hangzott" mint egy "egy az egyben fordítás" magyarról labancra!
"Ungarn ist ein erfolgreiches,aber von bösen Mächten (Migranten,Soros,Brüssel,sozialisten) bedrohtes kleines Land.
Doch wenn wir zusammenhalten und mit vielen ungarischen Kinder werden wir die Bedrohung abwehren."
Pénzért akármit alapon dolgozik a csórikám!
kokopelli
@silber13: Merkelisztán-ba menekülnek a magyar fiatalok (egyre többen),mert a gyemekeiknek többet
szeretnének nyújtani, mint ahogy az "Orbánisztánban" lehetséges lenne! (;-))
szegfue
@kokopelli: Nem! Itt a Propelleren volt egy ember, aki Wolf nevü nick-en irogatot.
kokopelli
@szegfue: azért csodálkoztam egy kicsit,hogy akár egy osztrák "megvásárolható" újságíró a magyar kormány
megpenészesedett szlógenjeit egy az egyben németül mint sajátját közreadja!
"Magyarország egy sikeres,,de gonosz hatalmak (migránsok,Soros,Brüsszel,szocialisták) által veszélyeztetett
kis ország!Ellenben ha mi összetartunk,úgy sok magyar gyerekkel(?) kivédjük a fenyegetést!"Nem tudtam miért
írt "gyerekeket" (Kinder) a "fiatalok (Jugendlichen)" helyett,de így már megértem!˙ (;-))
Lepényleső
Ahogy a fáma mondja;"Előbb utóbb mindenki megtanul beszélni,hallgatni azonban nem!". Ez ha lehet többek között
nem csak az én vesztem,akkor az övéké vajon miért nem,talán mert kezükben az összes nemtelen fegyvernem?
Aki Én
@Shikari az ánusz lakó: Igazad van a Soros csicskákkal kapcsolatban.

www.youtube.com/watch?v=mMU57HbkZ90
kokopelli
@Aki Én: ...ez már nem "Pálfordulás" amiket a csóró csinált ,hanem átment ventillátorba!
Nessy
@Mirabilis: Ugyanis pont olyan két ellentétes fogalom egybe írása.
Eredetileg akkor született ez a szóvicc, mikor anno divat volt békeharcosnak lenni.
Kohn megkérdezi a rabbit. Rabbi leben, milyen az a béke harcos?
Rabbi válasza: pont olyan, mint szűzqurva. Bocs!! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.