Cinikusnak és felháborítónak tartja a fideszes Selmeczi Gabriella, ahogy az ellenzék Gothár Péter rendező szexuális zaklatási ügyét "el akarja kenni".

Selmeczi Gabriellának is akadt mondanivalója a Gothár-ügyben
Fotó: fidesz.hu

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az ember azt gondolná, hogy ha nők elleni szexuális zaklatásról van szó, akkor pártok ide vagy oda, azt mindenki elítéli, ám sajnos az elmúlt napokban ez nem így történt.

Úgy tűnik, ha egy balliberális, egy volt SZDSZ-es egy budapesti színházban szexuálisan zaklat és megaláz nőket, azzal az ellenzéknek az égvilágon semmi baja nincs

- mondta Selmeczi Gabriella.

Arról is beszélt, hogy a Párbeszéd frakciójában ülő Burány Sándor egy parlamenti bizottságban még jókat is viccelődött a szexuális zaklatáson.

"Karácsony Gergely párttársa, Burány Sándor azt találta mondani cinikusan és jókat nevetgélve, hogy a szexuális zaklatás csak egy együttműködési kényszer"

- közölte a Fidesz politikusa, hozzátéve, hogy ezen pedig a Burány Sándor mellett ülő MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó is nevetgélt.

Selmeczi Gabriella megjegyezte azt is, hogy Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd társelnökének, az ügyben érintett budapesti színházat fenntartó főpolgármesternek semmi hozzáfűznivalója nem volt az esethez.

A fideszes képviselő elképesztő cinizmusnak tartja, ahogy a balliberális politikusok beszélnek a Gothár-ügyről, és elfogadhatatlannak nevezte, hogy

"még a felelősséget is el akarják kenni ennek a botránynak az eltussolásáért".

Valljanak színt a balliberális politikusok, hogy a szexuális zaklatást viccnek tartják vagy egy büntetendő cselekménynek – szólított fel Selmeczi Gabriella.

(MTI)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kuszafogú nyugdij-pénztáros elvtársnő!!! Te már egy " zaklatónak " sem kellesz !!!
Vagy egy kiflicsücsökért cserébe még elétérdelsz ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A naccsága csak hiányolja a zaklatást, azért dúl-fúl.
nemsemmi2
Ennek a lények màr y nyilvánosság előtt még sem kellene szólalni. Nem értem, hogy ilyenkor miért nem kérdezi meg tőle, hogy mi van a magánnyugdíjjal amit olyan sikeresen megvédett.
kolnidre
Teljes mértékben megértem Selmeczit,hogy neheztel a művész urra akinek a nemi szervét feltehetően többen csókolták meg mint az Ő száját.
simmering73
Durcás a szenátorasszony, hogy ő már kiöregedett a zaklatós korszakból?
Kookas
oszt téged ki zaklatott a kiflin kívül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.