Fülét letépné, szemét kinyomná a keresztényi szeretet jegyében, ádvent idején. Szirmay Tamás a KDNP külügyi szakbizottságának tagja, és Szirmay Tamás igen aktív a Facebookon. Szirmay Tamás, úgy tűnik, szereti a punkzenét, és Szirmay Tamás nem szereti a Párbeszéd képviselőjét, Tordai Bencét. Szirmay Tamás kereszténydemokrata létére nem érti, miről szól a kereszténység. Szirmay Tamás kereszténydemokrata létére nem érti, miről szól a demokrácia. Szirmay Tamás ugyanis „átírta“ a CPG együttes legendás, Erdős Péterhez címzett dalát, csak Erdős nevét kicserélte Tordaiéra, és kiposztolta a Facebookra:Szirmay azóta törölte a posztját, de így is eljutott Tordaihoz, aki annyival kommentálta, hogy „Adventi hangulat, avagy így készül a szeretet ünnepére egy KDNP-s politikus :D“

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezt a pedofilpofájú vén kretént összeereszteném Tordaival, hogy kibontakozhasson. Habár lehet, hogy a vén buzi örülne egy kis testközelségnek, és rárabolna a fiatal férfira.
Sajnos ismét beigazolódott a gyanú, hogy ezek se nem keresztények, se nem demokraták, se nem hazafiak, se nem normálisak.
Nem is csoda, hogy a támogatottságuk mérhetetlen. Ki kedveli az ilyen beteg elméket Shikarin kívül?
Amit Tordai tett, azt persze elítélheti aki akarja, aki szarik bele a jogállamba és a demokráciába, meg a szólásszabadságba, de nem törvénytelen. Amit ez a beteg elme tett, az viszont sok mindent kimerít. Tulajdonképpen minimum nyilvános fenyegetés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Végül is az inkvizíció is hozzájuk tartozott.
Aki Én
Ezt a pedofilpofájú vén kretént összeereszteném Tordaival, hogy kibontakozhasson. Habár lehet, hogy a vén buzi örülne egy kis testközelségnek, és rárabolna a fiatal férfira.
Sajnos ismét beigazolódott a gyanú, hogy ezek se nem keresztények, se nem demokraták, se nem hazafiak, se nem normálisak.
Nem is csoda, hogy a támogatottságuk mérhetetlen. Ki kedveli az ilyen beteg elméket Shikarin kívül?
Amit Tordai tett, azt persze elítélheti aki akarja, aki szarik bele a jogállamba és a demokráciába, meg a szólásszabadságba, de nem törvénytelen. Amit ez a beteg elme tett, az viszont sok mindent kimerít. Tulajdonképpen minimum nyilvános fenyegetés.
Nessy
És mindezeket Isten áldásával kívánja elkövetni Szirmay Tamás, mint a KDNP jeles képviselője?
kereső
@Nessy: Nem. Ezek mindig Isten nevében! teszik, a,mit tesznek.
szegfue
@Shikari: Ja, igen "szórakoztató":( Még jobb lenne, ha vasárnap délelőtt elénekelné a gyülekezet előtt a templomban ez a "mélykeresztény"... az milyen "klassz" lenne... nem igaz?!
cikicakk55
Azért egy ilyen megfogalmazás egy embertársunkkal szemben,még egy hétköznapi nem politikustól,főleg nem Keresztény Demokratától is erős.Arról nem is beszélve,hogy teszi mind ezt a Szeretet ünnepére készülve. A KDNP helyében azonnal kirúgnám a pártból. Ilyet nem mondhat egy hithű KDNP-nek elkötelezett Politikus.Undorító amit ez a kormány a kereszténység mögé bújva,azzal takarózva művel. A kereszténység és a vallás,Isten különböző alakban való megjelenítése mindig is problémát okozott a vallások közt.Én nem vagyok vallásos,de ha van Isten tényleg,akkor teljesen mindegy mi a neve,hogy néz ki,mi a múltja. Úgy kellene élni,ahogy az Istenünk elvárja tőlünk. Nem hinném,hogy létezik olyan isten,amelyiknek az az elvárása,hogy meg kell mindenkit ölni,aki nem Benne,hanem másik Istenben hisz.Ez már politikai ferdítés és semmi köze az igazi valláshoz.Szirmay Tamás nem való abba a pártba.Inkább egy elme gyógyintézetbe kéne zárni,aki ilyen kijelentéseket képes tenni.
Nessy
@cikicakk55: Bárhogy nevezd Istenedet, ugyanazt a Teremtőt imádjuk! (Gandhi)
szegfue
@Shikari: De elitélem most, mert ezt a "szerzeményt" én még nem hallottam! Bár itt nem igazán az volt a kérdés, hogy én kit itélek el és kit nem... inkább a Te tulzott "örömködésed" döbbentett le... bár lehet, hogy ateista vagy... nem tudom. Tudod, ha ezt egy baráti társaságban teszi, akkor az az ő dolga... de hogy egy KERESZTÉNYDEMOKRATA képviselő, mint közszereplő, ezt kitegye a fb. oldalára... hát bizony nem méltó, hogy képviselje az embereket.
Aki Én
@ShiKariGeri: A kereszténységre ti hivatkoztok folyton, aztán ilyenkor kiderül, hogy azt sem tudjátok mi az :)
Klasz lett :)
Hogy szórakoztunk, az lényegtelen már. Ezt tesszük, mióta idevezényeltek. Fel ne add, kellesz kontrasztnak.
szegfue
@durbincs: Most pont jókedvemben talált!!! Ugyhogy menjen a jó édes anyjába! Rohadék, ocsmány FASZ!!! Világos?! Hagyjon békén, amig én nem szólok magához, egy szennyzsák!!! Egy tetüfészek, hogy rohadjon ki a bele is!!! Szemétláda!!! Szórakozzon azzal, ami a magáé! A Földön élő egyik legnagyobb MOCSADÉK!! Kapjon bélcsavarodást, hogy a száján jöjjön ki a a bélsár, sőt még a bele is!!! Magát a veszélyes hulladékokkal kell elégetni!!! Még csak hirmondója se maradjon! Legyen átkozott és bünhődjön az idők végezetéig maga rohadék!!!
fahrenheit451
"A KDNP-s politikus kitépné Tordai Bence belét"

