A magyar országgyűlés soha nem volt népszerű intézmény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gazsi és az ő régi mániája

nekem erről is egy régi anekdota ugrik be

A mi derék TGM-ünk közírói szenvedélyét kiélendő most „Néhány szó a magyar parlamentről” címen osztja az észt. Azzal a felkiáltással, hogy „Ezért kell a nyájas olvasót olyasmikre emlékeztetnem, amiket valószínűleg amúgy is tud, de szüksége lesz rájuk, ha a nagy zajt keltett szabálymódosítások – amelyeket a kormányzó jobboldal erőltetett keresztül – jelentőségét meg szeretné érteni.”. Szóval a szokásos, bár meg kell mondjam egyre felületesebb, de hagyjuk. Nézzük a mániáját. „Az ellenzék jogos sérelmeit parlamenti bojkott méltóságteljesebben érzékeltethette volna, mint a durva szidalmak és trágár föliratok, de hát ezek immár szokássá váltak, sőt – sajnálatos módon – ezek látszanak most a szabadság garanciájának, ami nevetséges. ”. Igen a régi mániája a bojkott! Amivel persze sok gond van, legfőképp, hogy nehéz látatni és a 2/3 többség esetében: ÉRTELMETLEN! =))
Nekem a dologról egy régi aranyos anekdota ugrott be. Iskolás éveimben Géza barátommal nyaranta mindig dolgoztunk, jellemzően adminisztrációs munkát, de ez most lényegtelen. Az fontosabb, hogy Géza egyik munkahelyén egy külföldi (francia) elvtárs vendégdolgozott, aki reggelente a köszönésen túl mondott néhány mondatot, majd leült az asztalához és ott elvolt. Géza tudta, hogy egészen jól értek franciául, így áthívtak: ugyan már mondjam meg, hogy mit mond ez a csigazabáló (igen így fogalmaztak). Szíveses elnézésüket kell kérjem, de ln egy másik szakszervezetnek vagyok a tagja, így nem tudok önökkel sztrájkolni! =))
fahrenheit451
Kár több szót vesztegetni rá, amikor egy szó is elég: BULLSHIT

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.