Orbán Viktor beteg, ezért Varga Mihály vezette a szerdai rendhagyó kormányülést – írja a hvg.hu.

Egyelőre több információnk nincs.

A miniszterelnök Facebook-oldalán egy receptes poszt jelent meg csütörtök délelőtt, felesége szakácskönyvéből fotózott ki egy oldalt.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mikor elvették a magánnyugdíjamat, gondoltam, megpróbálom humorosan felfogni. Mikor elvették a magyarságomat, csak azért, mert nem úgy gondolkodom mint ők, már nem volt annyira őszinte a mosolyom. Mikor ellopták az országot, meg a jövőjét, akkor kicsit mérges is lettem. Mikor gyűlöletre építették a pártprogramjukat és mindenkit egymás ellen fordítottak, attól már meg is ijedtem. Mikor nyíltan nácik lettek, az fájt is. Majd mikor már tudatosan szegénységben kezdték el tartani az embereket, akkor azt kívántam, dögöljön meg az összes geci. Azt hiszem, én sokáig ellenálltam és talán nem az én hibám, hogy így érzek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Eladott Ország: Köcsög fideszes módszerek, innen is lehet tudni. Amúgy Durbincs és ennek a faszfejnek a beküldései alapján valamelyik vadhajtásos/mihazánk-os bérnáci lehet az. A fidesz ezekkel törölteti fel a szart és ezek szarok annyira, hogy ezt csinálják. Ilyen kis jellemtelen majmok, akik most "nagy feladatot" kaptak:) és azt hiszik istenek, mert Orbán tudtával vannak jogsítványaik. Pedig nincsenek, mert ha bíróságra jutna egy ilyen kis buzi ügye, akkor az IP-k és minden más miatt kiderülne, hogy mit csinálnak. Mondom én jutottam el vele odáig, hogy félévre eltakarodott a kurva anyjába, amikor meglobogtattam, hogy bíróság. onnan tudom, hogy mitől félnek... Hozzáteszem, hogy ez az eset is... Harmadik fél személyében fellépni és másokat megtéveszteni konkrét BTK bűncselekmény. A propit üzemeltető cég felé is törvénysértő és az itt fórumozókkal szemben is.
Eladott Ország
@division: tegnap, 17:33; Hiszek egy hazában, ha megtudja fizetni.
1.bp.blogspot.com/-Z2MpNUJpCOs/T07pGYQvYZI/AAAAAAAAFn4/yMljHQXr3EI/s1600/bencsik%2Bandr%25C3%25A1s-b%25C3%25A9kemenet-hiszekegy.jpg
A munkásőr, Bencsik Demokrata András. uploads.disquscdn.com/images/19543f01712029f61c816549d13fc8ab8292ace1b19530de29c854b6696a9bc3.jpg?w=600&h=411
És hogy el ne felejtsem a lényeget: Andris bácsi közvéleményt is kutatott, ráírta hogy az 500 fős minta összetételében reprezentálja a szavazókorú magyar lakosságot, ez pedig azt mutatja, hogy a magyarok 58%-a a Fidesz-KDNP-t szereti. Az agyilag és lelkileg sérült nem propagandát zabáló magyarokkal szemben. Tehát Andris bácsi és a többiek pillanatnyilag háromnegyedes többséget szereznének a parlamentben. Nem, egyáltalán nem nyelvbotlás volt a többes szám, első személy. Csak azt nem tudom, hogy amikor a propaganda mögül valóban kilóg a lepusztított ország lólába, lesz-e következő segg, amelyik Andris bácsi rezsimeken átívelő barna nyelvével kívánja fényesre nyalatni magát. Amikor kiderül, hogy az agyilag és lelkileg sérült emberek milliói sugárban okádnak a puhatestű, az aktuális hatalom minden gazemberségét meg- és kimagyarázó, megélhetési trógerektől. Akik soha nem voltak újságírók, ellenben tehetségtelenségüket, szervilizmusukat leplezendő, naponta megmártóztak a morális pusztulás fertőjében. Akik abból a reményből táplálkozva éltek jól mindig, hogy feltétlen lojalitásuk átsegíti őket minden megrázkódtatáson. Andris bácsi! Mi lesz veled, ha elfogynak a seggek? Ezt kérdezem tőled division is!
uploads.disquscdn.com/images/68f50b663514aa8ad750f5482a44c4be401bc2f025d1504cd4727d3e4615e086.jpg?w=600&h=638
uploads.disquscdn.com/images/5adf38e7ad661182d1693c106eee8ce82a109bdac83114673eafed8b9fc37fb8.jpg?w=600&h=532
division
@Eladott Ország: Még mindig nem érted, hogy engem nem érdekel ki lesz kormányon? Hogy a fenébe nem vagy képes felfogni azzal a parányi agyaddal? Leírom hangosan, hogy megértsd: NEM SZORULOK RÁ EGYETLEN KORMÁNYRA SEM!!! Szavazásom nem függ össze azzal, hogy én hogyan fogok élni, veled ellentétben, bár ne gondold, hogy majd egy másik kormány agyat, intelligenciát és nyugdíjemelést fog neked adni.
tudode
Már arra sem méltatta az érte aggódókat, mint 2013-ban, amikor félrelépés következtében, bebújt most a bungijába
.
-----Lábsérülése sem állítja meg Orbánt
.
index.hu/belfold/2013/10/02/labserulese_sem_allitja_meg_orbant/

"""Kedden még megkapta a kórházi reggelit, majd nem sokkal később érte jött a szolgálati kocsija, amihez saját lábán ment le, szerdán pedig már ő vezeti a parlamentben a kormányülést – írja a Blikk Orbán Viktorról, aki focizás közben sérült meg úgy, hogy a lábát hétfőn műteni kellett."""
.
Félre bánat, félre bú, amikor valaki ész nélkül fut a lóvé után
.
www.youtube.com/watch?v=wvJMGSxhY7g
.
Ez igen/nem!
division
@Eladott Ország: Még egy utolsó megjegyzés, és innentől befejeztem veled, mert nem éri meg, ilyen sötét 6 elemisekkel nem társalgok a továbbiakban:
Ollózd továbbra is ki a hozzászólásaidat a Kolozsvári Szalonnából,hagy gondolják itt sokan hogy te mekkora egy ész vagy, milyen remekül tudsz fogalmazni, mert olvasni itt már ilyeneket is. Legyen sivár életedben ez a legnagyobb örömed és büszkeséged, mert egyéb úgysincs, és szidd bőszen továbbra is a Fidesz párti embereket, küldd lámpavasra őket, fenyegetőzz, sértegess másokat, stb., mert max. ez az ami a sajátod. Lehet, egyszer majd leváltják a Fideszt, mint már írtam nem érdekel, mivel nem tőlük függök, ahogyan egy kormánytól sem ( még a magyar piacokhoz sem sok közöm van, max. hogy ide fizetem az adót), de azt kétlem hogy te mint nyugdíjas már meg fogod érni, mint ahogyan én sem, kétlem hogy élnék még vagy 100 évet. Ezzel veszek tőled végleg érzékeny búcsút, számomra innentől levegő vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.