Karácsony előtt, vagy után?
Nem mindegy, mert, ha előtte, akkor szerintem Tordai bence már ne vagyen savlekötőt.
Eriksson
@szegfue: Kár, hogy innen nem lehet törölni hozzászólásokat.
csetere
@cikicakk55: Milyen párt? Itt csak pár politikus van, majd ha külön megmérettetik magukat és elérnek legalább 0,5%-ot akkor mondjuk van egy kis" kdnp" morzsácska.
Béla333
"A KDNP-s politikus kitépné Tordai Bence belét"

Mennyire keresztényi!
SystemError
@Eriksson: Miért csinálsz úgy mintha nem lehetne...:)
SystemError
@Eriksson: Shikari vagy Verőce, Durbincs segít benne. Felállsz szépen, átsétálsz az asztalához és megkéred, hogy mutassa meg! :)
balos
A kdnp mitől keresztény?Mert az o1+1 geci seggében érzi magát erősnek!Pedig csak büz-őlnek!
Eriksson
@SystemError: Majd érdeklődöm.De nem is annyira nekem fontos.
szegfue
@Eriksson: Mégis miért kellene törölnöm?! Nem mondhatod, hogy eddig nem beszélgettem mindenkivel tisztességesen. Igyekeztem a kulturált irásokra, még akkor is, ha más nézeteket vallunk, sőt el is ismertem, ha számomra is "igazat" mondott... de most tényleg elszakadt a cérnám... Miért kell eltürnöm egy ilyen tetüfészektől, hogy állandóan sértegessen, mocskolódjon?! Mégis mi oka lehet rá?!
kereső
"Áldott Adventet Magyarország"- üzeni a kdnp.
csak úgy....
@szegfue: ez fölösleges volt! ezt a tetvet ,ezen túl nem rázod le magadról...
Eriksson
@szegfue: Te tudod. Csak rosszul veszi ki magát.
szegfue
@Eriksson: 19:25 Azért az rendkivül érdekes, hogy az én "szemét" irásomat kifogásolod, u. akkor durbincs hasonló "szinvonalu" állandó hozzászólásait meg elfogadhatónak találod... hiszen azt sohasem kifogásoltad... azért én sokkal többet gondoltam Rólad...
szegfue
@csak úgy...: Továbbra is átlépem, mint kutyaszart a járdán...
Borsodi
Azt hiszem az érzés kölcsönös még ha nem is hangoztatjuk.Ezek szerint ez a keresztény magatartás akkor kérem kövessük,kezdhetnénk a fenyegetőzővel.
Ha egy jobbikos vagy momentumos posztolta volna az soros embere lenne és le kéne mondania.De ebben az esetben majd kiderül nem is ő posztolta csak ráakarják kenni, mert ő ártatlan mint Borkai.
csak úgy....
@Eriksson: te egy ritka buta ember! még a durbincsnál is sötétebb.
csak úgy....
@durbincs: na mi van muki!? oszt ,hogy szolgál az egészséged? gondolom a karácsonyt is a szeretteid között töltöd a propelleren a szeretöddel együtt ,mert ha titkolod is ,te szereted a tibit ...,toszom az ízlésed!
csak úgy....
@szegfue: szegény @Eriksson: ,aki agyilag csöppöt sem rugalmas...
Eriksson
@szegfue: Elnézést, csak ennyit írtam:
"@szegfue: Kár, hogy innen nem lehet törölni hozzászólásokat."
És ezt is csak azért, mert nem a te stílusod. Legalábbis erről az oldaladról eddig nem ismertelek.
nezelodo
