A két jogszabály már meg is jelent a Magyar Közlönyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
...a krampf Áder aláír mindent nekik! (;-)) Azért van ott!
relatív
Az ' élősködők ' ma többen vannak az országban, mint azt a ner hívei gondolnák, hiszen köztük ez a jelenség felül van reprezentálva. Ennek sok oka van, melyet minden magyar állampolgár ismer !

Egy ország törvényei szerinti állampolgári magatartás elvárható, de - ezen törvény kiemelten - sokszor ez az állampolgári magatartás nem közvetlenül az állampolgáron múlik, és a jelenlegi magyar állam hivatalos szereinek munkáját olyanokra hárítja e törvénnyel akiknek nem ez a feladata, hivatása ! A probléma ebből adódik

Mert a törvény be nem tartását minden értelmes állampolgár - bármily beosztásban IS van - okkal várja el mindenkitől.
Viszont sok ellentmondást hordoz a regnáló hatalom gyakorlata mind a a belföldi - mindenkit büntet az elkövetők helyett - mind a határainkon kívüli , de nekik ellátást előfeltétel nélkül IS biztosító magatartásával !

Mindezek alapján álságos mind a törvény, mind annak - bárki általi - támogatása !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.