A DK-s politikus azt állítja, már két hónapja megüzenték neki fideszes körökből, hogy jön a bosszú, ő lesz a következő áldozat. Az intim fotói köré szerinte hazug történetet húztak fel. Perelni fog.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Az idei karácsonyi szlogen:

MOCSKOS FIDESZ !!!
Hajrá Zsolti, akaszd fel ezeket a b.zi patkányokat... !
tudode
Lassan a nagyérdemű gyönyörködhet a politikusok kisebb, nagyobb dákójában, amelyről egy szakállas vicc illik a jelenlegi politikai helyzetben!
.
Az egyszeri ember felkeresi a szexológust amiatt, mert nincs megelégedve a dákója nagyságával!!!
.
Probléma egy se, válasszon nagyobbat.. Választ egy elefántormányt!
.
Legközelebb megkérdi a szexológus hogy van megelégedve az új dákójával.
.
Jó, jó, csak egy baj van vele, kiugrik a gatyóból és répát lopkod!
Béla333
Milyen kellemetlen...
Gréczy mint a Nyugatifény nevű szennyblog egyik szerkesztője milyen lelkesen esett neki például Hadházynak, például Szél Bernadettnek vagy éppen Schiffert mocskolták, a rajongó tábor lelkes tapsa közepette.
Akkor most küzdjön ...
Szerencsi Irma
Szóval milyen is az amikor a hóhért akasztják, Gréci???Van ahol az egész büdös, bunkó mivoltodat megnézheti a nagyérdemű! Az önkielégítést - túltermelési válság - minden férfi, még a házasok is elkövetik. De, hogy lefotózza, szelfizik - az eléggé betegesnek tűnik. Néha megnézed és akkor már a látvány is... ez valami exhibici? Minden esetre - fényes bizonyíték, hogy azoknál akiket a böszmével együtt oly buzgón cseszegettek - egy fokkal sem vagy különb. A Deákné vásznánál, ugyebár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.