Az M1-es autópályán araszol a forgalom.

Az Útinform pénteki közleménye szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán, a főváros felé, Győr közelében a 132-es km-nél korábban több jármű ütközött össze. A forgalom ismét két sávon haladhat, de jelentős, 20 km-es torlódás alakult ki, ami csak lassan szűnik. Győr és Öttevény között az 1-es főúton is araszol a forgalom.

Útinform: 20 kilométeres a torlódás az autópályán Győr közelében egy korábbi baleset miatt

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az M1-es autópályán, a rendkívül erős, országon áthaladó forgalom miatt, a főváros irányába telített sávokon lehet haladni. Számítani kell szakaszos torlódásokra és a forgalom lassulására is.

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon továbbra is erős a járműmozgás, de nincs jelentős fennakadás.

Építkezések, átadások

A Tisza felső szakaszán Tiszadob és Tiszalúc között a pontonhíd már csak jövő tavasszal üzemel, helyette a kompot használhatják. Balsa és Kenézlő között, ma szünetel a kompközlekedés. Nagyrév és Tiszabög között műszaki ok miatt továbbra sem jár a komp.

A folyó alsó szakaszán Csongrád és Csépa között ugyancsak elbontották a pontonhidat. Helyette 7-16 óra között komp jár. Kerülni a 451-es főúti csongrádi Tisza híd felé lehet.

A magyar-szlovák határszakaszon, átadták a forgalomnak a már új autópályaként üzemelő M15-ös autópályát, ami korszerűbb és biztonságos kapcsolatot nyújt az M1-es autópálya és Rajka határátkelő között.

A magyar-szlovén határszakaszon, az új korszerűsített M70-es autópályát szintén a napokban adták át a forgalomnak az M7-es autópálya és Tornyiszentmiklós határállomás között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.