Bár Soproni Tamás momentumos polgármester nem adott rá engedélyt, a Mi Hazánk Mozgalom mégis felállított egy kettős keresztet a Nyugati téren.

Soproni Facebook-oldalán azt írta, az elutasításnak semmi köze a keresztekhez vagy a kereszténységhez – ahogy a Mi Hazánknak sem.

Amíg én vagyok a polgármester, a VI. kerületben nem fogja magát egy náci szellemiségű párt vallási jelképek mögé bújva reklámozni

- szögezte le, hozzátéve, a Toroczkai László által vezetett párt szinte kizárólag cigányozással, zsidózással és egyéb kisebbségek elleni uszításokból él, ezzel keresi a népszerűséget. Terézvárosban ennek nincs helye – fogalmazott Soproni.

A tiltás ellenére a párt mégis felállította a kettős keresztet a Nyugati téren, amit megszenteltek, megáldottak – tudatta az Index.

Novák Előd azt ígérte, ahányszor Soproni elbontatja ezt a kereszte, annyiszor állítják vissza.

Soproni a felállított kereszt ügyét továbbította a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Árulja már el valaki, mi köze a kettős keresztnek Krisztus születéséhez???
Régebben az akkori Jobbiknak volt mániája a kereszt állítás karácsony előtt a Flórián téren. Nagyon örültünk neki, mert pont az út közepére állították, ahogy mentünk a busz, meg a villamos megállóhoz, meg az áruházba. Mindegy milyen kereszt, de azt hagyjuk meg nagy péntekre!
Toroczkai meg a hívei csinálja a balhét a fatornyos lakhelyén!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: ...igen, igen, de amíg Soproni nácikat náciz, addig a te libsizésed pont a tieidre igaz. Tudod, bolsi hazaáruló!
Nem győzöm elmondani, hogy orbán a Liberális Internacionálé alelnöke és Soros-kitartott volt a bűntársaival együtt, Kövérrel az élen, mint a libaralizmus éltetője. Tanulni, értelmezni képtelen véglény vagy, ha nem akarlak nagyon megbántani. De itt vannak az ünnepek, úgyhogy kímélem beteg lelked világát.
Aki Én
@Shikari: ...szar érzés lehet, mikor rádöbbensz, hogy az emberek még egy kecskét is többre tartanak, egy kecskével is barátságosabbak mint veled.
Tán gondolkozz el ezen.
Aki Én
@Shikari: Kettős kereszt, kettős mérce, kettős személyiség...
Ez valami becsípődés nálad? Gondolom a kettős nemi identitás sem áll messze tőled, lúzer :)
Pálinkás Pál
"2012 januárjában a Kúria jogerős ítéletet hozott, miszerint Toroczkai László felelős a 2006 őszi MTV-ostrom során a rendőrségi eszközökben okozott károkért, amelyek a BRFK szerint 10 millió forintra rúgtak.

2012. március 15-én Toroczkai több száz híve élén benyomult az IMF irodájának is helyet adó Bank Center épületébe, ahol petíciót kívánt átadni az IMF vezetőinek. Eközben a mögötte állók hanggránátokat robbantottak, majd távoztak. Toroczkait a rendőrség kényszerítés bűntettének kísérletével gyanúsította meg, házkutatást tartottak a lakásán, ahonnan bilincsben vitték el, rabosították, majd 2014-ben vádat emeltek ellene."
Mozgalmat vezetőjéről...és mielőtt ugatnátok fideszcsicskák...ezek az ítéletek,letartóztatások orbán alatt történtek!!!
36
Már tudom is, hogy mit kérek karácsonyra.:) Kettős kereszt kitűzőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.