@szegfue: Ne kapd fel a vizet, tudni lehet, hogy egy szekus egy házkutatáskor beleköpött a tulaj akváriumába, a másik meg belehugyozott, és lőn a nemes frigyből ebihal és ebből fejlődött ki a torz durbincssógor. Azóta sem tudja megemészteni a nem éppen királyi pedigréjét szerencsétlen. A főbűnös, pedig az aki bezárta a sárga házat és ránk eresztette ezeket az Isten másnaposan alkotott selejt teremtményeit.
csak úgy....
@Eriksson: baxxod ,töled a bicska is kinyílik a zsebbe...,oszt csodákszol!
föleg a stílusod...
nezelodo
@durbincs: Mi van lesben állsz te kretén? Üzenem innen 1000 km-ről a Balkányról...
szegfue
@Eriksson: Igen, olvastam, hogy csak "ennyit" irtál... De továbbra is csupán annyit nehezményezek, hogy egy árva szó nélkül elfogadod durbincs szemétségeit, u.akkor talán 5 év után nekem ez az első "szemét" irásom. Igen, általában nem ez a stilusom, de most éppen elszakadt a cérna... és mi tagadás, nyilván ez is én vagyok, vállalom. De ha én nem bántom, nem szólok hozzá, akkor miért mocskolódik a véleményem miatt, ráadásul tök értelmetlen dolgokkal?! Lehet, hogy Te képes vagy mindig uralkodni Magadon... hát ez nekem most nem sikerült...
Eriksson
@durbincs: Nem angolus sir de vallom, a stílus maga az ember. Hölgyeknél főleg.
csak úgy....
@durbincs: a nem igazi magyar 1/2 hal ,esténként továbbképzést tart a balkáni és zsidó-arab öseiröl...
ingyenes belépö!
szegfue
@nezelodo: 20:32 Elkéstél a jó tanácsoddal, hogy "ne kapjam fel a vizet":))) Máskor előbb szóljál, rendben?
Eriksson
@szegfue: Biztosan olvasod, hogy én mennyi kedves kritikát kapok még olyanoktól is, akikhez soha egy szót sem szólok. Szerinted az normális?
Vannak itt igencsak válogatott szókincsű beírások, miért pont @durbincs:-on akadnék fel?
csak úgy....
@Eriksson: te nem vagy egy igazi gentlemanus,nem mered pétschán rúgni még a pofátlan1/2 halat sem egy hölgy miatt!
SystemError
@csak úgy...: Ebben a nyugdíjas rötyögésben szépen elvan a legocsmányabb nácikkal, akikkel szinte mindenben egyet is értenek. Az egyik feldobja a labdát a másik leüti. Mellé ez a "szomszédok sorozat" hangulatoskodás. Jól kitalálták őt amúgy...:)
SystemError
@Eriksson: 20:52 Mert közülük való kitalált karakter vagy. Semmi másért...:)
csak úgy....
@SystemError: gondolod,hogy öt így tervezte a jó isten? ezek szerint,sokakat elbaßott mert nincs egyedül a gondolkodásra képtelen csapatban...,mint akik frissen másztak le a fáról...
csak úgy....
@Eriksson: szerinted a kritikák jogtalanok ? szedd össze az eszöd,ha alig van belöle...
csak úgy....
@durbincs: na mi köll majom ? fölülröl még nem ember,lent meg ebihal?
SystemError
@durbincs: Majd meglátjuk, hogy Hűvösvölgyi-e az az geoip
SystemError
