A 70 milliárdos adósságok miatt Gulyás Gergelynek is beolvasott az Orvostechnikai Szövetség főtitkára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ezt írja az Index( többek közt)" kormány ígérete szerint rendezni fogják a számlát, csak előbb meg akarják vizsgálni, mi okozza a kórházi adósság folyamatos újratermelődését" Mi a francnak kell utána nézni? Nagyon egyszerű a magyarázat. Ehhez nem kell politikusnak,sőt közgazdásznak sem lenni. Elköltik másra. Elköltik idegen országok templomainak,iskoláinak,kórházainak helyre hozására,felújítására. Rengeteget költenek kormány propagandára. Megemelik a miniszterek,Államtitkárok,Legutóbb Áder Fizetését a duplájára,pedig még annyit sem érdemelnek amennyit eddig kaptak. Elköltik arra,hogy a kormány tagjainak a családjai ingyen,I osztályon utazzanak nyaralni,fizetik nekik a szállás,étkezés és minden más kiadást. Építenek egy csomó olyan épületet( stadionokat,lakóparkokat,olyan lakásárakkal,hogy azt egy hétköznapi dolgozó a haláláig törlesztheti,akkor sem tudja kifizetni,így megvenni sem fogja.Építenek Kisvasutat,Építik a Rém.Trént,Szeged Hómezővásárhely közt,aminek eredetileg 29 milliárd volt az ára a befejezésik,de már 100.milliárdnál tartanak és még mindig nincs kész.Csoda lesz ha 150.milliárdból talán 1 év múlva kész lesz,bár idén augusztusban kellett volna átadni. Szóval Pénz lenne rá,csak nem oda rakják ahol szükség van rá. Ők megoldják,mert ha beteg a család,vagy a gyerek,mennek a magán kórházakba,vagy orvosokhoz. A nép meg dögöljön bele,hogy nincs elég orvos,ápoló(nő) felszerelés. WC papír már évek óta a betegek viszik magukkal. Sőt a saját gyógyszereike használják,saját pelenkával,saját párnahuzattal,saját pizsamával,hálóinggel. Lassan szikét, sebvarró tűt, fertőtlenítőt,gumikesztyűt is a betegeknek kell vinni.
Nessy
Eklatáns példa a finanszírozási anomáliára: A háziorvos által sürgősséggel ellátott beteg vizsgálata, ellátásának finanszírozási összege 600 azaz Hatszáz forint. Ha nem biztosított, akkor kb. 10000 azaz Tízezer forint, magán rendelőben 15000 usqve 20000 forint azaz Tizenöt - Húszezer forint az első vizsgálat! Ennyit az állami finanszírozásról. Más ellátási formában sem jobb a helyzet!
Persze, a kedvenc foci klubjaik, a kedvenc színházuk, a határon túli egyházi és állami intézmények milliós - milliárdos támogatása, sokkal lényegesebb, mint hogy sok beszállító megkapja a lassan több mint egy éve hitelezett pénzét, melynek adó befizetését a NAV szigorúan ellenőrzi, behajtja! Ott nincs lehetőség hónapokig tartozni! A költségvetésnek minden forintra szüksége van, mondta pár éve Orbán és ezt be is hajtatják! Szakadjon rájuk az ég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.