"Ezt az ellenzéki provokátoroktól megszoktuk, de a művészektől nem ezt reméljük, bármit is gondoljanak az ország dolgairól. " - írta közösségi oldalára Dömötör Csaba államtitkár Nagy Ervin felháborodott megszólalására válaszként.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sehallselát Dömötör

buta volt, mint hat ökör,

mert ez a Sehallselát

kerülte az iskolát.
kissé felnőttem
Dörmögö döme amit ti műveltek az magyarul minősíteni sem lehet, csak trágár nyomdafestéket nem tűrő szavakkal,. ÉS te okitanál ki másokat???
kerti törpe vagy, egérpiszok hangversenyt rendezzél magadnak. Emlékeztetlek a múlt rendszer embereit le hortistázták a mostani kollégáid ősei, éppen igy fogsz járni és szedheted a szemetet a fővárosban, mint az akkori katonatisztek. módjával az acsarkodással! mert 30 évetek már nem lesz!
fahrenheit451
Hiába tanultál Dömötör Csaba, buta vagy mint hat ökör.
Totálisan lebuktál ezzel a beszólásoddal!
Nem értesz te semmit - és nem csak a művészetet, a művészeket nem, hanem a világot, Istent, múltat, jelent, jövőt, és semmit sem, ami igazán számít.

Ha hallgattál volna, tovább okosnak, mindenhez értőnek hazudhattad volna magad. (azért egy szöget be tudsz verni a falba?)
advocat
"Ezeknek" ennyire futja! Ha valami értelmes indokuk lenne, amin lehetne esetleg vitatkozni. De mindent csípőből, mert rajtuk kívül mindenki hülye, az egész világ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.