Az intézmény sebészeti és ügyeleti rendje gyakorlatilag összeomlott, az akut ügyeletet lemondták, számos műtétet elhalasztottak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Minden napra jut valami megnyugtató hír a magyar eü állapotáról. Még szerencse, hogy minden a legnagyobb renden. Képzeld, ha nem lenne...
kereső
Várom a kórház vezetésének "nyilatkozatát,cáfolatát", amelyben felszólitják Kásler Miklóst, hogy ne keltsen pánikot. a kórházban minden a legnagyobb rendben van. És egyben perelik mindazon irott-és internetes sajtót akik lehozták a hirt.
Nessy
@kereső: A többi intézményben bezárt osztályok, nem működő sürgősségi ellátás,nem működő diagnosztika ( rossz CT,MR,Rtg, hiányzó tesztcsík ) nem zavarja a mimóza lelkét Káslernek? Ezekkel évek óta nem foglalkozik. Vagy most két magyarság kutatás, és rózsafűzér közben épp ráér? Esetleg rádöbbenhetne, hogy egy agyament törvény az oka az egésznek, aminek pártunk és kormányunk a megalkotója, és elfogadója!
kissé felnőttem
@durbincs: Önjáró a mai csille meg bezárt bányákba csak szellemjárás van itt meg listázás 3/3-as voltál vagy ma is még.
Nessy
Alapjában nem kell különösebb vizsgálat, nézze meg milyen kinevezést írt alá! A kezdet volt, hogy egy ostoba törvény szerint ha a főorvos eléri a nyugdíj korhatárt, megszünik a kinevezése. Ilyenkor visszafoglalkoztatják orvosként, de lehetett volna kérni a hosszabbítást is. Itt a "hogyan" ami nagyon ronda lett. A megbízott helyettest a rég ott dolgozó orvosok közül szokták kinevezni. Itt viszont rögtön megjelent a egy megbízott főorvos helyettes, aki soha nem dolgozott a kórházban. A bemutatkozása sem volt éppen sikeres! Ez volt az kegyelem döfés a sok éve együtt dolgozó orvosgárdának. Ezen nincs mit vizsgálni Az arrogancia, az inkorrekt viselkedés a jelenlegi kormányzatnál bevett szokás! Azt jelenti, hogy már régebben eldőlt, miszerint X.Y. megkapja ezt a státuszt!
fahrenheit451
Vizsgálatot rendelt el a Szent Margit Kórház pszichiátriai osztályvzetője a Kásler Miklós elméjében történtek miatt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.