A legjobb európai képviselő cím birtokosa, Jávor Benedek kapott megbízást Budapest brüsszeli képviseletére. Karácsony Gergely főpolgármester döntését azzal indokolta, hogy Jávor innovatív ötleteivel, zöld személetével, uniós kapcsolatait felhasználva, szerezhet pénzt a magyar fővárosnak, illetve a szabad városok szövetségének. Jávor Benedek korábban a Párbeszéd képviselője volt az Európai Parlamentben.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Újra mindenki a helyére került a Párbeszédnél!:
Karácsony főpolgi lett, Jávor visszamehet Brüsszelbe, Szabó Tímea meg párvezető. A triumvirátus mindegyike újra zsíros állásban van!
Minden más le van ejtve...
CsipkeRózsa
@Béla333: A három politikus megfelelő a helyén, megérdemelten kerültek oda.
Béla333
@CsipkeRózsa: 20.16
Szerintem meg a világ megcsúfolása az, hogy ezek hárman zsíros állásban, ellenben az LMP meg a süllyesztőben.
Ők hárman mindig, minden szövetségesüket elárultak, az LMP meg a következetes korrupció ellenességével a megszűnés szélén.
Ez leképezése a magyar népléleknek, hogy mit jutalmaznak a választók és mi az amiből nem kérnek.
De semmi baj, csak előre tovább a lejtőn...
CsipkeRózsa
@Béla333: Szerintem a főpolgármesteri hely előválasztással dőlt el, a brüsszeli posztra is valóban a legmegfelelőbb személy Jávor, hiszen az előző ott tartózkodása megmutatta, hogy az ország érdekét ő képviselte a legaktívabban. A pártvezetői cím elnyerése a párt döntése, gondolom, ott is szavazással döntöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.