@durbincs: Jó látni, amikor összeszokott kollégák egymás faszát szopják. Főleg két ilyen másra alkalmazhatatlan hülye. Itt fontosnak érzitek magatokat, mintha hatalmatok is lenne, de a munkaerő piacon nem lesz ilyen jó a buli nemsokára. Jó megvettétek a propit ilyen kisérleti valaminek, de ha nemsokára fogy a lé, akkor szerintetek mi lesz kibaszva elsőnek. Hát nem az index...
tudode
A vén kujon csak plagizált egy dalt. felhívta magára a figyelmet, hogy ő is van, mert a plenárisokon kustiba van, vagy felolvassa amit a tapogatójába adnak
.
hirklikk.hu/kozelet/kdnp-s-politikus-belezne-ki-a-lekurvaanyazott-ellenzeki-kepviselt/358068
.
Szégyenletes vén répa!
SystemError
@durbincs: Akkor jól sejtettem...azt a geo ip-t..:)
csak úgy....
@Eriksson: ezt a fotót a szíved alatt örzöd? a te dolgod..., nejed tudja ?
csak úgy....
@SystemError: a durbincs skandináviából egy frankón kipárnázott szobácskából írogat..
csak úgy....
@grincss: csecse csöcsös bácsi...,azért ezt este,lefekvés elött én nem tettem vóna a buzeráns durbincsal..., álmatlan ,sóvárgó éjszakája lesz.
SystemError
@durbincs: Skandinávia OOOO! Agyholt Durbika ÓÓÓÓ
Aki Én
@Eriksson: ...megint az arányérzéked :)
Miért nem a KDNP-s idióta gyilkolni vágyó szövegén vagy kiakadva?
Tényleg nevetséges, ahogy szelektálsz. Olyat még nem hallottunk, hogy egy fideszes vagy fidesz közeli agyrémen legalább elgondolkodnál.
Ráadásul a beteg Durbincsot párhuzamba állítani @szegfue: vel. Hát, tényleg gáz van nálad az értéssel, mint olyannal.
szegfue
@Eriksson: tegnap 20:52 Ez igaz, hogy Te is kapsz pár "keresetlen" szót a véleményedről, csak tudod azokban a mondatokban van alany, állitmány, jelző stb., vagyis van értelme, amig Durbincsnál ez nem adatik meg... Bár valószinüleg Te megérted, mert időnként válaszolsz neki finomabb stilusban, de egyetértően. Azt hiszem több szót nem is érdemel...
Eriksson
@Aki Én: Mit erőlködsz? Nem unod még?
Aki Én
@Shikari: Ott is volt felháborodás, volt letiltás.
De az egy rock banda volt, nem egy kereszténynek hazudott beteg lélek.
Eriksson
@szegfue: 09:44 Szerintem se. És bocsánat, hogy egyáltalán merészeltem hozzád szólni. Ígérem, többet nem fog előfordulni.
szegfue
@Eriksson: Nincs miért bocsánatot kérned... Ha többet nem szólsz hozzám, az is a Te döntésed, mert én erre nem kértelek. További szép napot!
SystemError
@szegfue: 09:44 Kicsit gondold végig mit csinál Durbincs. Minden posztban 10-30 név van és mindig ugyanazok az egy mondatos "szlogenek" az adott felhasználóhoz. Ez félig adatbázisból generált adat... Persze ül ott valaki, de a "szándék", ha csak ezt nézem igen érdekes, hogy ezt valaki miért csinálja napi tizen órákban. Ha megfigyeled egyes emberek érvrendszerét sok hasonlóságot fogsz felfedezni és azt is, hogy ők majdnem mind 12 órákban vannak itt átlag 5 percenkenti kommentelési átlagokkal. Mondhatnék még ezer összefüggést, amit szerintem te is tudsz, de nem adnék több ötletet ezeknek a majmoknak az irodába, hogy mire figyeljenek.

