A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Itt számíthat torlódásra az ország útjain

Torlódik a forgalom az M3-as autópályán Bag és Mogyoród között és az M0-s autóúttól befelé, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell lassulásra számítani!

Lassú a haladás a 11-es főúton Leányfalunál, illetve Budakalásznál a főváros felé.

Az M3-as autópályán a Nyíregyháza felé tartókat a 70-es km-nél lévő Gyöngyös-nyugat kijáratnál továbbra is leterelik, mert a csomópont közelében korábban felborult egy tréler. A sztrádára Gyöngyösön keresztül, Karácsond felé lehetséges visszatérni, a Gyöngyös-kelet csomópontnál. Emiatt a 3-as főúton is telített sávokban lehet csak haladni Gyöngyös felé az M3-as autópályától.

Szinte ugyanott a 71-es km-nél, de az ellenkező oldalon, a főváros felé két autó ütközött össze, és hajtottak az árokba. Ott a leálló sávot kerítették el, de a főpályán két forgalmi sáv használható, nincs torlódás.

Enyingen, a 64-es főút 32-es km-énél korábban egy személyautó kidöntött egy villanyoszlopot. A helyszínelésnek már vége van, de a helyreállításig a fél útpályát még zárva tartják.

Az M1-es autópályán, a Rába-hídon a tegnap este óta tartó munkát még az éjszaka folyamán befejezték, így a 123-as km-nél megszűnt a pályazár, Hegyeshalom felé is mindkét sáv használható.

(utinform)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.