A Terrorelhárítási Központ bejelentette, hogy a korábbi évekhez hasonlóan kivonul belvárosi karácsonyi rendezvényekre. A TEK 2016 óta telepíti ki rendszeresen a nyolckerekű, kétéltű BTR–80-as páncélozott harci járművét a Pesti Vigadó mellé.

A TEK látványosan védi a karácsonyi vásárt

A TEK közleménye szerint most „technikai, jármű és személyi állománnyal és felszereléssel lesznek jelen a Budapest V., Vörösmarty téri Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron és az Adventi Vásár a budapesti Szent István Bazilikánál rendezvénysorozaton, esetenként más adventi eseményeken”.

A TEK emlékeztet rá, hogy az Európai Unió tagországainak többsége megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét annak érdekében, hogy az erőszakos cselekmények bekövetkezési esélyét minimalizálja.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: hvg.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez egy katasztrófa!!! Ki ellen védenek??? Harckocsik karácsonyi vásáron??? EU-ban csak nálunk!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ez egy katasztrófa!!! Ki ellen védenek??? Harckocsik karácsonyi vásáron??? EU-ban csak nálunk!!!
RonaGyuri
elképesztő; Orbán magánhadserege! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Arról nem is beszélve hogy egy komoly fegyveres harcben ez a jármű [email protected] sem ér...kb a pisztolylövésektől véd!!! aki volt katona az pontosan tudja ennek a "csodának" a harci értékét!!
SystemError
Annyira egy közönséges bunkó az összes tényleg. Ez aztán a látkép, értelme meg sok van...:)
tudode
Az a szerencse, vagy mi, hogy csak ezeknek a politikai szélhámoSOKKnak az agyában van támadás, háború, támadás szavak szintjén FÉLELEMKELTÉS, de valójában hidegháborút gerjeszt őfélesége azzal, hogy lekötelezte magát/országot
.
----- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
https://www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8&t...
.
Az időnként megszólaló szirénákkal frászt hozva azokra, akik megélték a II. világháborút!
.
Vajon mi van még a puttonyában a mi kis örökmozgó fasza gyereküknek félcédulával a hokizsebében, nemisminiszterelnökként::::!
.
https://www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t...
.
Rémes egy gyűlekezet!
fideszes gyökér
"Ma, ezek a vásárok egésze más hangulatot keltenek az emberekben. Egy immár erőltetetten megrendezett, halálfélelemben sétáló vakmerők vásárává alacsonyodott, ahol fegyveresek őrzik a kerítésen belül lévőket, s tankcsapdák akadályozzák, hogy a halál meglepje a nézelődőket. Inkább a Dies Irae, semmint a Stille Nacht sejlik föl az emberben, amikor végigmegy a ma is illatos bódék között, de rettegve gondol arra, hogy egy éve hányan haltak meg a rend nélküli, törvényszegő őrült világ, őrült és törvényszegő tetteinek következményeként. Ma nem a családi nézelődés, a békés séta, hanem valami veszélykereső, félelmetes elvarázsolt kastélylátogatásszerű elfoglaltság Nyugat-Európában a Weihnachtsmarkt. A látvány sem megkapó: mindenütt gépfegyveres rendőrök, betonkockák. Az emberek szemében a bizonytalanság és a félelem szürkesége látszik. A vásárlási láz is alábbhagyott ezeken a régen indokolt és fontos, ma már csak a karácsonyi turizmust szolgáló fényes rendezvényeken."

Fidesz infó 2018
Berlint okádták le akkor.
Málna
El is várom, hogy vigyázzanak ránk.
namihami
Néhány éve ugyanezt a TEK-et, ugyanilyen ""csodafegyverrel"" már megalázták.
Az nem volt elég? Újra házhoz kellett küldeni őket a ló""alkatrészért""? Hiányzik az Orbánnak, hogy a privátSS-én keresztül ismét rajta röhögjön a nép a kabaré helyett? Nehogy az legyen a vége, hogy megint (persze véletlenül) egymást lőjék le. Mert arra is volt már példa.
advocat
Mi a francot keresnek ott? Pl:majd ezzel üldözik a Váci utcában menekülő tettest? Vagy van valami más oka? Néha ki kell vinni őket. Lássák az emberek, hogy mire költünk. Mert vihenék a Q7-esket is. Az is van. Nem kevés.
Lepényleső
Dicséretes dolog,hiszen a valószínűtlen támadás esetén a személyzetnek van esélye túlélni azt?
A pór meg lássa két szemével mire költi az adófizetők milliárdjait egy mániákus fej éri paraszt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.