További tényezők:A propeller.hu 2019.05 a NER-hez került, ha kicsit jobban belegondolsz azóta zéró admin tevékenység van... Ezek kitalált stílusú karakterek, de ha az érvrendszert és azt figyeld, hogy igazából a véleményét osztja-e meg érvekkel, akkor láthatod, hogy semmi ilyenről nincs szó. Sokszor azt is lehet érezni, hogy nem annyira hülye az illető, mint amit képvisel vagy úgy tesz nem értené mik a jogot aggályok valamivel. Amit amúgy egy hétköznapi emberrel szó nélkül meg lehet beszélni, ha fidedzes, ha nem... Mert ők nem valósak, politikai narratívákat és propagandát terjesztenek és az is bukó, hogy szinte percre pontosan ugyanakkor kezdik el(pl tartozzunk Oroszország hoz...stb) Figyeld a mintákat és ne heseged el, hogy ááá ilyen nincs...:)
Aki Én
@SystemError: ...ez igaz, de mi a céljuk? Mert itt mindenki magasabb értelmi képességű, mint ők. Abban azért nem bízhatnak, hogy itt bárkit meggyőznek a butaságaikról.
relatív
Ezektől minden kitelik, a hatalom elvesztése ki tudja mire ragadtatja a keresztényi híveket !!!???
szegfue
@SystemError: 11:49 Teljesen igazad van... én is csináltam régebben magamnak egy kis "statisztikát", megnéztem a kezdés és a vége időpontokat, a közötte lévő hsz-ket és azok "tartalmát", igy én is hasonló következtetésre jutottam. Azt, hogy nincs "érvrendszerük", az biztos, sőt saját véleményük sem, csak fujják, amit a Fidesztől is hallunk, persze minden értelem nélkül. Azon én is gondolkodóba estem: létezik olyan élőlény, aki ezt napi 10-12 órában képes "kinyomni" magából?! És talán nem is ért vele egyet, vélhetően nem is olyan hülye és mégis "feladja", "eladja" önmagát?!
SystemError
@Aki Én: Ez "kifelé" megy... Facebook-on 100-200e közötti a felhasználói kör. Emlékeztek, amikor listázták az ellenzéki portálokat? Propi is ott volt...Azokra a felületekre szerintem dedikált "emberek" lettek kihelyezve, de már előtte is voltak... Nagyon drága a valós elérésekkel rendelkező "felület". Szóval ez kifelé szól.. Ez is tetten érhető, hogy sokszor az sem érdekli őket, hogy akár oldalon belűl bullshitel és levágos, mert a nem ez számit. Teledobálják kulcsszavakkal is az oldalt, ami miatt be is fog jönni a keresőkben ezrkre a kulcsszavakra a propi. Velük nem fogsz vitstkozni, nem akar belemenni, nem akar támadási pontot és nem utolsó s azért vannak itt, hogy valamit tényleg a nézetei, érvei miatt nyomasson, egyszeűen ez a feladat, ami a közmédiában is... Ha érvelni kell, akkor el fogja ütni mással, eleve alkalmatlan vagy, nem vagy magyar stb. Ismerjük ezt is tanítják a fideszeseknek és nyilván ők is kapnak valami egynapos agymosást a "taktikákra" és hatékony munkavégzésről. Sok minden nekem is utólag áll össze egyes kommentelőkkel, akikre igaz a minta és már 8-9 éve van itt. Vagyis pont 2010 óta.. Azt kell figyelni, hogy mi életszetű és mi nem, sok az összefüggés és főleg így látványos, hogy többen vannak...vagy 1-2 több nickkel...

