A szervezők szerint nincs mit szépíteni: elrontották.

Hétfőn mutatták be a szervezők a budapesti vízilabda-Európa-bajnokság kabaláját, a rajzfilmsorozatból ismert Vízipókot, a csodapókot, amely elég furcsára sikerült.

A viselője hiába bújik a jelmezbe, olyan, mintha egy lila tangától eltekintve meztelen lenne. Kevéssé értelmezhető a hátsójára applikált buborék és az arról fityegő két láb is.

Miután a sajtóban végigszaladt a Bol-dogot idézően béna figura képe, a vízilabda-válogatott Facebook-oldalára a következő üzenetet tették ki a szervezők:

Nincs mit szépíteni, ezt elrontottuk. A kis vízipókot szeretjük, szeretitek, a nagyot újratervezzük. Egyúttal várjuk a józan és hallucinogénket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését! És reméljük sem Keresztest, sem a csigagyerekeket nem ijesztettük meg..."

A kis plüss vízipók és a torna plakátja egyébként tényleg szerethető, ezért is érthetetlen, hogyan sikerült ennyire rémesen az ember méretű változata.

Arról, hogy ki tervezte és hagyta jóvá a kabalát, kérdéseinket elküldtük a vízilabda-szövetségnek.

Címlapkép: Facebook/waterpolo.hu

(hvg.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Olyan, mintha ráfingott volna egy váladéklufit a kis pókra. Vagy a @Shikari a beteg: lúzer nem bír magával, és új otthonát kutatja. De lehet még az úszóbajnok Durbincs is, annak úgyis mindig csak a vége lóg ki az ánuszból.
Egyenlőre többesélyes, de bármi legyen a megoldás, úgy borzalmas, ahogy van.
Fox W Mulder
Ez durván gusztustalan, pfújjj :-(((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.