A nő azóta is a legcsodálatosabb gyereknek tartja a Down-szindrómás kisfiát. Az orvosok megpróbálták rávenni az abortuszra, mert Down-szindrómás volt a babája – nem hagyta magát A nő azóta is a legcsodálatosabb gyereknek tartja a Down-szindrómás kisfiát.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Talán addig, mig élnek a szülők, addig szeretetteljes környezetben élnek az ilyen gyermekek. Nekem az az aggályom: mi lesz a gyerekemmel, ha már én nem leszek? Milyen sors vár rá? Igy is szülőként még most is ezen "agyalok", pedig egészségesek a gyerekeim. Hozzáteszem: fogalmam sincs, hogy milyen döntést hoznék egy ilyen esetben, mert szerencsémre a sors még nem állitott ilyen döntés elé.
SystemError
Nem mondjuk azért, hogy el kell vetetni, de tegyük hozzá, hogy lutri mennyire lesz fogyatékos és ehhez rengeteg idő, pénz és türelem kell feláldozva a szülők magánéletét 0-24 órában. Ezek után mindenki döntsön felelősségteljesen. Nem vagyunk ugyanolyanok és nem vagyunk ugyanabban az élethelyzetben, de a választás benne van. Amúgy szerintem az orvosok is a szociális háttér ismeretében szoktak ezt vagy azt javasolni ilyen kényes eseteknél..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.