Hogy mi a cél. A külső olvasók manipulációja és/vagy a propi régi közönségénel cseréje megtartva a médiafelület-et. Itt vagyunk 30-50-en, de facebook-on százezrek követik és "olvasgatják" a propit...
kokopelli
@Nessy: Ez a "dunyhatestű szegényemberek Rambo-ja" akar valakit megverni?A cipőjét sem tudja
befűzni egyedül! Vágósúlyban van a szerencsétlen már évtizedek óta!Nincs ennek a malacnak tükre (;-)))
SystemError
@szegfue: Örülök, hogy neked is feltűntek ezek és egzatk információk, statisztikák szintén mentén néztél utána.

Írod, hogy "Azon én is gondolkodóba estem: létezik olyan élőlény, aki ezt napi 10-12 órában képes "kinyomni" magából?"

Ez nagyon jó észrevétel, mert itt több ellentmondás is látható az "életszerűségel" szemben. Mik ezek:

Életszerűség:

12 óra, napi 50-70 kommenttel, időben egyenletes eloszlással egyáltalán nem nevezhető egy valós személy "ahogy jól esik" blogolási szokásaihoz. Lehet ilyen, ha valaki nagyon belejön egy-egy nap, de nem heti 5 napban, hónapokig...

Ha 5 percenként posztol 12 órában és a stílusa alapján biztosan keresőképes fiatal, középkorú, akkor miből is él...?:) Vannak laza munkahelyek, de ezt sehol sem engednék hónapokig...kivéve, ha ezt kell csinálni..:)

A 12 óra kezdő és záró időpontjai mintaszerűen munkarend jellegűek...

Szociológia oldalról:

Igen jól gondolod az életben senki magától nem fog 12 órát "jólesően" így eltölteni..

12 órát ha el is tölt azt valami izgalom adja, egy-egy téma, amit szeret kivesézni, de hát nem ezt látjuk. Vagyis nem látunk személyes motivációt... Mindig a központival azonos válaszokat kapunk ugye...:)

Ez a legfontosabb szerintem és sokan bele sem gondolnak... Szóval mindenki szociális lény. Értem ez alatt, hogy közösségekben pozitív visszacsatolást, megerősítést keresve szeretünk létezni. Kell a közérzethez, stb. Van olyan, hogy egyszer egyszer bemegyünk olyan közegbe, ami nem "otthonos", de nem hónapokig széllel szemben létezni.
Szóval a szociológia azokat, akik nem a saját közegükben vagyis pozitív visszacsatolási keresve léteznek valahol, azokat kb már pszichopatának veszi. Persze ez akkor igaz, ha egyéni motivációról beszélünk és nem külső motiváció, feladatvégzés a mozgatórúgó .

Sokat tudnék még írni, de tényleg, ha feltünnek a dolgok, akkor meglátja az ember a többit is, ami nem illik oda, nem életszerű viselkedésminta vagy személyiségjegyek...

Ez persze nem ilyen...
Nessy
@SystemError: Kérek engedélyt meghunyászkodni! Mióta egyedűl maradtam, és már nehezen is mozgok, bizony első dolgom a kávéfőző felé menet, hogy bekapcsolom a gépet, és ha itthon vagyok, esetenként benézek és néha írok is! Igaz, én egy nem magyar, Soros bérenc, nyugger, libsibolsi vagyok! :-))))
justhpeter
Végre egy igazi keresztény !!!
Csak azért aggódom, nehogy elfelejtse a hétvégén a templomban hányni magára a kereszteket.
SystemError
@Nessy: Nem igazán értem, mert amit leírtál az egyáltalán nem illik bele abba amiről szó van.. Igazából nem is nagyon értem mire írtad az elhangzottak alapján. Az első mondatod alapján valami nagyon félre ment... "Kérek engedélyt meghunyászkodni!"
SystemError
@durbincs: Na mi van:) Nem a szokásos egy sor adatbázisból. Mi zökkentett ki IT Torrente.:) Látom a tourette szindrómás haverod is magára vette az inget, pedig név szerint meg sem lett említve...
volvós
Rohadék KDNP-s köcsög !!! Jobbat ajánlok NEKED :
Én pedig kinyomnám a 2 szemed és eltörném a 2 térded
aztán akasztanák egy táblát a nyakadban a felirattal:
- MOST MENJ AMERRE LÁTSZ !!!-
kokopelli
@szegfue: "ez a durbincs olyan hülye,hogy valaha csinált egy listát,és még ahhoz is hülye,hogy "kigyomlálja"
belőle azokat a neveket,amelyek már régen nem aktuálisak!" IQ=nyomokban,lásd az állandó ismétléseket,akkor
is ha értelmetlenek!Az azonos szinten álló fidesznyikeknek ő normális! (;-)))
szegfue
@kokopelli: Ha látom durbincs listáját, akkor már végig sem nézem, mert értelmetlennek tartom. De most, hogy nekem "cimezte" a hsz-t megnéztem: én nem is szerepelek benne:) Nem mintha hiányozna... tök mindegy!
kokopelli
@szegfue: ..én sem olvasom,de a listán olyan "tagok" is vannak akik évek óta nem is írnak!A legnagyobb
baromsága,hogy még az Új-Zéland és Közép-Európa távolságát sem tudta letárolni!!?...és ilyeneket fizet a Fidesz?!!
kokopelli
@csak úgy...: nekem is az ugrott be "melleiről"! A neje melltartói biztos szűkek neki!Mig ő kinyújtja az
a karját a "megfenyegetett" már háromszor körbefutotta őt (kis szünettel)! Nem néz "ez" soha tükörbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.