2020-ban sem emelik a minimálnyugdíj tíz éve változatlan 28 500 forintos mértékét – vette észre a hvg.hu a szerdán közzétett kormányrendeletben.

Nem emelik a minimálnyugdíjat
Fotó: Pixabay

A dokumentum szerint a teljes öregségi nyugdíj legkisebb összege 2020-ban nem változik. Nem emelkedik a legkisebb árvaellátás sem, amely 24 250 forint marad.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Javasolnám kormányváltás után,ez legyen a fideszfanok havi jövedelme!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Hova akar ez a sok hazárúló kelethez tartozni...Akkor milyen nyugdíjak lennének...:)
justhpeter
Nem tudom miben reménykedik a fideSS-kdnp, de jó nem lesz a vége.
1magyar
Nehogy már az sok szociálisan rászoruló pár száz ft-tal többet kapjon havonta?:)
Csak a vezetők milliós fizetéseit emeljétek, ameddig bele nem buktok.
tudode
Miért is emelnék fel akkor, amikor 47 ezer froncsiból is meg lehet élni, miközben a közszolgák akár FÉL ÉVI JÖVEDELMÜKNEK megfelelő jutalmat is kaparinthatnak meg Isten jóvoltából!!!
.
www.google.com/search?q=47+ezer+forintb%C3%B3l+meg+lehet+%C3%A9lni&oq=47+ezer+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.9869j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------------------------
.
Felvitte ezeknek a szakbarbároknak az Isten, vagy ki a dolgát akkor, amikor 1990-ben a parlamenti képviselők az átlagbér háromszorosával is beérték
.
www.parlament.hu/pairhelp/alap_potdij.htm
.
Lehet visszamutogatni az emút2010-re akkor, amikor
.
2005. szeptember. 30.

----- Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
.
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
.
Vannak, mint a PIMPÓS befőtt!!!
Pálinkás Pál
Javasolnám kormányváltás után,ez legyen a fideszfanok havi jövedelme!!!
rokker33
Szégyen hogy rengeteg nyugdíjasnak ebből az aprópénzből kell 1 hónapon keresztül megélni úgy hogy több a kiadásuk pl gyógyszer fűtés rezsi mint 30 ezer forint. Ezért nem marad sok embernek már a hónap elején sem ételre ruházatra és egyéb akár váratlan kiadásokra mert hiába dolgozott le valaki 20 30 40 évet ha sehol sem akarnak normális fizetést vagy bejelentést adni ugyan úgy kevés nyugdíja lesz az embernek!!
gazdag dezső
Nagyon szeretném ,ha igen gyorsan megbukna ez a kormány!!Nincsen messze már tőle ! 56 is volt ,és újra lesz 2020. !!
Borsodi
@Sámannus: Rosszabbul de legalább nyugalomban békében élhetnénk.De tesznek róla,hogy mindenféle mocskot behozzanak az országunkba.Muszlin Román Orosz Venezuelai stb nem elég nekünk a sok ingyenélő cigány bűnöző.
division
@Pálinkás Pál: Az ember nem attól él jól vagy rosszul hogy melyik párt felé húz jobban, hanem attól hogy mire képes munka terén. A lényeg, hogy aki sokra képes az ugyanúgy fog élni kormányváltás után is, szar max. annak lehet aki mindig a kormányokra támaszkodva volt csak képes élni, de ez meg nem pártfüggő.
division
@Sámannus: Aki nem képes semmire az örökké rosszul fog élni, pártoktól függetlenül.
Sámannus
@division: Sajnos én képes vagyok, és teszek is magamért is, pártoktól függetlenül.
division
@Sámannus: Akkor meg semmi gond, miért írod hogy "sajnos"?
Sámannus
@division: Mert ezt nem nekem kellene csinálni, vannak fiatalok, akik rátermettebbek tőlem ilyen dolgokban, és tudnák kellemesebb dolgot is kitalálni magamnak, mint a folytonos gondoskodást. Ha nem figyelsz egyből kilopják a szemedet is. Talán te is tudod már hogy kik.
division
@Sámannus: Szóval már te is nyugdíjas vagy. Én nem, de teszek azért hogy ne kelljen foglalkoznom azzal ha már az leszek, ahogyan a gyerekeim jövőjét is igyekszem bebiztosítani. Van még rá időm talán.-)
Sámannus
Sok sikert hozzá! Az enyéim már önállóak, és csak kicsit kellett őket anyagilag támogatni, mikor kirepültek.
Jozefina
Gebedjen meg az egész fidesz-kdnp és karácsonykor mélységesen szégyeljék magukat!!!
Rockxy
mé?
a nemminimált emelik?
ja, vagy a hávégé is minimálnyugdíjból él?
hát, úgy könnyű eszrevenni.
Nessy
@Shikari: 41 év nem elég? Pláne hogy még degresszíven is számították ki induláskor! Bár igaz, aki olyan mazochista, hogy ezt az egészségügyben tölti, az ne szóljon egy szót sem!
csak úgy....
@Shikari: arról zenélj tibim,hogy neked mennyi lesz majd a nyugdíjad,ha most a fiatal éveidet,itt a propelleren tengeted!? neked nincs bör a képeden...
teuton
@Shikari: Mondja ezt aki napi 16 orat (!!!) mocskolodik itt!!! Neked ezert mennyi lesz a nyugdijad??? Elarulom neked,m a nemet MINIMALnyugdij havi 180ezer ft, de mivel ez nem eri el a szocsegely összeget, az allam kiegesziti... Aztan elarulom neked azt is, hogy ezert nem hig levesen es ünnepnapon csirke far-haton kell elni, hanem az elelmiszer olcsobb, mint Magyarorszagon!!! A Pick teliszalaminak 4300 ft kiloja. Magyarorszagon mennyi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.