Egy októberi nyilatkozatra hivatkozik a kormány, amely szerint Vajna Tímea a Las Vegas kaszinók tényleges tulajdonosa.

Közérdekű adatigényléssel fordult a 24.hu a kormányhoz, hogy megtudja, ki Andy Vajna egykori kaszinóinak tulajdonosa. Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter válasza egyértelmű:

a kaszinók tényleges tulajdonosa 2019. január 20-án bekövetkezett haláláig Vajna András György, majd a 2019. október 15-i átláthatósági nyilatkozat szerint Vajna Tímea.

Egész pontosan úgy néz ki a cégháló: a Las Vegas Casino Játékkaszinó Üzemeltető Zrt. és az kaszinókat működtető LVC Diamond Játékkaszinó Üzemeltető Kft. a Cinergi Pictures nevű cég tulajdonában vannak. Ennek a cégnek 63,5 százaléka az AV Perfect Vagyonkezelő Kft.-é, amelynek a tulajdonosa Vajna Tímea. A többi 36,5 százalék az Andrew G. Vajna Revocable Trustnál van, amelyről a G7 korábban megírta, hogy az örököse és vagyonkezelője szintén Vajna Tímea.

Címlapkép: Facebook/ Vajna Tímea

(24.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Eladott Ország: Te mindig megnevettetsz...most olvastam egy másik portálon, hogy a következő ünnepeket "Losziban" tölti, csak a (qurvasokbakerülő)cicája lesz vele, meg néhány ottani barát...a legnagyobb bánata, hogy egyedül kell díszítenie a fát...

Ilyent az itthoni celebluvnyák sem mernének hazudni...pedig értik a módját.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Igen, igen! Vigyázz Timike, mert a végén még Orbánné udvarhölgye leszel, az Zurának meg a nem tudom micsodája...a kaszinókat meg el lehet felejteni, mert nem buta celebkislányok kezébe való biznisz, hanem minimum Doncorleone kategória...erre pedig, mint az köztudott, csak az ország legrátermettebb embere képes...he-he...
namihami
Papíron. És talán most még.
De majd a Mészáros/Orbán rendet tesz az iratok között és akkor már nem fogja örökölni. Jobb és biztosabb helyen lesz az náluk. A bevételről már nem is szólva.
Lepényleső
Akár logikus is lehetne,ha a keresztet tartó apa már nem élne? S akkor a kérdés már az lenne,
az özvegyet ki örökölte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.